Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Ja też!
ale mnie by jedno przed 30stką wystarczyło... Chociaż drugie chciałabym max 3 lata później
i oczywiście najlepiej, żeby to była parka
ahhhh
zycze nam spelnienia tych marzen
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:To nic tylko zaczac sale ogladac
moze umow Was np na ogladanie jakiejs to moze cos ruszy
zawsze najgorzej sie za cos zabrac
Jeszcze niestety kasa nas ogranicza, a ja nie chcę kredytów... -
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, doradzcie... o co chodzi z tą podwyższona temp u mnie? No i ten ból po prawej stronie, taki straszny... dopiero 8 dc a ja już mam go dość.
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, doradzcie... o co chodzi z tą podwyższona temp u mnie? No i ten ból po prawej stronie, taki straszny... dopiero 8 dc a ja już mam go dość.
a temp. ciała masz normalną?? może to objawy po grypce żołądkowej - wyższa temp., ból z prawej strony - może jelita, a niekoniecznie jajnik, wirus może być jeszcze aktywny -
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, doradzcie... o co chodzi z tą podwyższona temp u mnie? No i ten ból po prawej stronie, taki straszny... dopiero 8 dc a ja już mam go dość.28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Dzezabella wrote:Jeszcze niestety kasa nas ogranicza, a ja nie chcę kredytów...
ja bym mega chciala we dwoje wyjechac za granice i wziac slub
bez wesela, orkiestry, itd
ale nie ma nawet takiej opcji, juz widze jak sie rodziny by poobrazaly
-
nick nieaktualny
-
Dzezabella wrote:Ja też!
ale mnie by jedno przed 30stką wystarczyło... Chociaż drugie chciałabym max 3 lata później
i oczywiście najlepiej, żeby to była parka
Chłopcy też chcą siostrę-mówią że będzie po nich sprzątaćDzezabella, Parsleyek, Evelin lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Cherry_Blossom wrote:Lilitku nic mi nie jest, żadna choroba temperatura... w sumie to były jednorazowe wymioty i trochę biegunki przez pół dnia.
widzialam, że test owu negatywny... trzeba poczekać jeszcze 2 dni... temp. masz wysoką, jak na 1 fazę, ale powoli spada
możliwe, że jednak ta biegunka nieco namieszała Ci w cyklu, tempka jest wysoko w ten dzień, gdy była i dzień po -
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Razem 3 lata 5 miesiący i 16 dni
Zaręczyliśmy siei tyle w tym temacie
pytają sie nas kiedy slub itp to ja zawsze mowie jego pytajcie nie mnie
A Wy ile razem ?
My ponad 12 lat razem w marcu będzie 13 a ślub wzięliśmy 6 lat temu
Dzezabella, Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
-
Dołączam się do 'stażowej' dyskusji, ja z moim jestem od 15 roku życia
czyli w sumie już ponad 11 lat
czas leci jak szalony!
Bella aż zazdroszczę planowania ślubu, ja miałam zaledwie 21 lat - teraz to pewnie wyglądałoby trochę inaczej :*Dzezabella, Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:No wlasnie, pieniadze to odwieczny problem
ja bym mega chciala we dwoje wyjechac za granice i wziac slub
bez wesela, orkiestry, itd
ale nie ma nawet takiej opcji, juz widze jak sie rodziny by poobrazaly
smerfetkaaa wrote:Ja mam bliźniaki-dwóch chłopców łobuzów zaraz skończą 5 lat i też nie chciałam długiej przerwy i marzyłam o dziewczynce.
Chłopcy też chcą siostrę-mówią że będzie po nich sprzątaćLubię_czekoladę, smerfetkaaa lubią tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Ja mam bliźniaki-dwóch chłopców łobuzów zaraz skończą 5 lat i też nie chciałam długiej przerwy i marzyłam o dziewczynce.
Chłopcy też chcą siostrę-mówią że będzie po nich sprzątać
Jeszcze się zdziwią, jak mała zacznie ich ustawiać po kątachmoi Bracia przeszli to ze mną. Różnica 8 i 5 lat nie stanowiła żadnej przeszkody
Dzezabella, Evelin lubią tę wiadomość
-
To teraz nie tylko trzymamy kciuki za dzieci ale i za zareczyny i sluby
Dzezabella, Pączek, Evelin lubią tę wiadomość