Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane babeczki jesteście. Musze bo nie daje rady juz psychicznie. Jak któraś się zdecyduje przejąć listę niech da znać na priv.
Buziam was i życzę dwóch kresek i nudnych ciążLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochane babeczki jesteście. Musze bo nie daje rady juz psychicznie. Jak któraś się zdecyduje przejąć listę niech da znać na priv.
Buziam was i życzę dwóch kresek i nudnych ciąż
Czekamy na wielki powrót :* -
Kimi,
Wracaj szybciutko w pakiecie oczywiście :*Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Kochane babeczki jesteście. Musze bo nie daje rady juz psychicznie. Jak któraś się zdecyduje przejąć listę niech da znać na priv.
Buziam was i życzę dwóch kresek i nudnych ciąż
Kim to forum bez Ciebie będzie bardzo puste. Ale jeśli przerwa Ci pomoże to jak najbardziej odpoczywaj i wracaj do nas, a najlepiej od razu na fioletową. Trzymaj się Kochana!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Kim to forum bez Ciebie będzie bardzo puste. Ale jeśli przerwa Ci pomoże to jak najbardziej odpoczywaj i wracaj do nas, a najlepiej od razu na fioletową. Trzymaj się Kochana!
Też będzie mi jej brakować bardzo no ale ważne żeby zadziałało jak ma zadziałać
Pączka też nie ma
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Też będzie mi jej brakować bardzo no ale ważne żeby zadziałało jak ma zadziałać
Pączka też nie ma
Czym dłużej trwają starania tym bardziej brakuje sił. Doskonale je rozumiem... Szukamy sposobu by troche głowę uwolnić.
Ale tak jak napisałaś jeśli ma pomóc to najważniejsze!
A Ty Wisienko mam nadzieję, że będziesz czasem nas odwiedzać z fioletowej strony mocy, kichać na nas i podrzucać nam wiruski :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Czym dłużej trwają starania tym bardziej brakuje sił. Doskonale je rozumiem... Szukamy sposobu by troche głowę uwolnić.
Ale tak jak napisałaś jeśli ma pomóc to najważniejsze!
A Ty Wisienko mam nadzieję, że będziesz czasem nas odwiedzać z fioletowej strony mocy, kichać na nas i podrzucać nam wiruski :*
Ja się stad nie zmywam:)
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Kimi wracaj szybko. ja staram się 3 cykl dopiero a już dopada mnie deprecha, tym bardziej że męża brak i wiem że to moze w nieskończoność się ciąnąć i do tego pare problemów mam...wiec rozumiem.ja nawet testow owulavyjnych nie kupiłam i nie mam zamiaru, już jakoś nie mam sił na to wszystko...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:Kimi wracaj szybko. ja staram się 3 cykl dopiero a już dopada mnie deprecha, tym bardziej że męża brak i wiem że to moze w nieskończoność się ciąnąć i do tego pare problemów mam...wiec rozumiem.ja nawet testow owulavyjnych nie kupiłam i nie mam zamiaru, już jakoś nie mam sił na to wszystko...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ewi szczerze? Trzy miesiace to jest nico;) wszystkie mamy swoje problemy, ja też nie mam męża na zawołanie w domu, tylko w weekendy... ręce opadają no ale cóż
ja go potafie nie miec 2 miechy ciągiem, żałuje że od razu nie wzieliśmy sie za drugie.