Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:no u Ciebie, to rzeczywiście nie wiadomo, co i jak...
straszne skoki
a czym się kierowałaś biorąc pregnyl? śluzem? wg mnie 10/11dc mogłaś mieć owu, a program nie wyznacza owu, bo miałaś bardzo duże skoki w pierwszej fazie
W poniedziałek (13dc) byłam u gina, był pęcherzyk na lewym jajniku 21mm, więc zadecydował, żeby na pewno pękł przepisał mi dwa zastrzyki pregnylu (5000j każdy), które miałam zrobić 14 i 15dc, a dodatkowo od 15dc zacząć już jeść dupka 2x1.
Ja obstawiam, że owulacja była 15dc, bo miałam płodny śluz i leciutko ćmił mnie brzuch po lewej stronie właśnie. Tylko ta temperatura mnie martwi... -
Dzezabella wrote:W poniedziałek (13dc) byłam u gina, był pęcherzyk na lewym jajniku 21mm, więc zadecydował, żeby na pewno pękł przepisał mi dwa zastrzyki pregnylu (5000j każdy), które miałam zrobić 14 i 15dc, a dodatkowo od 15dc zacząć już jeść dupka 2x1.
Ja obstawiam, że owulacja była 15dc, bo miałam płodny śluz i leciutko ćmił mnie brzuch po lewej stronie właśnie. Tylko ta temperatura mnie martwi...no i był pęcherzyk! któremu na pewno zastrzyki pomogły
olej, więc temperaturę
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Kochana możesz mi powiedzieć co dokładnie dostajesz i z jakiego powodu? Na wywołanie owulacji? Miałaś cykle bez owu? Ja najprawdopodobniej gdzieś od stycznia też będę tym zainteresowana. To jest Twój pierwszy cykl z zastrzykami?
Kochana, wracając jeszcze do Twojego pytania: u mnie prawdopodobnie nie pękały pęcherzyki. I tak, to jest mój pierwszy cykl z pregnylem. Jak teraz się nie uda, to na nowy cykl mam też przepisany clostilbegyt.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:ważniejsze są objawy
no i był pęcherzyk! któremu na pewno zastrzyki pomogły
olej, więc temperaturę
Tak myślisz?
Tylko kurcze, po takim combo (pregnyl + sztuczny progesteron) żeby skoku nie było widać? -
Dzezabella wrote:Tak myślisz?
Tylko kurcze, po takim combo (pregnyl + sztuczny progesteron) żeby skoku nie było widać?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzezabella wrote:Tak myślisz?
Tylko kurcze, po takim combo (pregnyl + sztuczny progesteron) żeby skoku nie było widać?wszystko przed tobą
jeszcze pójdzie w górę
ładny pecherzyk plus pregnyl musi się owu skończyć
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:no właśnie może przez to tego skoku nie widać? mogła Ci właśnie po tym temperatura ześwirować
Cholera jasna... Dlaczego właśnie my musimy się takimi rzeczami martwić
Aaa, żeby było śmieszniej, wczoraj wracając z pracy dostałam mandat... -
Dzezabella wrote:Cholera jasna... Dlaczego właśnie my musimy się takimi rzeczami martwić
Aaa, żeby było śmieszniej, wczoraj wracając z pracy dostałam mandat...Dzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Pączek wrote:Nie zacytuje Twojego wcześniejszego wpisu zeby nie robic długiego wezyka i....
Nie napisze nic mądrzejszego od tego co dziewczyny napisały - tak z grubsza dodając cos od siebie mysle ze tak to juz bedzie do końca swiata - dziewczyny nie nadarzającą w rozumieniu facetów a oni w rozumieniu nas. Ale moze o to chodzi - bo jak by wszyscy sie super rozumieli to tez by było do D... z jednej strony oczywiście prosciej i łatwiej a z drugiej strony nudno jak cholera by było
Aaaale ja Cie powapieram w urojeniach
Ja rano bol głowy, krzyża, bój jak na @, teraz wrocilam z imprezki - zjadlam sushi kupowane tam gdzie zawsze - nigdy mi po nim nic nie było a potrafiłam je jesc nawet 3-4 razy w tygodniu a dzis mi było mega niedobrze po nim, oczywiście podbrzusze ciągnie i lekko spuchniete mam wrazenie
Wiec urojenia mam pełna gębaoby tak dalej
A u Ciebie co ? Cyc swędzi ?Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
pola89 wrote:Witam niedzielnie
Violet,
Mi piątkowe piwkowanie też pomogło hehehe złoty środekAle temperatura u Ciebie ładnie się trzyma! narazie niczego bym nie skreślała
kiedy termin domniemanej @?
Kochana temperatura może i ładna, ale co z tego jak dzień przed lub w pierwszy dzień @ temperatura spadaPowinna przyjść jutro Franca i przyjdzie, dziś jest 14 dpo więc skusiłam się na test i oczywiście negatyw, także nadzieji już żadnych nie mam na ten cykl...