Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:mój mąż jest 12 godz dziennie w terenie, prace ma fizyczną no mogło się pogorszyć bo źle tam się ożywiają i nabrał kg ale damy rade ...kiedyś napewno.
ee tam, może się nie pogorszyło wcale, tylko trzeba większy luz zastosować -
Cherry_Blossom wrote:Tulisiu, ja wciąż trzymam kciuki
Mówiłam Ci kochana że Ty nie będziesz miała żadnego problemu a u mnie będą schody jak na Eiffla
Ale jestem tak przyzwyczajona że wcale już mnie to nie ruszyło -
Podsumowując, napiszę coś co mawia moja koleżanka: "Miej wyjeb****, a będzie Ci dane" Może to jest jakieś wyjście, chociaż wiadomo, że w tych sprawach ciężko wrzucić na luz. Inne powiedzonko zasłyszane ostatnio: "Jak się nie mieści w głowie, to zmieści się w dupie" O!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 20:01
-
Tulisia,
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliś najlepiej znasz siebie i swój organizm! I doskonale też wiem, że zbytnie się nakręcanie cholernie boli podczas widoku @...
dlatego na spokojnie
A kciuki i tak trzymam, bo mi wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 20:45
-
Malus9393 wrote:witajcie mam problem zawsze cykle 31 dn w tamtym cyklu dostalam @ 22 dc i teraz tez cos tak wyliczyl ovu ze owulacja byla w 8 dc czy ktoras z was tak miala ? ; (
Kochana a coś się zmieniło, choroba, podróż, stres? Wyniki masz w porządku?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Wszystko jest w porzadku ani zadna choroba ani nic nagle cos sie poprzestawiało ; o juz dosc czasu sie zmezem staramy jak zaczelam plamic w 22 dc myslalam ze a moze sie udalo ( plamienia implantacyjne ) a pozniej temp spadla i 2 dni krwawienia co tez dziwne bo zawsze trwało z 5dni
-
Dziewczynki przekazuję pozdrowienia od Belli
Evelin, Dzezabella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"