Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Jeszcze się zdziwią, jak mała zacznie ich ustawiać po kątach
moi Bracia przeszli to ze mną. Różnica 8 i 5 lat nie stanowiła żadnej przeszkody
Dzezabella, Evelin lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Chciałabym mieć taką córcie. Już się rozmarzyłam ahh
Jak mi brat kazał posprzątać jakieś naczynia że stołu, to Mu odpowiedziałam, że zostałam stworzona do wyższych rzeczymiałam 7 lat
do dzisiaj mi to wypomina
Dzezabella, Parsleyek, Pączek, Evelin lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to ja sie do czegos przyznam.. Ahhh.. Jak mialam 23 lata to mialam swoje pierwsze wesele.. Niedlugo potem sie rozwiodlam.. Zareczylismy sie po pol roku znajomosci.. Zwiazek patologia.. Postanowilam to skonczyc. Dlugo dochodzilam do siebie ale poznalam mojego obecnego partnera i jest moim idealem, dzieki niemu zapomnialam o calym zlu, ktore doswiadczylam
myslalam, ze nigdy nie bede chciala ponownie wychodzic za maz ale totalnie mi sie pozmienialo i chcialabym
emidomi, Evelin lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Jak mi brat kazał posprzątać jakieś naczynia że stołu, to Mu odpowiedziałam, że zostałam stworzona do wyższych rzeczy
miałam 7 lat
Oplułam monitor! Rewelacyjna jesteśLubię_czekoladę, smerfetkaaa, Evelin lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Jak mi brat kazał posprzątać jakieś naczynia że stołu, to Mu odpowiedziałam, że zostałam stworzona do wyższych rzeczy
miałam 7 lat
buhaha
Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Pączek wrote:Hahaha ja sobie torebke zażyczyłam jak ślubu zaraz nie bedzie
Evelin lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Oplułam monitor! Rewelacyjna jesteś
Tata kupił mi wózek jak miałam kilka lat...taki megaMama opowiadała, że masę kasy za to dał... młodszy brat pociął go z zazdrości żyletką
mieszkaliśmy wtedy z dziadkami na wsi, miałam jakieś 5 lat... wzięłam młotek i rozwaliłam kilka jego aut
a jak namalował siusiaka na głowie bobasa, przeciągnęłam mu skakanką po gołych plecach, jak wychodził z łazienki po umyciu się
jako nastolatka byłam bardzo wyczulona na punkcie prywatności - nasi rodzice nie uznawali czegoś takiego, czytali mój pamiętnik, przeglądali pokoje,zeszyty... no i nakryłam starszego brata na czytaniu moich wypocin - dużo wtedy pisałam, tworzyłamkończyłam podstawowkę, więc ja miałam 15 - On 23... pierwszy i ostatni raz dostał ode mnie z liścia... ale jakiego!! aż się przestraszyłam, że mi wpieprzy... ale uznał swój błąd
smerfetkaaa, Violet146, Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
-
Czekoladko ale teraz jesteś szczęśliwa i to się liczy! Tzn. że dobrze zrobiłaś i życzę Ci byś już niedługo miała swój piękny i wymarzony ślub
Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:Tez dobra strategia
Wie ktory sklep - wie jaki model - ja tylko czekam i przypominam mu raz na jakis czas
Tak jak z pierścionkiem - jak mantrę powtarzałam sklep i nazwę modelu zeby przypadkiem nie wpadł na pomysł zakupu innego
Ale juz okoliczności zaręczyn itp nie znałam i nie wiedziałam co kiedy gdzie i jakLubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:A jak
Wie ktory sklep - wie jaki model - ja tylko czekam i przypominam mu raz na jakis czas
Tak jak z pierścionkiem - jak mantrę powtarzałam sklep i nazwę modelu zeby przypadkiem nie wpadł na pomysł zakupu innego
Ale juz okoliczności zaręczyn itp nie znałam i nie wiedziałam co kiedy gdzie i jak
Też tak chyba zrobię... Mój ma nawet zdjęcia moich upatrzonych modeli, więc się nie pomyli i nie strzeli gafy np z koloremPączek, Evelin lubią tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Biedny. Zapewne odbiło się to na jego psychice
buhaha
całkiem możliwe
jak zapoznał mojego P., i jak byliśmy po zaręczynach, to stwierdził, że w życiu nie myślał, że znajdę mężaże za bardzo wyszczekana jestem i nieskromnie rzecz ujmując, inteligenta... a tu się zdziwił
no i wtedy praktycznie płaska z niedowagą
Dzezabella, Evelin lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Tata kupił mi wózek jak miałam kilka lat...taki mega
Mama opowiadała, że masę kasy za to dał... młodszy brat pociął go z zazdrości żyletką
mieszkaliśmy wtedy z dziadkami na wsi, miałam jakieś 5 lat... wzięłam młotek i rozwaliłam kilka jego aut
a jak namalował siusiaka na głowie bobasa, przeciągnęłam mu skakanką po gołych plecach, jak wychodził z łazienki po umyciu się
jako nastolatka byłam bardzo wyczulona na punkcie prywatności - nasi rodzice nie uznawali czegoś takiego, czytali mój pamiętnik, przeglądali pokoje,zeszyty... no i nakryłam starszego brata na czytaniu moich wypocin - dużo wtedy pisałam, tworzyłamkończyłam podstawowkę, więc ja miałam 15 - On 23... pierwszy i ostatni raz dostał ode mnie z liścia... ale jakiego!! aż się przestraszyłam, że mi wpieprzy... ale uznał swój błąd
Lilitku dawałaś czaduciekawe czy groszek będzie miał charakterek po mamusi
Evelin lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Czekoladko ale teraz jesteś szczęśliwa i to się liczy! Tzn. że dobrze zrobiłaś i życzę Ci byś już niedługo miała swój piękny i wymarzony ślub
Evelin lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Lilitku dawałaś czadu
ciekawe czy groszek będzie miał charakterek po mamusi
eeee tam...
siostra mojego P. miała lepsze akcje - najlepsza, włożenie do butów z Niemiec, które współdzieliła z bratem, ale nie P., wsadziła gwoździe... K. włożył z rozpędu stopy, no i sobie wyobraźcie