Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Pisza ze lalka new born. No ale kuzwa... really? Logos aż tak odmużdzyło???Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Violet146 wrote:Kochana a mogę spytać w jakim kraju mieszkasz?
Norwegia27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Tuliska wrote:Jaaaaaaaaaa? No skąd, ja się nie mylę hehehe
:D:D
No dobra...Przyznaje sie bez bicia Krysiuuuuu
Ale ta Kryska swoja drogą mi się spodobała
Fikne ze śmiechu zaraz
Możecie mi mówić Krysiupola89, AniaŁ123, Tuliska, Sylwia91, Kim87, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Pączek vel. Krystyna - Krystyna z gazowni
Fikne ze śmiechu zaraz
Możecie mi mówić KrysiuPączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czekajacanacud1 wrote:chciałam sie przywitać dzien dobryAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
AniaŁ123 wrote:Kochana jeśli pomoże Ci odpoczynek od forum to jak najbardziej, rób to co dla Ciebie najlepsze, jak się siedzi na tym forum, to chcąc nie chcąc myśli się o jego tematyce, a jak się człowiek trochę z tego odetnie, to z czasem coraz mniej się myśli. Ja tak miałam, że na początku podglądałam
ale później coraz rzadziej i rzadziej, aż wreszcie przyszły dni, że w ogóle o tym nie pamiętałam i poczułam ten LDW i wiedziałam, że teraz mogę wrócić i już nie będę sobie robić krzywdy, przynajmniej przez jakiś czas.
Mam ogromną nadzieję, że Ci się jednak uda, a jeśli nie w tym cyklu, to w następnym, tak jak Lili po euthyroxie. Taki cudowny prezent na Święta. Boże jak ja bym chciała taki prezent! Ja pewnie nie dostanę, bo u mnie zbyt dużo rzeczy jest jeszcze nie tak jak powinno, ale Tobie Kochana życzę z całych sił!!! Napiszę list do św. Mikołaja w Twoim imieniu
Jest mi z wami dziewczynami CUDOWNIE !
Kocham was wszystkie !!
Ale nakrecam sie tu jak bączek - bede was podglądaćna FB zawsze odpisuje na maile tutaj też więc wiecie jak mnie znaleźć.
Ja mam nadzieje - tak jak piszesz, że jak najwiecej z nas znajdzie groszka pod choinką albo Mikołaj im je przyniesie - licze na to !
A i byłam dziś w rossmanie i kupiłam sobie dziś dwa testy 10 - jutro rano sikne sobie a cochociaż sluz dziś mi sie zrobił kremowy z elementami rozciągliwego a to nic dobrego u mnie nie wróży
No nic - bedzie co ma byćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 18:03
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Czekoladka jesteś? masz wyniki?
Możesz przypomnieć w którym mieście idziesz do kliniki? A jaki to jest koszt? -
Z tego co kojarzę to guz prxysadki jest wtedy kiedy po podaniu tabletki prolaktyny po 60 min wcale nie wzrasta.
Co do poziomu przed podaniem tabsa to nie wiem.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ja właśnie też postanowiłam, a jak postanowiłam tak i zrobiłam, że na cały trwający cykl odstawiłam termometr, nie skusiłam się na testy lh tym razem. Strasznie mnie stresowało to mierzenie. Aż strach było czasem spojrzeć na wyświetlacz termometru. A, że owu zwykle była o tym samym czasie, to postanowiłam zmienić taktykę. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale na pewno zyskałam na spokoju ducha. Przynajmniej do tej pory.
Kim87 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Lubię_czekoladę wrote:Bomergon mi się skończył jakiś tydz temu i już nie brałam.. Dam Ci znać co ten lekarz na tę prolaktynę.. Może trzeba zrobić rtg w poszukiwaniu guza przysadki?
Jak co poproś o rezonans magnetycznym z ukierunkowaniem na przysadkę mózgową -RMI z kontrastem.Bo rtg to nic Ci nie da...bo jak będzie to mkrogruczolak to nic nie będzie widac. Mi gin zlecił odrazu jak wyszła mi wysoka prolaktyna po obciążeniu. Zrobiłam, ale na szczęście mi nic nie wyszlo, ale biorę norprolac.
-
Pączek wrote:Aj lof ju
Mi jest z wami dziewczynami CUDOWNIE !
Kocham was wszystkie !!
Ale nakrecam sie tu jak bączek - ale bede was podglądaćna FB zawsze odpisuje na maile tutaj też więc wiecie jak mnie znaleźć.
Ja mam nadzieje - tak jak piszesz że jak najwiecej z nas znajdzie groszka pod choinką albo Mikołaj im je przyniesie - licze na to !
A i byłam dziś w rossmanie i kupiłam sobie dziś dwa testy 10 - jutro rano sikne sobie a cochociaż sluz dziś mi sie zrobił kremowy z elementami rozciągliwego a to nic dobrego u mnie nie wróży
No nic - bedzie co ma być
O matko, czarodziejka z księżyca
Aj lof juu tuuuuu
Aż ja się zaczęłam denerwować Twoim jutrzejszym sikaniemTrzymam mocno kciuki i naprawdę mocno wierzę, a w końcu wiara czyni cuda
Ale pamiętaj Krysiu(i reszty dzikiej zgrai Staraczek też to się tyczy
) cokolwiek się stanie pod koniec cyklu, to i tak życie jest piękne!!! Jesteśmy zdrowe superowe babki, mamy świetnych facetów, spokojnie sobie żyjemy. A groszek to mały uparciuch i sobie troszkę pogrywa z nami, ale co dopiero będzie jak przyjdzie na świat, to będzie walka
Więc to tylko mały wstęp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 18:17
pola89, Pączek, Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka jesteś? masz wyniki?
Możesz przypomnieć w którym mieście idziesz do kliniki? A jaki to jest koszt?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/085e6ddba5be.jpg t
Ide w Rzgowie do Gamety, koszt pierwszej wizyty 260 zl -
AniaŁ123 wrote:O matko, czarodziejka z księżyca
Aj lof juu tuuuuu
Aż ja się zaczęłam denerwować Twoim jutrzejszym sikaniemTrzymam mocno kciuki i naprawdę mocno wierzę, a w końcu wiara czyni cuda
Ale pamiętaj Krysiu(i reszty dzikiej zgrai Staraczek też to się tyczy
) cokolwiek się stanie pod koniec cyklu, to i tak życie jest piękne!!! Jesteśmy zdrowe superowe babki, mamy świetnych facetów, spokojnie sobie żyjemy. A groszek to mały uparciuch i sobie troszkę pogrywa z nami, ale co dopiero będzie jak przyjdzie na świat, to będzie walka
Więc to tylko mały wstęp
i to duza walka dziewczynyale warta...
AniaŁ123 lubi tę wiadomość