Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:teraz jest ok w miare , ale najgorsze są chwile gdy test wychodzi ujemny ... czasami żałuje że przestałam brać tabl anty po urodzeniu...
Szybko Ci pojdzie, jestem o tym przekonana :* -
Tuliska wrote:Test negatywny, jutro, pojutrze będzie już nędza
-
No dobra
A teraz wchodzę JA !
Tak wiem miałam isc sobie stad i odpoczywać
No ale sie nie da - cholera nie da sie !!!
Wiec ja jeszcze pomilcze ale tylko do niedzieli a to dlatego ze mam egzamin w sobote i musze sie skupić na nauce
Spytacie dlaczego wracam - o to i odpowiedz - bo dochodzą mnie głosy ze tu jakies szalenstwo sie dzieje - część z Was tęskni, druga narzeka - wiec na prośbę nie powiem kogo - wracam ! ❤️
Wiec prosze mi tu bez złośliwości i zbędnych komentarzy
Witam wszystkie Nowe dziewczyny - nie znamy sie ale sie poznamy
Zafasolkowanym gratuluje
A Stare Wyjadaczki tego wątku ściskam
Do zobaczenia w niedziele !
Krystyna czuwa !
Ja widziałam te wszystkie złośliwości ! Widziałam ! I prosze mi tu spokojnie bo znajde i zrobie porządek !
No ! I to by było na tyle !
Lubię_czekoladę, mysia09, Parsleyek, Tuliska, Evelin, AniaŁ123, pola89, Dzezabella, pestka1 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No dobra
A teraz wchodzę JA !
Tak wiem miałam isc sobie stad i odpoczywać
No ale sie nie da - cholera nie da sie !!!
Wiec ja jeszcze pomilcze ale tylko do niedzieli a to dlatego ze mam egzamin w sobote i musze sie skupić na nauce
Spytacie dlaczego wracam - o to i odpowiedz - bo dochodzą mnie głosy ze tu jakies szalenstwo sie dzieje - część z Was tęskni, druga narzeka - wiec na prośbę nie powiem kogo - wracam ! ❤️
Wiec prosze mi tu bez złośliwości i zbędnych komentarzy
Witam wszystkie Nowe dziewczyny - nie znamy sie ale sie poznamy
Zafasolkowanym gratuluje
A Stare Wyjadaczki tego wątku ściskam
Do zobaczenia w niedziele !
Krystyna czuwa !
Ja widziałam te wszystkie złośliwości ! Widziałam ! I prosze mi tu spokojnie bo znajde i zrobie porządek !
No ! I to by było na tyle !
Tu polowa w ciazy, polowa w depresji -
Pączek wrote:
Do niedzieli prosze wytrzymać ❤️
Pusto tu bylo bez Ciebie Kochana
Kim nam ucieklaPączek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,dopadła mnie chandra....zaczęło sie od silowi,bo odkąd sie przygotowuje do ciąży to nie dbam tak o dietę fit...i nie przemęczam sie na silce i troszkę mi sie oponka zrobiła....później koleżanka napisała czy nie jedziemy z nimi w góry,my z jej mężem na narty a ona odpoczywać bo jest w ciąży....i jakos mi smutno, płakać sie chce to zły znak, zawsze tak mam przed @:'(
-
mysia09 wrote:Dziewczyny,dopadła mnie chandra....zaczęło sie od silowi,bo odkąd sie przygotowuje do ciąży to nie dbam tak o dietę fit...i nie przemęczam sie na silce i troszkę mi sie oponka zrobiła....później koleżanka napisała czy nie jedziemy z nimi w góry,my z jej mężem na narty a ona odpoczywać bo jest w ciąży....i jakos mi smutno, płakać sie chce to zły znak, zawsze tak mam przed @:'(
Nic bardziej nie pomaga jak luz przy staraniach :* Do tego inny klimacik, dobre towarzystwo, troszke relaksu.. :* oczywiscie ja nie w temacie, ile Ci do @ ?? Glowa do gory :*
-
mysia09 wrote:Dziewczyny,dopadła mnie chandra....zaczęło sie od silowi,bo odkąd sie przygotowuje do ciąży to nie dbam tak o dietę fit...i nie przemęczam sie na silce i troszkę mi sie oponka zrobiła....później koleżanka napisała czy nie jedziemy z nimi w góry,my z jej mężem na narty a ona odpoczywać bo jest w ciąży....i jakos mi smutno, płakać sie chce to zły znak, zawsze tak mam przed @:'(
Wiem, że ciężko patrzysię na ciąże wokół. Kochanie tule mocno mocno :*:*:*:* zaraz Ty będziesz wypoczywać :*emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączuś!!!
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Paczus jak dobrze!!!!! :* :*
Tu polowa w ciazy, polowa w depresji
Czy któraś tutaj jadła clo? Jakieś skutki uboczne?
Bo ja czuję się okropnie, ale zwalić to jeszcze mogę ma hardkorową @ ... Jedynie ciągle bym spała...
Dzień dobry Niunie :*