Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Ja jestem w tej depresyjnej połowie...
Czy któraś tutaj jadła clo? Jakieś skutki uboczne?
Bo ja czuję się okropnie, ale zwalić to jeszcze mogę ma hardkorową @ ... Jedynie ciągle bym spała...
Dzień dobry Niunie :*
Poczekaj az wroce
Skopie tyłek !!! -
I do reszty to samo - nie ma słowa depresja !
Przestańcie do cholery siać takie emocje !!!
Po co wam to ?!?
Bo co bo byłyście optymistycznie nastawione ze beda groszki nie wychodzi to teraz w druga strone ??
Byłam happy nie wyszło to pobede sobie na depresji moze to pomoże
No zajebiscie
Kurna - taka fajna grupa - takie zajebiste laski - a taka negatywna energia stad bije
Wiec przestańcie juz bo naprawdę sie wścieknie i usune konto na amen !
Ja wiem wiem kazdy ma problemy, sama mam ich miliardy - dla pocieszenia groszka tez nie mam - ale kiedy narzekanie to narzekanie ale nie mozna tez wiecznie i ciagle narzekać - wspieramy sie - pomagamy sobie - ale nie siejemy depresji !!Lubię_czekoladę, AniaŁ123, pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:I do reszty to samo - nie ma słowa depresja !
Po co wam to ?!?
Bo co bo byłyście optymistycznie nastawione ze beda groszki nie wychodzi to teraz w druga strone ??
No zajebiscie
Kurna - taka fajna grupa - takie zajebiste laski - a taka negatywna energia stad bije
Ja wiem wiem kazdy ma problemy, sama mam ich miliardy - dla pocieszenia groszka tez nie mam - ale kiedy narzekanie to narzekanie ale nie mozna tez wiecznie i ciagle narzekać - wspieramy sie - pomagamy sobie - ale nie siejemy depresji !!Pączek lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Nic bardziej nie pomaga jak luz przy staraniach :* Do tego inny klimacik, dobre towarzystwo, troszke relaksu.. :* oczywiscie ja nie w temacie, ile Ci do @ ?? Glowa do gory :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 07:09
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Po co wam to ?!?
No zajebiscie
Ja wiem wiem kazdy ma problemy, sama mam ich miliardy - dla pocieszenia groszka tez nie mam - ale kiedy narzekanie to narzekanie ale nie mozna tez wiecznie i ciagle narzekać - wspieramy sie - pomagamy sobie - ale nie siejemy depresji !!
-
Po co wam to ?!?
No zajebiscie
Ja wiem wiem kazdy ma problemy, sama mam ich miliardy - dla pocieszenia groszka tez nie mam - ale kiedy narzekanie to narzekanie ale nie mozna tez wiecznie i ciagle narzekać - wspieramy sie - pomagamy sobie - ale nie siejemy depresji !!
-
Dzezabella wrote:Ja jestem w tej depresyjnej połowie...
Czy któraś tutaj jadła clo? Jakieś skutki uboczne?
Bo ja czuję się okropnie, ale zwalić to jeszcze mogę ma hardkorową @ ... Jedynie ciągle bym spała...
Dzień dobry Niunie :*
Dzezabella poczytaj sobie wątek o CLO na "starając się z pomocą medyczną", myślę że wróci Ci nadzieja Ja się przygotowuję psychicznie do CLO lub innej stymulacji i po przeczytaniu kilku stron normalnie nie mogę się doczekaćTuliska, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Przepraszam za moje narzekanie....od dzis tylko optymizm:)jak to mawiają co Nas nie zabije to Nas wzmocni! Miłego dnia!
Dzezabella, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzezabella poczytaj sobie wątek o CLO na "starając się z pomocą medyczną", myślę że wróci Ci nadzieja Ja się przygotowuję psychicznie do CLO lub innej stymulacji i po przeczytaniu kilku stron normalnie nie mogę się doczekać
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Hej:)Dzis 34 dc na 31 dniowe cykle....test nadal ujemny:|
-
Dzezabella wrote:Przeglądałam bardzo pobieżnie, póki co tak się źle czuję, że ciężko mi o pozytywne nastawienie. Nie wiem tylko ile to efekt tej s*ki @, a na ile clo. Ale dziś już 3dc, jeszcze jutro, może pojutrze się pomęczę i będzie z górki
Nie wiedziałam, ze cło ma takie efekty uboczne współczuje Dzez musisz być dzielna.. do ktorego dc będziesz teraz brała? -
Tuliska wrote:Aniu, jeśli Ty tak mówisz to ja też już chce 5dc pożyjemy, zobaczymy, ocenimy