Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Cześć dziewczyny
Clostibegyt pomaga rosnąć pęcherzykom Graffa. Na pekniecie dodatkowo stosuje się Pregnyl
Aha Zapamietac . Zakodowalam -
siema! co nowego ?
pogoda pod psem, chce mi się spać a nie pracować, więc troche pouprzykszam Wam dziś dzieńLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Siedzę i czekam pan doktor już jest, ma otwarte drzwi ale niestety nie może mnie jeszcze przyjąć bo chyba pisze SMS więc czekam dalej poprosi mnie na bank zmieniam lekarza bo to jakaś porażka
Dzezabella, AniaŁ123, Violet146, ines. lubią tę wiadomość
-
Tuliska tak też mi się wydawało... ale teraz to już kompletnie nie kumam: skoro bez clo przez ostatnie dwa cykle miałam dominujący pęcherzyk powyżej 20mm, to po jakiego wała dostałam clo? Jakoś nie wpadłam na to, żeby zapytać... może pregnyl lepiej działa z clo niż z naturalnym pęcherzykiem? grubymi nićmi to szyte, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy...
-
Czekoladka!
Wyjaśniło się wszystko fajnie! To teraz tylko czekać na kropka! A co tam więcej się dowiedziałaś?
A co to jest aromek?
Dzezabella
Ja byłam na monitoringu w 9 dc i już było widać pęcherzyk dominującyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 10:28
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Czekoladka!
Wyjaśniło się wszystko fajnie! To teraz tylko czekać na kropka! A co tam więcej się dowiedziałaś?
A co to jest aromek?
Dzezabella
Ja byłam na monitoringu w 9 dc i już było widać pęcherzyk dominujący
Armoek, z tego co tłumaczył to lek na raka piersi ale również powoduje obniżenie poziomu estradiolu, podniesienie fsh i owulację, we will see
Czy któraś tu z Was stosowała taki lek AROMEK?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 10:56
-
Lubię_czekoladę wrote:Dokładnie, mój chłopak i mama się na początku załamali jak do nich zadzwoniłam z wiadomościami ale ja nie.. mi jakoś spadł kamień z serca i dało mi to jakąś nadzieję Kazał już brać dupka 2x1 przez 10 dni, żeby przyspieszyć nowy cykl i zacząć działać. Powiedział mi, że przez 5 miesięcy spróbujemy stymulacji. Jeśli nic z tego nie wyjdzie to zrobimy jeszcze raz przegląd wszystkiego i jeśli niczego nie znajdziemy to pomyślimy o zapłodnieniu pozaustrojowym.. Nie wiem dlaczego ale mimo tego, że on wylewa za każdym razem na mnie kubeł z zimną wodą to mu dzisiaj zaufałam.. dam mu szansę..
Armoek, z tego co tłumaczył to lek na raka piersi ale również powoduje obniżenie poziomu estradiolu, podniesienie fsh i owulację, we will see
Czy któraś tu z Was stosowała taki lek AROMEK?
Pierwsze słyszę??? Kurcze ja mam cykle bezowulacyjne i gin chciał mi clo przepisać ale zrezygnował bo były,, dopiero,, 3 miesiące bez owu. W końcu zostałam bez niczego.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Pierwsze słyszę??? Kurcze ja mam cykle bezowulacyjne i gin chciał mi clo przepisać ale zrezygnował bo były,, dopiero,, 3 miesiące bez owu. W końcu zostałam bez niczego.
Emidomi Ty chodzisz po prostu do gina czy do kliniki? -
nick nieaktualnyHej
czekoladka
grunt, że gin ma jakiś plan działania, a Aromku nie słyszałam, ale po Clo ponoć dużo dziewczyn zachodzi, tylko trzeba chyba pilnować monitoringiem, bo można się przestymulować i nabawić torbieli itp.Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak swoją drogą, ja mam naturalną owulacje co miesiąc i w ciążę i tak nie zachodzę hehe
chyba mam, bo na wiosnę 3 cykle chodziłam na monitoringi, potem odpuściłam, bo szkoda mi kasy, zwłaszcza, że u mnie ładnie się owulka pokrywa z wykresami, skokiem i śluzem... -
hej dziewczyny, ja właśnie wróciłam od lekarza z dzidzią wszystko ok serduszko biję , pęcherzyk nie wiem ile ma bo mi nie powiedziała doktorka ale mówiła że jest odpowiedni do tyg ciąży .. mówi że wszystko wygląda ładnie .. no ale nie może mi zagwarantować że tak będzie cały czas.. tylko mnie zdziwiło że jestem w 8 tyg 2 dniu a jej wyskoczyło że niby 7 tydz 5 dzień ??? mówiła żeby tym się nie martwić ..
AniaŁ123, pola89, mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Luccecita wrote:Hej
czekoladka
grunt, że gin ma jakiś plan działania, a Aromku nie słyszałam, ale po Clo ponoć dużo dziewczyn zachodzi, tylko trzeba chyba pilnować monitoringiem, bo można się przestymulować i nabawić torbieli itp.
Mam monitoring w przyszłym cyklu 10-11 dzień. A Aromek mam brać 4-6 dc 2x1