Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane powtorzylam dzis test i zmow blada kreska ale widoczna spokojnie golym okiem. Jutro rano pojade na bete,boje sie juz cieszyc bo kilka lat temu tak bylo i po tygodniu czy dwoch poronienie...
Mam dwie corki (13 i 4 lata) i bardzo bym chciala synka. Mam 35 lat,mysle ze to ostatni dzwonek,wiem ze tragedii nie ma bo to dopiero 3cs. Podziwiam was kochane jestescie dzielne i wielkie...Bardzo mnie wzrusza to ze kazdego dnia walczycie o swoje marzenia. Widze ze macie chwile zalamamia,znam to doskonale ale nastepuje nowy dzien ,nowa nadzieja. Pozdrawiam was i milego dniapola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Jak masz ładna pogodę to korzystaj ! Szkoda dnia
U mnie tez dzis ładnie za oknem
Ja nie biegałam z tydzienwstyd - musze sie tez zebrać i zmotywować bo czuje ze zaraz bedzie kiepsko
Byłam. 10 km zaliczoneTeraz jadę na obiad do babci
Miłej niedzielipola89, Pączek lubią tę wiadomość
-
Angela1982 wrote:Kochane powtorzylam dzis test i zmow blada kreska ale widoczna spokojnie golym okiem. Jutro rano pojade na bete,boje sie juz cieszyc bo kilka lat temu tak bylo i po tygodniu czy dwoch poronienie...
Mam dwie corki (13 i 4 lata) i bardzo bym chciala synka. Mam 35 lat,mysle ze to ostatni dzwonek,wiem ze tragedii nie ma bo to dopiero 3cs. Podziwiam was kochane jestescie dzielne i wielkie...Bardzo mnie wzrusza to ze kazdego dnia walczycie o swoje marzenia. Widze ze macie chwile zalamamia,znam to doskonale ale nastepuje nowy dzien ,nowa nadzieja. Pozdrawiam was i milego dniadzięki, że w nas wierzysz
Trzymam kciuki za piękną betęAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Byłam. 10 km zaliczone
Teraz jadę na obiad do babci
Miłej niedzielitylko nie zapomnij umyć włosów hehe
dobrego obiadku i miłej niedzieli :*
AniaŁ123, Pączek lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny nie smućcie się
Taki chyba dziwny dzień dzisiaj jest.
Ja mam znowu taki problem, że nie wiem czy iść biegać. Czuję że powinnam,bo waga znowu się na mnie mści, ale mi się nie chceJuż od wczoraj nie myję włosów, bo mam iść, więc mi się nie opłaca
Teraz to wyglądam jakbym miała maskę z masła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 14:17
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć dziewczyny,
staramy się o dziecko około pół roku,
z jednej strony wiem, że potrzeba czasu i trochę szczęścia ale zaczynam obawiać się, że coś ze mna/ z nami nie tak.
Kupiłam testy owulacyjne, co prawda te z allegro. Cały czas dwie kreski, z tym że jedna jaśniejsza więc owulacji nie ma. Od terminu owulacji który wyliczyłam na podstawie wcześniejszych cykli bardzo bolą mnie piersi.
Czytałam na forach że może być to objaw owulacji. Jeżeli patrząc na testy które robiłam owulacji nie było. Czułam w te dni jajniki, bóle podbrzusza, normalne objawy owulacji.
Proszę o poradę, czy któraś z Was była w podobnej sytuacji ?
pozdrawiam, -
Dominika_89 wrote:Cześć dziewczyny,
staramy się o dziecko około pół roku,
z jednej strony wiem, że potrzeba czasu i trochę szczęścia ale zaczynam obawiać się, że coś ze mna/ z nami nie tak.
Kupiłam testy owulacyjne, co prawda te z allegro. Cały czas dwie kreski, z tym że jedna jaśniejsza więc owulacji nie ma. Od terminu owulacji który wyliczyłam na podstawie wcześniejszych cykli bardzo bolą mnie piersi.
Czytałam na forach że może być to objaw owulacji. Jeżeli patrząc na testy które robiłam owulacji nie było. Czułam w te dni jajniki, bóle podbrzusza, normalne objawy owulacji.
Proszę o poradę, czy któraś z Was była w podobnej sytuacji ?
pozdrawiam,Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cześć Kochane:)
jak tam:)? Powiedzcie czy Szatynka się odbywała co tam u niej, bo z tego co pamietam(a z moim kalafiorem to ostatnio różnie bywa) to im sie udalo zajść prawda?
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Kochane:)
jak tam:)? Powiedzcie czy Szatynka się odbywała co tam u niej, bo z tego co pamietam(a z moim kalafiorem to ostatnio różnie bywa) to im sie udalo zajść prawda?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
No bo tak wlasnie Was podczytuje na zafasolkowanych też jestem na bieżąco, a jej nie widzialam. A oprocz tego postulat jest. Bo na fioletowej juz dwie po porodzie, kilka tuż przed, więc potrzebujemy nowego narybku, wiec dziewczyneczki trzymam za Was mocno kciuki:*
Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:No bo tak wlasnie Was podczytuje na zafasolkowanych też jestem na bieżąco, a jej nie widzialam. A oprocz tego postulat jest. Bo na fioletowej juz dwie po porodzie, kilka tuż przed, więc potrzebujemy nowego narybku, wiec dziewczyneczki trzymam za Was mocno kciuki:*
Ehhhhh
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Wisienko!
Dół ciąg dalszy? Ja z Tobą... im bliżej okresu, tym więcej nadziei i obaw, że znowu nic z tego... taka rozdarta jestemdzisiaj już na pocieszenie drinka sobie zafundowałam
pomogło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 17:28
Parsleyek lubi tę wiadomość
30 lat
Ewi28 wrote:Co tam laseczki z wieczora słychać?
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy