Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Ja też się nie znam - nie przejmuj się
Uczę się od dziewczyn
Zaraz - jak ktoś miał opryszczki to ma przeciwciała ? To tak idzie w parze ?
Właśnie to jest dziwne, bo z jednej strony niby masz przeciwciała, a z drugiej częściej ją łapiesz.
Z chorobami zakaźnymi, np. ospą, różyczką jest w końcu inaczej. Nie rozumiem :p -
Pączek wrote:24 stycznia
Troche daleko ale tak celowałam żeby te 6-8 tyg minęło
A to jeszcze karnawał Ci szybko zleciPączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czarnulka ja już od dłuższego czasu śpię w warkoczu, bo mąż by mi wszystkie włosy wyrwał przez sen. Co za nieuważny człowiek
Ile razy się tak zdarzy że gdzieś przy przytulaniu, albo jak idziemy na spacer i on mnie obejmie tak ręką, to ja podnoszę krzyk, bo WŁOOOOOSY!!! Nigdy się nie nauczy
znam to hehe to samo u mnieidentycznie ! w końcu ścięłam trochę ale na jak długo to pomoże ! też zacznę wiązać włosy do spania i spokój
heeh
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączuś masz może dzisiaj imieniny? Spojrzałam do kalendarza i widzę że dzisiaj "Pączka"
Pączek, Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No wlasnie konce musze bo niszcza sie szybko - ja prostownica macham co dwa dni więc u fryziera co dwa miesiące obowiązkowo siedze - też nigdy nie miałam takich długich - wqrza mnie ich rozczesywanie po każdym myciu - plączą się strasznie więc mam takie troche mieszane uczucia - z jednej strony końce a z drugiej ciachnęłabym więcej
Pączusiu ja też długo się zastanawiałam nad swoimi włosami, bo miałam długie i gęste włosy, ale trochę suche i zniszczone, najgorsze było rozczesywanie - tragedia zawsze klnełam przy tym i też nie wiedziałam co zrobić bo mi też się podobają długie włosy, ale mąż mnie namówił i powiedział że to tylko włosy zaraz odrosną. Więc ściełam i wycieniowałam tak między biustem a ramieniem i wiesz co jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim mniej mordengi, zdrowsze włosy i jakaś fryzura a nie tylko długie włosy...no i mężowi się bardziej podoba hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:43
AniaŁ123, Pączek lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Myślisz że cień utrzyma się dłużej niż piórko? szczerze mówiąc to piórko po trzech latach u mnie wyglądało już po prostu okropnie -miejscami to fragmentów nie było. Teraz zrobiłam cień, zobaczymy
Tak, cień utrzyma się dłużej. Kochana jeśli chodzi o microblanding to on może nawet już po roku zejść i jest to normalne, to że trzymał Ci się aż trzy lata to masz szczęście -
Pączek wrote:Ja jestem czerwcowy Paczek
AhaNo widzisz, a urodziny, naturalnie, w "tłusty czwartek"
Edit: I żeby nie było, to nie jest żadna aluzja, tyczy się tylko nickuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:46
Pączek lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Pączusiu ja też długo się zastanawiałam nad swoimi włosami, bo miałam długie i gęste włosy, ale trochę suche i zniszczone, najgorsze było rozczesywanie - tragedia zawsze klnełam przy tym i też nie wiedziałam co zrobić bo mi też się podobają długie włosy, ale mąż mnie namówił i powiedział że to tylko włosy zaraz odrosną. Więc ściełam i wycieniowałam tak między biustem a ramieniem i wiesz co jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim mniej mordengi, zdrowsze włosy i jakaś fryzura a nie tylko długie włosy...no i mężowi się bardziej podoba hehe
A mój Men mówi mi zawsze nie obcinaj - super są takie długie - a pozniej jak wstaje rano to mówi że mu wszędzie włażą - że moje włosy go atakują w nocy itp
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Aha
No widzisz, a urodziny, naturalnie, w "tłusty czwartek"
Edit: I żeby nie było, to nie jest żadna aluzja, tyczy się tylko nicku
Podwójne urodziny mamJedne w lutym drugie w "tłusty"
tyle że te w tłusty są straszne bo albo mnie gryzą i boli mnie wszystko albo narzekają że im w boki wchodzę
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Piórko i microblending to to samo. Może coś źle zrozumialas
Albo ktoś źle Ci wytłumaczyl bądź nazwał piórkiem inna metodę. Ja wcześniej robiłam piórko a teraz cień bo nie chce mi się poprawiać co rok
A wykonuje makijaż około 5 lat
Ekstra
-
Pączek wrote:Ja zobaczę co mi dziś mój fryzier powie - jakis czas temu namówił mnie na zmianę - miałam zawsze przedziałek na bok - robił mi na środku - mega zadowolona jestem. Ufam mu jak mało komu - wiem że krzywdy mi nie zrobi - więc zobaczymy co tym razem mi zaproponuje
A mój Men mówi mi zawsze nie obcinaj - super są takie długie - a pozniej jak wstaje rano to mówi że mu wszędzie włażą - że moje włosy go atakują w nocy itpmu przeszkadzają bo wszędzie się panosza
czarnulka24, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Hehe
Podwójne urodziny mamJedne w lutym drugie w "tłusty"
tyle że te w tłusty są straszne bo albo mnie gryzą i boli mnie wszystko albo narzekają że im w boki wchodzę
Domyślam się, a ja niestety przyznam się że dorzucam się do Twojego nieszczęścia
Ale może w przyszłym roku będzie lepiej, bo słyszałam, że z takiego powodu że środa popielcowa ma wypaść w piątek, to tłusty czwartek przenieśli na poniedziałek, więc ludzie zapomnąLubię_czekoladę, Pączek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Domyślam się, a ja niestety przyznam się że dorzucam się do Twojego nieszczęścia
Ale może w przyszłym roku będzie lepiej, bo słyszałam, że z takiego powodu że środa popielcowa ma wypaść w piątek, to tłusty czwartek przenieśli na poniedziałek, więc ludzie zapomnąMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ale miałam. Mega krótkie u wole długie
Ja też raz miałam bardzo krótkie włosy i bardzo źle się czułam i źle wyglądałamLepiej się czuję w takich za łopatki i dłuższe. Od wczoraj mam właśnie tak troszkę za łopatki
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ale miałam. Mega krótkie u wole długie
Też takie miałam za stanik, ale mam gęste włosy nie którzy mi tego zazdroszczą, ale dla mnie to kolejny problem bo się plączą co chwila i robią kołtony pod włosami tzn robiły bo miesiąc temu trochę ściełam. Mój mąż mówi że zbyt krótkie nie ale najważniejsze żeby były uczesane i nie spiete...
-
Kim87 wrote:Tłusty czwartek w pon? Really? Masakra
HihihiTak, pewno pączki podrożeją przez to
Ale mam nadzieję że Niedzielę Wielkanocną już zostawią w spokoju, chociaż coś słyszałam o poniedziałku, żeby przedłużyć weekendKim87 lubi tę wiadomość