Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kolor mało ważny konsystencja ważniejsza
-
AniaŁ123 wrote:Domyślam się, a ja niestety przyznam się że dorzucam się do Twojego nieszczęścia
Ale może w przyszłym roku będzie lepiej, bo słyszałam, że z takiego powodu że środa popielcowa ma wypaść w piątek, to tłusty czwartek przenieśli na poniedziałek, więc ludzie zapomną
Ale jak może być tłusty czwartek w poniedziałek...?
-
Bella_Bella wrote:Tak
Zapisujesz najbardziej plodny w ciągu dnia.
Aaaaaaa
-
Violet146 wrote:Też takie miałam za stanik, ale mam gęste włosy nie którzy mi tego zazdroszczą, ale dla mnie to kolejny problem bo się plączą co chwila i robią kołtony pod włosami tzn robiły bo miesiąc temu trochę ściełam. Mój mąż mówi że zbyt krótkie nie ale najważniejsze żeby były uczesane i nie spiete...
Na plączące się włosy bardzo polecam odżywkę WAXLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Boże jak ja wyglądam
opryszczka na pół ryja a reszta to trądzik. Dobrze ze oczy widać....
-
Violet146 wrote:Ale jak może być tłusty czwartek w poniedziałek...?
No nie wiem, ale dla mnie najgorsze że Sylwester w tym roku wypada 13-tego w piątek! Założę się że będzie masa przypadków z oderwanymi palcami itd...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Hej, emidomi a smarujesz maścią ? polecam hascovir
u mnie niestety beta negatywna, także czekam na nowy cykl. -
Violet146 wrote:A gdzie ja mogę kupić i co dokładniej ma na niej pisać..?
Są różne, możesz przez internet, możesz w aptece. Ja np mam z tej firmy teraz
https://www.wax-sklep.pl/
Dobierasz do koloru włosów.Violet146 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Mnie się też na szczęście testy skończyły
Ufamy tylko sobieu mnie temperatura powoli do góry więc może jednak... 2% nadziei tez się liczy
-
Za te głupie żarty za raz wylecę z forum na zbity pysk
Lubię_czekoladę, Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No wlasnie konce musze bo niszcza sie szybko - ja prostownica macham co dwa dni więc u fryziera co dwa miesiące obowiązkowo siedze - też nigdy nie miałam takich długich - wqrza mnie ich rozczesywanie po każdym myciu - plączą się strasznie więc mam takie troche mieszane uczucia - z jednej strony końce a z drugiej ciachnęłabym więcej
Mi to załatwia sprawę
-
kochane napiłabym się kawci ale rzecz w tym że ostatnio sobie zrobiłam i pól wylałam bo mi coś nie smakuję ;/ a tak zawsze uwielbiałam kawcie ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:Hehe
Podwójne urodziny mamJedne w lutym drugie w "tłusty"
tyle że te w tłusty są straszne bo albo mnie gryzą i boli mnie wszystko albo narzekają że im w boki wchodzę
-
AniaŁ123 wrote:Domyślam się, a ja niestety przyznam się że dorzucam się do Twojego nieszczęścia
Ale może w przyszłym roku będzie lepiej, bo słyszałam, że z takiego powodu że środa popielcowa ma wypaść w piątek, to tłusty czwartek przenieśli na poniedziałek, więc ludzie zapomnąAniaŁ123, Pączek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Za te głupie żarty za raz wylecę z forum na zbity pysk
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Pączuś, spróbuj nasmarować końcówki jedwabiem.. jest dostępny w każdej drogerii, np w rossmann. Mała buteleczka, tania a bardzo wydajna
Mi to załatwia sprawę
Ja muszę uważać z tego typu odżywkami - moje włosy są kapryśne
Ale mimo wszystko - prostownica niszczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 09:25