Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:testujAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:Ja rano tylko zaspalam i teraz wszystko w biegu
Mam dzis w pracy spotkanie z zarządem - założyłam sukienke z kołnierzykiem i ona z tylu ma mikro guzik zeby zapiać - myslalam ze ręce sobie powyginam - juz ja prawie ściągałam z siebie a klnelam przy tym ze taka wybrałam hej - juz chciałam inna prasować ale czasu brak - wiec siedze z tym niezapiętym guzikiem i czekam az ktos przyjdzie i mi zapnie bo jak nie zapnie to mi sie góra rozjeżdża - dodatkowo zła jestem bo za tydzien mam szkolenie od czwarty do soboty tak do soboty ktore konczy sie egzaminem i jest poza Wawa - myslalam ze to bład ze sobota - okazuje sie ze nie ! No kto kończy szkolenie w sobote o 16 egzaminem i jeszcze 1,5h jazdy do domu !
Co za chamy jedne!!! Jak tak można? To mogli zrobić szkolenie od środy, tak żeby nie zabierać weekendu. Ale kto by wpadł na taki genialny pomysł... Mam nadzieję że jakoś to zniesiesz.
-
AniaŁ123 wrote:Co za chamy jedne!!! Jak tak można? To mogli zrobić szkolenie od środy, tak żeby nie zabierać weekendu. Ale kto by wpadł na taki genialny pomysł... Mam nadzieję że jakoś to zniesiesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 09:21
-
Witam się z wami kochane ja juz po badaniach krwi .. mam takie pytanie po co się bierze inofolic w ciąży? Czytałam że on jest dobry przy staraniach .. ale jaka rolę odgrywa w ciąży któraś wie?bo ponoć będę brała27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Kochana
spokojnie ja też mam co najmniej 3kg do przodu. Przez te stresy wczoraj był bimber i gofry. Zatem doopa rośnie
Krystynko skoro tego potrzebujesz to jasne zrób przerwę. Może to coś zmieni. Trzymam kciuki.
Witam się srodowo na lekkim kacu. I oczywiście qurwa musi lać. Jakby mało mi depresji było. Ale jeszcze 2 dni i weekend i będzie można się schować pod kołdrą. To mój plan.
BTW przez to wszystko jakieś głupoty mi się snily. Byłam agentem pod przykrywką. Dzieczyn mafioza. No masakra. I skąd tam się wziął Norman Reedus to ja już nie wiem. Za dużo The Walking Dead ostatnio oglądamdetox mi się należy
Kimi do tej pory miałam w głowie, że te właśnie 3-4kg to tak na chwilę, przez leczenie, złe dni, pogodę itd...że jak się wezmę ostro to raz dwa i zrzucę, ale widzę że jest ciężko. Ja już teoretycznie powinnam być na diecie od ponad miesiąca i już powinnam mieć zrzucanie za sobą, a tu jednego dnia fajnie, bo uda mi się wytrwać i waga troszkę spadnie, to znowu następnego nie mogę się powstrzymać przed podjadaniem słodyczy i waga znowu hop do góryNie chcę teraz biegać po pracy, bo jest straszny smog, może w tej masce, ale też jak wracam zmęczona i co gorsze wkurzona, to naprawdę nie pamiętam o walce z kilogramami tylko chcę sobie poprawić humor wiadomo w jaki sposób
A co do snów, to też miałam walkę ze swoimi...Śniło mi się, że dowiedziałam się że koleżanka z biura zarabia więcej niż ja i nie mogłam się pogodzić, a chodziło o 100 złAle czułam się tak wymęczona przez ten sen, że dramat.
-
czarnulka24 wrote:Witam się z wami kochane ja juz po badaniach krwi .. mam takie pytanie po co się bierze inofolic w ciąży? Czytałam że on jest dobry przy staraniach .. ale jaka rolę odgrywa w ciąży któraś wie?bo ponoć będę brała
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Jeszcze słówko do naszej słodkiej czekoladki
Kochana właściwie to ja czegoś nie rozumiem. Powiedzieli Ci że niby jest ok, badania ok, prolaktyna ok, a jednak odsyłają Cię z takim dziwnym poczuciem że jest beznadzieknie. Po co oni wyskakują z tymi statystykami? Chyba po to aby sobie klientów nałapać na inseminację. Nie wiem na czym polega leczenie w klinice, ale nie wierzę że tylko na tym. A dlaczego stymulacja jest do niczego? Przecież nawet na tym forum jest pełno wątków na ten temat i można znaleźć wiele dobrych zakończeń. A miałas drożność?
Kochana glowa do góry, licząc w ten sposób czas starania to co druga dziewczyna była by poza statystykami. -
AniaŁ123 wrote:Kimi do tej pory miałam w głowie, że te właśnie 3-4kg to tak na chwilę, przez leczenie, złe dni, pogodę itd...że jak się wezmę ostro to raz dwa i zrzucę, ale widzę że jest ciężko. Ja już teoretycznie powinnam być na diecie od ponad miesiąca i już powinnam mieć zrzucanie za sobą, a tu jednego dnia fajnie, bo uda mi się wytrwać i waga troszkę spadnie, to znowu następnego nie mogę się powstrzymać przed podjadaniem słodyczy i waga znowu hop do góry
Nie chcę teraz biegać po pracy, bo jest straszny smog, może w tej masce, ale też jak wracam zmęczona i co gorsze wkurzona, to naprawdę nie pamiętam o walce z kilogramami tylko chcę sobie poprawić humor wiadomo w jaki sposób
A co do snów, to też miałam walkę ze swoimi...Śniło mi się, że dowiedziałam się że koleżanka z biura zarabia więcej niż ja i nie mogłam się pogodzić, a chodziło o 100 złAle czułam się tak wymęczona przez ten sen, że dramat.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Najgorszy to jest egzamin - no jakos bede musiała dac rade - ale weekend mam już z góry zjebany za tydzieńMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:Witam się z wami kochane ja juz po badaniach krwi .. mam takie pytanie po co się bierze inofolic w ciąży? Czytałam że on jest dobry przy staraniach .. ale jaka rolę odgrywa w ciąży któraś wie?bo ponoć będę brała
Czarnulko, ze strony producenta...
Inofolic jest suplementem diety zawierającym myo-inozytol i kwas foliowy. Foliany, w grupie których jest kwas foliowy, przyczyniają się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży, biorą udział w procesie podziału komórek, pomagają w prawidłowej produkcji krwi, oraz utrzymaniu prawidłowego metabolizmu homocysteiny.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, ja dziś powinnam dostać @ ale owu wyznaczył mi na wczoraj @. Jak badałam szyjke to jednak nie wygląda na @, zawsze sprawdzałam sobie śluz i czy juz był delikatnie zabarwiony i miał specyficzny zapach przed @ to wiedziałam ze dostane. Dzisiaj badałam i nic takiego nie czułam. Sądzicie że lepiej iść na betę dzisiaj czy zatestować tym 10ml/U testem-tylko oczywiscie juz nie po nocnym moczu? jak doradzacie kochane35 lat, 2 ciąża
-
Kim87 wrote:Kurde u mnie to samo. Opanować się nie mogę. Raz jest ok to drugiego dnia mam mega gasto na słodycze. Biegam jak juz w weekend bo u nas kolo 15 to już ciemno się robi. W tyg mam orbitreka w domu to ćwiczę. Ewentualnie chodakowska. Ale po wczorajszym dniu mija motywacja mega spadla
Właśnie muszę się zmotywować do ćwiczeń w domu, ale jakoś strasznie nie lubię. Ja mam problemy z kręgosłupem i tak naprawdę nie mogę robić wielu ćwiczeń, np brzuszków, lub takich w których będę spinać kark lub kręgosłup szyjny, więc mało zostaje. Dlatego lubię bieganie, bo tam nic się nie dzieje. Spróbuję czegoś poszukać, bo źle się czuję z tym zbędnym balastem -
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, ja dziś powinnam dostać @ ale owu wyznaczył mi na wczoraj @. Jak badałam szyjke to jednak nie wygląda na @, zawsze sprawdzałam sobie śluz i czy juz był delikatnie zabarwiony i miał specyficzny zapach przed @ to wiedziałam ze dostane. Dzisiaj badałam i nic takiego nie czułam. Sądzicie że lepiej iść na betę dzisiaj czy zatestować tym 10ml/U testem-tylko oczywiscie juz nie po nocnym moczu? jak doradzacie kochane
Oczywiście najbardziej miarodajna jest beta, chociaż można najpierw sprawdzić tego sikańca. Czasami testy wychodzą w ciągu dnia. Jeśli masz test to sikaj
Trzymam mocno kciuki!!! Musimy mieć jakąś zafasolkowaną w tym ponurym listopadzie. -
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, ja dziś powinnam dostać @ ale owu wyznaczył mi na wczoraj @. Jak badałam szyjke to jednak nie wygląda na @, zawsze sprawdzałam sobie śluz i czy juz był delikatnie zabarwiony i miał specyficzny zapach przed @ to wiedziałam ze dostane. Dzisiaj badałam i nic takiego nie czułam. Sądzicie że lepiej iść na betę dzisiaj czy zatestować tym 10ml/U testem-tylko oczywiscie juz nie po nocnym moczu? jak doradzacie kochaneMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, ja dziś powinnam dostać @ ale owu wyznaczył mi na wczoraj @. Jak badałam szyjke to jednak nie wygląda na @, zawsze sprawdzałam sobie śluz i czy juz był delikatnie zabarwiony i miał specyficzny zapach przed @ to wiedziałam ze dostane. Dzisiaj badałam i nic takiego nie czułam. Sądzicie że lepiej iść na betę dzisiaj czy zatestować tym 10ml/U testem-tylko oczywiscie juz nie po nocnym moczu? jak doradzacie kochane
ja testowałam w dniu @ z drugiego siusiananapiłam się po 1 z 0,5 litra wody i czekałam 2h, 14 dni po owulacji
Evelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Właśnie muszę się zmotywować do ćwiczeń w domu, ale jakoś strasznie nie lubię. Ja mam problemy z kręgosłupem i tak naprawdę nie mogę robić wielu ćwiczeń, np brzuszków, lub takich w których będę spinać kark lub kręgosłup szyjny, więc mało zostaje. Dlatego lubię bieganie, bo tam nic się nie dzieje. Spróbuję czegoś poszukać, bo źle się czuję z tym zbędnym balastemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat