Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:8 grudnia dopiero mam lekarza, to bedzie mój 13 dc.moze jakieś leki dac juz?
-
Lubię_czekoladę wrote:Nie ma co samemu stawiac diagnozy jesli bedzie taka potrzeba to na pewno cos dostaniesz zalezy co uslyszysz od lekarza glowa do gory
teraz jest ok w miare , ale najgorsze są chwile gdy test wychodzi ujemny ... czasami żałuje że przestałam brać tabl anty po urodzeniu... -
Ewi28 wrote:teraz jest ok w miare , ale najgorsze są chwile gdy test wychodzi ujemny ... czasami żałuje że przestałam brać tabl anty po urodzeniu...
ale nie masz pewności, że byłoby lepiej na dwoje babka wróżyła
i masz takie zdanie tylko dlatego, że ten scenariusz już znasz... ale wierz mi, będzie ok, 3 cykle to nie jest mega, mega dużo... norma w staraniach to czas rok, potem już sypią się badania, drożność, itp.
Jesteś też starsza, jak Mąż ma pracę siedzącą, to Jego parametry tez mogly ulec zmianie,trzeba byc niestety cierpliwym
Jedno bobo macie, na 2 przyjdzie czasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 19:07
-
Eolinka wrote:Cos mi szwankuje ten wykres
ja Twój wykres widzę jeśłi chcesz miniaturkę, to musisz pogrzebać w ustawieniach
ustawienia, społeczność i podpis na forum
a wcześniej skopiować miniaturkę wykresuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 19:28
-
LILITH.P wrote:ale nie masz pewności, że byłoby lepiej na dwoje babka wróżyła
i masz takie zdanie tylko dlatego, że ten scenariusz już znasz... ale wierz mi, będzie ok, 3 cykle to nie jest mega, mega dużo... norma w staraniach to czas rok, potem już sypią się badania, drożność, itp.
Jesteś też starsza, jak Mąż ma pracę siedzącą, to Jego parametry tez mogly ulec zmianie,trzeba byc niestety cierpliwym
Jedno bobo macie, na 2 przyjdzie czas
mój mąż jest 12 godz dziennie w terenie, prace ma fizyczną no mogło się pogorszyć bo źle tam się ożywiają i nabrał kg ale damy rade ...kiedyś napewno.