Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita wrote:Hej, witam z kawką, ja już w pracy
przymrozek był, szybę skrobałamPączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Hej kochana
cieszę się ze czas Ci leci , a zobaczysz z drugim trymestrem będzie lepiej :* Nie zazdroszczę zastrzykow, nie lubię..
Czasem sie chudnie, ale jeszcze zdążysz przytyć
Ja już waże 61przytylam 5-6kg a tu dopiero połowa :p
no o ile do 2 trymestru się ciążą utrzyma ;/ okres świąteczny i początkiem stycznia będę siedzieć jak na szpilkach bo będzie mniej więcej ten okres w którym mojemu dzidziusiowi serduszko stawało ... jak do początku stycznia nic się nie stanie to już będę miała jakąś nadzieję że w końcu może się uda ..choć nigdy oczywiście nie mam pewności ale choć będę miała promyczek nadziei ;*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no o ile do 2 trymestru się ciążą utrzyma ;/ okres świąteczny i początkiem stycznia będę siedzieć jak na szpilkach bo będzie mniej więcej ten okres w którym mojemu dzidziusiowi serduszko stawało ... jak do początku stycznia nic się nie stanie to już będę miała jakąś nadzieję że w końcu może się uda ..choć nigdy oczywiście nie mam pewności ale choć będę miała promyczek nadziei ;*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Będzie dobrze nie możesz tak myśleć. Flaming tez jest po dwóch poronienia ch i jest już w 2 trym. Będzie git
dzięki Kimjesteś kochana ;* ;*
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no o ile do 2 trymestru się ciążą utrzyma ;/ okres świąteczny i początkiem stycznia będę siedzieć jak na szpilkach bo będzie mniej więcej ten okres w którym mojemu dzidziusiowi serduszko stawało ... jak do początku stycznia nic się nie stanie to już będę miała jakąś nadzieję że w końcu może się uda ..choć nigdy oczywiście nie mam pewności ale choć będę miała promyczek nadziei ;*
Nawet tak nie mów :*
Nie obejrzysz sie a bedziemy wybierać imie
Lecę sprzątać. Buziaki :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, faktycznie trzeba skrobać
U mnie juz 0 stopni.. zaczyna się mróz aaaa
Choć słoneczko nieśmiało się przebija
-
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Ja zawsze jak miałam chociaż troszkę podwyższona prolaktyne przy na ciśnięciu miałam wyciek z piersi, to znaczy tak minimalnie kropelki, a tym razem nic, dlatego się zastanawiam co może być powodem...
A jeszcze jedno czy prolaktyna blokuje owulację? -
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny dziekuje za slowa otuchy. Jak leze to nie krwawie. Odpoczywam. Ale coz na wiecej informacji pewnie poczekam do jutra do obchodu. USG mialam. Serduszko bije 168 na minute. Ale krwi duzo bylo. Mam nadzieje ze to tylko ostrzezenie aby zwolnić. Niech Fasol bedzie silny....
-
Evelin wrote:Nawet tak nie mów :*
Nie obejrzysz sie a bedziemy wybierać imie
Lecę sprzątać. Buziaki :*
;* ;* ;* dziękuję kochana za pocieszenieod razu mi lepiej
miłego sprzątania , tylko się nie przemęczaj ;*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lubię_czekoladę wrote:Czarnulko.. na pewno się utrzyma! :*
dziękuję
życzę dla Ciebie jak najlepiej ;*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lubię_czekoladę wrote:Biedroneczko, co u Ciebie??
no właśnie , ciekawe co u Biedroneczki .. nic nie daje znać co się dzieje ;/ mam nadzieje że to nic poważnego27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Pączek wrote:Dzień dobry
U mnie +1 ale skrobanko szyby było
Wcinam kanapki z serem żółtym i konfiturą z pomarańczy
Szybka herbata i biorę się za pracę
Ale mi sie nie chce ! Leń jak 150
Ja zrobiłam pycha jajecznicę na śniadanie ze szczypiorkiem i nawet udało nam się wspólnie zjeść przy stolecenię sobie bardzo wspólne posiłki
Ale rano zwykle nie ma jak, bo każdy się spieszy do pracy a dzisiaj git
Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Bo mam z lekka zapierdziel w pracy
podczytuje was kochane. U mnie okres juz sobie poszedł. Musze zrobić update na wykresie ale widzicie ciągle coś
Do tego mój królik choruje a z nim to bardzo niebezpieczne wiec się martwię nim.
Mam nadzieje ze mu przjedzie
No patrz - u mnie też sobie poszedłi oby tak szybko nie wrócił
A co królowi ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:52
-
Kim87 wrote:Hello kochane. U mnie w belgii mróz. Nie lubię wrrrrrr.
Wrzucam listę -
Lubię_czekoladę wrote:Smacznego Pączusiu, choć już pewnie po śniadaniu
Ja zrobiłam pycha jajecznicę na śniadanie ze szczypiorkiem i nawet udało nam się wspólnie zjeść przy stolecenię sobie bardzo wspólne posiłki
Ale rano zwykle nie ma jak, bo każdy się spieszy do pracy a dzisiaj git
Na tygodniu to nam się nie zdarza bo każde z nas wychodzi o różnych porach do pracyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Czekoladka super
u nas tylko w weekendy wspolne sniadania, bo w tygodniu ja wychodzę o 6 do pracy, a mąż z córą o 7.30Nikt się nie spieszy
Można coś ładnie przygotować, urozmaicone