Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Witam , się wtorkowo ;)mam nadzieję że pogoda dopisuje , bo u mnie -8 hehe.. ale ja siedzę dziś w domciu więc to mi nie przeszkadza
, jutro zaczynam mój 6 tydzień ciąży dziś się z ciekawości zważyłam będąc w dresach i kangurku i szok zamiast coś przytyć to ja schudłam ;/ w ciuchach ważę 54,5 więc załóżmy że bez w granicy 54.. a przed ciąża 55,5 ..do tego już 5 dni siedzę w domu na zwolnieniu ze względu na moją ciężką pracę ,, co do zastrzyków myślałam że codziennie będzie coraz łatwiej sobie dawać ale się chyba przeliczyłam dziś mnie tak bolało... ;/ w ogóle zastrzyk nie chciał się przebić przez skórę .. masakra ;(
a co tam u was dziewczyny ??
-8??? To gdzie Ty mieszkasz?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ja skrobię szybki od kilku dni
ale ja jestem z tych lubiących zimę
Tzn jak jest zima taka, że jest śnieg i słoneczko a nie błoto i śnieg z deszczem to też uwielbiam
Ale i tak zawsze mi zimno
-
mata wrote:witam,nie wiem co myśleć o swoich cyklach...zazwyczaj trwały 30 dni,we wrześniu @ nie było wcale,dostałam 7 października,nie wiem kiedy wystapiły dni płodne,według wykresu przewidywalny termin @ minął 6 listopada,wczoraj przeskoczyło na 9 listopada,nie wiem czy czekać,co myśleć? brzuch boli,ale już świruję. Mamy już jedną dzidzię,udało się od razu,teraz nad rodzeństwem pracujemy 4 cykl,choć ovu pomaga mi od września...proszę o poradę...
Ja bym poczekala z testem do 10.11 -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:ja co miesiąc, bo dupka biorę, więc po ostatniej tabletce testuję, bo w razie ciąży muszę brać dalej
-
Pączek wrote:No patrz - u mnie też sobie poszedł
i oby tak szybko nie wrócił
A co królowi ?.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Był u znajomych tydzień i go przewialo. Ma zapalenie pęcherza. Pije z emnja teraz pokrywę
.
A właśnie - propos pokrzywy - mozna ją pić cały cykl czy lepiej po owu tylko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 10:17
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Czekoladka biorę po owu, więc w tym cyklu zaczęłam 17 dnia, 10 dni 2x1 tabletkę biorę i odstawiam
25 dc moze byc za wczesnie,wiec uparcie testuję aż do @no chyba, że tempka spadnie, ale moja tempka długo lubi mnie trzymać w napięciu
A można brać dłużej niż 10 dni?
A testujesz sikańcami czy od razu beta? Bo z krwi chyba powinno w 25 czy 26 dc już wyjść nie? -
nick nieaktualnymożna dłużej, ale w ten sposób przedłuzasz sobie cykl, ja dostaje @ 2-3 dni po odstawieniu
sikańce robie, bo szkoda mi kasy na bete co miesiąc
jesli wyjdzie chociaż cień, lece na bete i proga
ponoć jeśli się zajdzie w ciąże, to nawet pare dni bez dupka nie powinno zaszkodzićLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:można dłużej, ale w ten sposób przedłuzasz sobie cykl, ja dostaje @ 2-3 dni po odstawieniu
sikańce robie, bo szkoda mi kasy na bete co miesiąc
jesli wyjdzie chociaż cień, lece na bete i proga
ponoć jeśli się zajdzie w ciąże, to nawet pare dni bez dupka nie powinno zaszkodzić