Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Kochane
Wita Was nieprzytomna czekoladkaemidomi, Pączek, Violet146, Evelin, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07807ec0d4f7.jpgViolet146, Lubię_czekoladę, Evelin, Dzezabella lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
smerfetkaaa wrote:hej dziewczyny
co Was tak mało dzisiaj
z góry przepraszam, że się powtarzam, ale.....
Chciałam zapytać mamy małych aniołków, po jakim czasie dostałyście @?
U mnie 5 tydzień po poronieniu, a na drugi dzień po poronieniu przestałam odczuwać objawy ciążowe tj wyczulony zapach i bolące piersi, itp.
A propo piersi- zrobiły się małe, że można ich w staniku szukać i wcale nie bolą, tak jak pisza inne dziewczyny że piersi bolą czy przed w trakcie a także i po.
Tydzień temu miałam objawy owulki i straszną ochotę nai po tym dostałam plamień i 3 dni temu bóle miesiączkowe i lewy jajnik a od dzisiaj czuję się jakbym miała zaraz dostać @ i biegam do wc sprawdzać.
nie wiem czy nie za wcześnie było nai może przez to te plamienia i bóle. A może była owu jednak.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Haj kochanel u mnie pada. Buuuuuu byle do czwartku potem długi weekend; )
I tak - byle do czwartku bo ja po pracy przyjmuje kierunek Wrocław- imprezowy weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 08:36
Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Ano jesień a wczoraj jeszcze tak ładnie bylo
Tu też pada..
Aż się nie chce z domu wychodzić.. -
Cześć dziewczyny
chwilę wieczorem was zostawić i dziś nadribic nie idzie
Co do stażu to u mnie 3 lata po ślubie, 9 lat razem...
A ślub hmm...
Najpierw był ślub zarezerowany, sala, balony itdeee. a później zaręczyny heheheno co? Moje kochanie działa z opóźnieniem
u mnie było tak... ja: ejjj kochanie a może byśmy tak ślub wzięli... on: jeśli chcesz...
no i tak ja rozpoczęłam przygotowania, odwiedziliśmy księdza i miesiąc później jechaliśmy nad morzem, całą drogę siedziałam na pierscionku i o tym nie wiedziałam :*
A po ostatnich przeżyciach powiem wam że kocham go jeszcze bardziejjeśli wogole jeszcze bardziej można
Violet146, Lubię_czekoladę, Evelin, Pączek, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Cześć dziewczyny
A ślub hmm...
Najpierw był ślub zarezerowany, sala, balony itdeee. a później zaręczyny heheheno co? Moje kochanie działa z opóźnieniem
u mnie było tak... ja: ejjj kochanie a może byśmy tak ślub wzięli... on: jeśli chcesz...
no i tak ja rozpoczęłam przygotowania, odwiedziliśmy księdza i miesiąc później jechaliśmy nad morzem, całą drogę siedziałam na pierscionku i o tym nie wiedziałam :*
A po ostatnich przeżyciach powiem wam że kocham go jeszcze bardziejjeśli wogole jeszcze bardziej można
-
Dziewczyny, czy jakbym chciała sprawdzić progesteron, żeby zobaczyć czy była owulacja czy nie, to czy duphaston nie zaburzy wyniku?
Zaczynam się stresować, że jednak duphaston blokuje owulacje, szczególnie, że testy miałam negatywne.. Więc może być dupeczka blada.. -
Tuliska wrote:Cześć dziewczyny
A ślub hmm...
. Ślub był w zeszłym roku. Tak był zestresowany ze podczas przysięgi patrzył w sufit w kościele bądź na księdza;-P. Kuzwa nie na mnie w ogóle
Evelin, Tuliska, smerfetkaaa lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, czy jakbym chciała sprawdzić progesteron, żeby zobaczyć czy była owulacja czy nie, to czy duphaston nie zaburzy wyniku?
Zaczynam się stresować, że jednak duphaston blokuje owulacje, szczególnie, że testy miałam negatywne.. Więc może być dupeczka blada..smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Cos gdzieś mi wpadło w oko ze synetyczny progesteron nie ma wpływu na wynik w krwi. Ale głowy uciac siebie nie dam
A wiesz może w którym dniu cyklu zrobić?Kim87 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich poniedziałkowo i deszczowo, idzie popaść w deprechę przy takiej pogodzie.
Kim87 wrote:32dc dostałam
Kim u mnie 36dc czuje bóle jajników i ból krzyża ale czy to małopowo to nie wiem, martwię się tymi cyckami, w OGÓLE NIE BOLĄ i które nie należą do największych a wyglądają jakbym urodziła i wykarmiła przynajmniej pół armii, po prostu sflaczały.
zastanawiałam się nad kupnem serum liftingującego do biustu z tołpy miał ktoś może?
albo może macie jakieś swoje sprawdzone kremy?
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań