Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Super! Ja nigdy nie miałam za bardzo z kim grać, więc dopiero wiele gier poznaję i już czuję, że będę kupowała
Póki co, z 'trofeów' mam limitowane Monopoly z Gry o Tron
u nas to jest szał ze znajomymi... pierwsza gra to Osadnicy z CatanuPOtem my kupiliśmy Carcassonne i kilka rozszerzeń, Kolejkę, Farmer Rancho i POCIĄGI
Do tego TABU, w które zazwyczaj gramy po alkoholu
-
LILITH.P wrote:mam
plus jedno rozszerzenie - podziemia
nam szykuje się akcja gier w grudniu
edit: witam w niedzielny wieczór
co do facetów, mój był konkretny, po roku "chodzenia" oświadczył się, po roku ślub i tak, mając 23 lata zostałam żoną, P. 24Także 8 lat po ślubie jesteśmy
gratulacje! Jeszcze nigdy z nikim tyle nie wytrzymalam haha
zarcik
ale teraz wiem, ze to to i sie nie skonczy
-
Lubię_czekoladę wrote:9 lat razem
gratulacje! Jeszcze nigdy z nikim tyle nie wytrzymalam haha
zarcik
ale teraz wiem, ze to to i sie nie skonczy
my 10 lat razem10,5
jak kiedyś całkiem dobre piwko
Lubię_czekoladę, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Paczus, witam w klubie
cos Ci faceci w tych czasach sie nie spiesza
Dlugo jestescie razem?
Moj niby by chcial, czasem cos przebaknie ale ogolnie jakos nic sie nie dzieje a mi sie zachciewa zareczyn chociaz, skoro juz staramy sie o dziecko to przeciez chcemy byc razem..nie czaje
Zaręczyliśmy siei tyle w tym temacie
pytają sie nas kiedy slub itp to ja zawsze mowie jego pytajcie nie mnie
A Wy ile razem ?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Dziewczynki dziękuję I Wam wszystkim z całego serca życzę zielonych groszków ;*
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Słyszałam o przypadku gdzie @ w ogóle nie przyszła i był dzidziuś
tego Ci życzę :*
Wszędzie widać tylko przyszłe mamy z brzuszkami lub wózkami. My się tu staramy A inne oddają lub wyrzucają dzieci. Ehh sprawiedliwościDzezabella lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Lubię_czekoladę wrote:Jeszcze lepiej
Teściów przed zaręczynami widziałam... 2 razydo dzisiaj się czasami zastanawiam, co sobie myślała Teściowa, jak się dowiedziała, że P.chce mi się oświadczyć i pokazał jej pierścionek
Tacie o swoich planach powiedział dzień wcześniej, zapodając na stół 3/4 wódki
Szaleństwo! Jeszcze studentami byliśmy...
Teraz Teściowa twierdzi, że jak się wie, że to to, to sie nie powinno czekać... w sumie ona po roku "chodzenia" ze swoim obecnym mężem, była w ciążyDzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Razem 3 lata 5 miesiący i 16 dni
A Wy ile razem ?
Tak, ludzie uwielbiaja pytacglupio jak nie wiadomo co odpowiedziec...
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Bella Bella wszystkim życzę takich przypadków
Wszędzie widać tylko przyszłe mamy z brzuszkami lub wózkami. My się tu staramy A inne oddają lub wyrzucają dzieci. Ehh sprawiedliwości -
Pączek wrote:Razem 3 lata 5 miesiący i 16 dni
A Wy ile razem ?
Pączuś, powiedz swojemu, że pierscionek zaręczynowy jest ważny przez rokniech myśli o 2 jakby co
albo ustala datę ślubu
Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ja mam króciutki staż z Moim - niespełna 1,5 roku
Ale po pół roku związku się oświadczył i dwa miesiące później zamieszkaliśmy razem
-
LILITH.P wrote:Teściów przed zaręczynami widziałam... 2 razy
do dzisiaj się czasami zastanawiam, co sobie myślała Teściowa, jak się dowiedziała, że P.chce mi się oświadczyć i pokazał jej pierścionek
Tacie o swoich planach powiedział dzień wcześniej, zapodając na stół 3/4 wódki
Szaleństwo! Jeszcze studentami byliśmy...
Teraz Teściowa twierdzi, że jak się wie, że to to, to sie nie powinno czekać... w sumie ona po roku "chodzenia" ze swoim obecnym mężem, była w ciąży
Bedziecie co mieli dzieciom opowiadac -
Lubię_czekoladę wrote:1,5 roku za Wami a ile przed Wami
Oby jak najwięcejCo do ślubu, to zawsze jak zaczynam temat, Mój się zgadza, że tak, trzeba "zacząć myśleć o tym" i na tym się kończy...
A ja mogłabym już
-
LILITH.P wrote:Pączuś, powiedz swojemu, że pierscionek zaręczynowy jest ważny przez rok
niech myśli o 2 jakby co
albo ustala datę ślubu
Mi sie marzy do 30tki zostac mama, zona i rozpoczac budowac domchoc myslalam, ze do 30 bede miala dwojke a tu psikus
-
Dzezabella wrote:Oby jak najwięcej
Co do ślubu, to zawsze jak zaczynam temat, Mój się zgadza, że tak, trzeba "zacząć myśleć o tym" i na tym się kończy...
A ja mogłabym już
moze umow Was np na ogladanie jakiejs to moze cos ruszy
zawsze najgorzej sie za cos zabrac
-
Lubię_czekoladę wrote:Hehehe dobry pomysl!! I z roku na rok trzeba kupowac z wiekszym diamentem
Mi sie marzy do 30tki zostac mama, zona i rozpoczac budowac domchoc myslalam, ze do 30 bede miala dwojke a tu psikus
Ja też!ale mnie by jedno przed 30stką wystarczyło... Chociaż drugie chciałabym max 3 lata później
i oczywiście najlepiej, żeby to była parka