Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Witam się niedzielnie :*:* lecę do Holandii po cycki. Jest promocja to trzeba korzystać; )
Jak beda jakies ładne jędrne i duże to kup mi jedna pare
Bo moje to takie bąbelki małewiększe by sie przydały
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Straciłam totalnie wiarę w powodzenie... ogólnie tak... wczoraj przyszła do pracy koleżanka z 6 tygodniowym dzidziem. Cudowne... naprawdę, poplakalam się ze wzruszenia... taka kruszyna...
Owszem rozumiem mamy lepsze/gorsze dni - każdy ma do tego prawo
Ja wczoraj byłam na urodzinach i był maluch z 1 rok miał - i sie przytulał i ręce wystawiał zeby go brać do góry - no taki slodziak ze hej - tez mnie ruszyło ze cholerka gdzie moje ?!?
Trzeba wierzyć Wisienka - Wierzyc ze tez sie uda ! tak wiem, łatwo pisac/mowic - ja ostatnio sobie powtarzam w takich chwilach ze mimo wszystko nie jest zle - jestem zdrowa, mam dach nad głowa, prace itd na reszte przyjdzie czas - wszystko ma swoje miejsce i czas - nic nie dzieje sie bez przyczyny bez powodu - wszystkie zdarzenia maja jakis cel - moze nie odrazu bedzie to widac ale maja.
Wiec spokojnie - Wisienkowa - nie wszystko na raz
Ja mam taki charakter ze jestem niecierpliwa, wszystko na raz bym chciała - slub i dzieci i mieszkanie większe - moj B mnie stopuje w tym moim szaleństwie
Wiśnia bedzie dobrze ! Wierze w to i Ty tez uwierz !!
❤️❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 10:23
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Pączek to ja mam tak jak ty , jestem poprostu w gorącej wodzie kąpana, wszytsko na już
dlatego wykańcza mnie te zmarnowane cykle
No znam to - faza urojeń i niecierpliwość - pozniej ryk ze nie ma
Miał byc luz a nie ma - zawsze tak jest -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb220b359747.jpg
HeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 10:43
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dziewczyny nie smućcie się
Taki chyba dziwny dzień dzisiaj jest.
Ja mam znowu taki problem, że nie wiem czy iść biegać. Czuję że powinnam,bo waga znowu się na mnie mści, ale mi się nie chceJuż od wczoraj nie myję włosów, bo mam iść, więc mi się nie opłaca
Teraz to wyglądam jakbym miała maskę z masła
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny nie smućcie się
Taki chyba dziwny dzień dzisiaj jest.
Ja mam znowu taki problem, że nie wiem czy iść biegać. Czuję że powinnam,bo waga znowu się na mnie mści, ale mi się nie chceJuż od wczoraj nie myję włosów, bo mam iść, więc mi się nie opłaca
Teraz to wyglądam jakbym miała maskę z masła
U mnie tez dzis ładnie za oknem
Ja nie biegałam z tydzienwstyd - musze sie tez zebrać i zmotywować bo czuje ze zaraz bedzie kiepsko
-
Kim87 wrote:Haj dzieczynki wiec u mnie ciężka sobota. Mój mnie podpienia na maxa. Wkurza się z byle powodu i to działa na mnie jak plachta na byka.
Wiec dzisiaj ciężka rozmowa była. Lament i łzy. Mój jest po ciężkim wstrzasnieniu mozgu. Dwa lata temu to miał i ma to niestety swoje skutki. Ma problemy z koncentracja i zapomina. Wkurza go to bo ambitny chłopak . Tłumacze mu ze trzeba coś z tym zrobić jak nie farmakologiczne to może popracować nad przyzwyczajaniem mózgu do wysiłku. To on nie umie pogodzić się z myślą że jest jak jest i trzeba cieszyć się ze nie jest gorzej. W końcu jakoś trzeba funkcjonowac. Wkurzam się ze nic z tym nie robi i używa tego jako wymówki. Rozumiem ze jest mu ciężko ale trzeba żyć jakoś. Nie można całe życie gadać nie bo głowa.
No wygadalam się . Doszliśmy do jakiegoś porozumienia ale przyplacilam to kilogramami slodyczy i kilkoma drinkami.
U mnie po owu. Faza urojeń wzmocniona %%. Lof ju ol kochane<3
BTW obejrzałam.dzisiaj Bridget Jones. Zajebista jest. Myślałam że po taki czasie od ostatniej części będzie kicha. A tu proszę
Sciskam mocno :*** -
Dziewczyny, mierzycie temp jak jest @ czy dopiero po? Zamowilam nowy termometr owu i odbiore dopiero jutro.. Takze pierwsza temp zmierze 4dc, chyba nie bedzie tragedii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 11:21
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, mierzycie temp jak jest @ czy dopiero po? Zamowilam nowy termometr owu i odbiore dopiero jutro.. Takze pierwsza temp zmierze 4dc, chyba nie bedzie tragedii
Ja mierze sobie po...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Ja mam doła jakiegoś
moze spacerek by Ci poprawil humor? Jest taka piekna pogoda :*
Tule -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, mierzycie temp jak jest @ czy dopiero po? Zamowilam nowy termometr owu i odbiore dopiero jutro.. Takze pierwsza temp zmierze 4dc, chyba nie bedzie tragedii
A ja mierzę w ustach, więc nie mam tego problemuLubię_czekoladę lubi tę wiadomość