Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:No to pewnie masz tę owulację.. A coś Ci dolega? Czy po prostu nie zachodzisz?
generalnie mam problemy z 2 fazą cyklu (mimo, że progesteron mam w normie) - plamienia nawet tydzień przed @, krwawienia po stosunkach w 2 fazie , od pół roku biorę na to duphaston, poprawa jest ogromna, wiec liczę, że w końcu się uda.
poza tym mąż ma dużą niedoczynność tarczycy- leczoną euthyroxem, ale badania ma ok, więc wierzymy, że w końcu się uda!
-
Luccecita wrote:generalnie mam problemy z 2 fazą cyklu (mimo, że progesteron mam w normie) - plamienia nawet tydzień przed @, krwawienia po stosunkach w 2 fazie , od pół roku biorę na to duphaston, poprawa jest ogromna, wiec liczę, że w końcu się uda.
poza tym mąż ma dużą niedoczynność tarczycy- leczoną euthyroxem, ale badania ma ok, więc wierzymy, że w końcu się uda! -
nick nieaktualny
-
Czekoladka, to jak dojdzie do tego że wreszcie będę stymulowana to też o niego zapytam
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka, to jak dojdzie do tego że wreszcie będę stymulowana to też o niego zapytam
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Czekającnacud, przepraszam, nie zauważyłam tego postu wcześniej
Testy owu negatywne (ani razu nie zdarzył mi się pozytywny), 2 tyg przed @ bóle piersi, bardzo bolesne @, nieregularne cykle, wyniki idą w stronę PCOS, hiperprolaktynemia.. to mogę uznać za objawy.. dzisiaj monitoring potwierdził brak owulacji...
-
AniaŁ123 wrote:A nie rozważasz takiej możliwości aby przestać karmić piersią? Może to by Ci pomogło w wyregulowaniu cykli
Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcieMamaMary -
Lubię_czekoladę wrote:Parsleyek Nawet nie wiesz jak się cieszę Że zrobimy to razem hihihih Choć Ty o wiele szybciej.. A dopiero muszę zacząć brać dupka aby wywołać małpę wcześniej i wtedy ruszam.. Jak masz brać? Ja 4-6dc 2x1 Potem 10 albo 11 dc monitoring i podglądanie czekoladowego jaja
Ja już jestem po 3 cyklach z clo więc teraz będę sprawdzać aromek nawet oświadczenie musiałam lekarzowi podpisać że wiem co będę brała Dawkowanie: jedna tabletka od 3 do 7 dnia cyklu, potem dzwonić umawiać się na monitoring, około 10dc, w zależności jak to wypadnie. Mam nadzieję że letrozol zdziała u nas cuda... w tak w sumie wystarczą małe groszki29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Ja już jestem po 3 cyklach z clo więc teraz będę sprawdzać aromek nawet oświadczenie musiałam lekarzowi podpisać że wiem co będę brała Dawkowanie: jedna tabletka od 3 do 7 dnia cyklu, potem dzwonić umawiać się na monitoring, około 10dc, w zależności jak to wypadnie. Mam nadzieję że letrozol zdziała u nas cuda... w tak w sumie wystarczą małe groszki
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Ja już jestem po 3 cyklach z clo więc teraz będę sprawdzać aromek nawet oświadczenie musiałam lekarzowi podpisać że wiem co będę brała Dawkowanie: jedna tabletka od 3 do 7 dnia cyklu, potem dzwonić umawiać się na monitoring, około 10dc, w zależności jak to wypadnie. Mam nadzieję że letrozol zdziała u nas cuda... w tak w sumie wystarczą małe groszki
-
Judi22 wrote:no własnie tylko że test był wykonany wczoraj w 23dcMamaMary
-
Judi22 wrote:sama nie wiem..
baradzo bym tego chciała ale jakoś nie mogę przemóc się do testu ciążowego. sercem już bym go zrobiła a głowa mówi <kobieto uspokój się > -
nick nieaktualnyMamaMary wrote:Ja tez tak miałam i dwa dni pózniej owulka. To chyba test facelle? Potraktowałam jako negatyw, bo owulacje powinnam mieć pózniej, a tu sie okazało, ze jednak sie pomyliłam. Z reguły mam bardzo wydłużone cykle, a ten obecny zapowiada sie na klasyka 28 dni.[/QUOT]
no czasami idzię się pomylić
tylko żę jesli wejdziesz w mój wykres to ja już jestem po owulacji <chyba?> wgł temepratury i cyklu bo test był wykonany w 23 dc a najdłuższy mój cykl trwał 3o dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 14:53
-
Judi22 wrote:MamaMary wrote:Ja tez tak miałam i dwa dni pózniej owulka. To chyba test facelle? Potraktowałam jako negatyw, bo owulacje powinnam mieć pózniej, a tu sie okazało, ze jednak sie pomyliłam. Z reguły mam bardzo wydłużone cykle, a ten obecny zapowiada sie na klasyka 28 dni.[/QUOT]
no czasami idzię się pomylić
tylko żę jesli wejdziesz w mój wykres to ja już jestem po owulacji <chyba?> wgł temepratury i cyklu bo test był wykonany w 23 dc a najdłuższy mój cykl trwał 3o dni.