Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny jutro bede meldowac co z czekoladowym jajem spodobalo mi sie to sformulowanie
Mysiu, przykro mi nastepny cykl jest Twoj! Jestem o tym przekonana! Trzymam kciuki :*
Wisienko, lapiemy wiruski, dziekujemy a Tobie zycze zdrowka :*
Judi, dzieki za cynk o promocji Emidomi ma racje, moze groszek Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 22:11
AniaŁ123, mysia09, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Emidomi, przezylas dentyste??
Strasznie długo mi grzebal w tym zebie ale nie bolało mnie na szczęścieCherry_Blossom lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Witam się wieczorową porą
U mnie trochę lepiej - złe samopoczucie to nie po clo, tylko @-hardkorze. Po clo chce mi się tylko spaaaać
Dzisiaj miałam paskudny dzień - pokłóciłam się z M, do tego stopnia, że kazałam mu się wyprowadzić. (W skrócie, jakiś czas temu stracił pracę i nie spieszyło mu się do nowej ) i dziś - eureka - nawet udało mu się rozmowę o pracę na jutro umówić. Da się? Da się.
Mam przeczucie, że grudzień będzie dobry. W pracy mam już ubraną choinkę i jak na nią patrzę, to jakoś mi bardziej błogo, jestem pewna nadziei że w końcu się wszystko ułoży. -
Witajcie
Ale u mnie wjeje! aż mi się nie chce spod kołderki wychodzić
Wisienka
Rozumiem, że ja wstaje do pracy wcześnie... ale co Ty tu robisz o 3:55??Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Witam Was z kawka moje poranne ptaszki :*
Pedze robic obiad, bo wczoraj odpuscilam wiec jednak mnie tez to dopadlo..
Dzez, przykro mi, ze tak sie pozarliscie ale dobrze, ze poszedl po rozum do glowy! I dobrze, ze mu wygarnelas.. Mialas racje, Kochana Daj znac czy ta rozmowa okaze sie owocna :*
Moj tez szuka pracy, bo w obecnej szefowa to idiotka i nie dba o pracownikow ale jakos nikt nie dzwoni od Maja a wyplata, ze pozal sie Boze... Takie zycie ale trzymam kciuki za Twojego
Buziam Was i milego dnia :*Dzezabella, pola89 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Chora
U nas też strasznie wieje
Wisienko, bierzesz cos na to chorobsko? -
Dziękuję Czekoladko :*
Mam nadzieję, że teraz się ogarnie, bo nie wyobrażam sobie żeby było dalej tak jak teraz...
A tak z innej beczki, zastanawiam się... Idę na monitoring w 11dc po clo i nie wiem, czy nie iść wcześniej, bo miesiąc temu w 13dc pęcherzyk miał 21mm bez clo.
Jak myślicie? -
Dzezabella wrote:Dziękuję Czekoladko :*
Mam nadzieję, że teraz się ogarnie, bo nie wyobrażam sobie żeby było dalej tak jak teraz...
A tak z innej beczki, zastanawiam się... Idę na monitoring w 11dc po clo i nie wiem, czy nie iść wcześniej, bo miesiąc temu w 13dc pęcherzyk miał 21mm bez clo.
Jak myślicie? -
Cześć dziewczyny
U nas straszna pogoda. Aż nie chce się z domu wyjść.
Żeby tylko jutro nie padało bo wybieramy się na targi bożonarodzeniowe do Berlina. Była tam któraś z Was? Bo ja jadę pierwszy raz i nie wiem czy faktycznie jest tak fajnie jak mówią31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dzezabella wrote:Dziękuję Czekoladko :*
Jak myślicie?
Clo jest chyba na pękanie pęcherzyka? Czy coś źle zapamietalam?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Czekolada o której idziesz do gina?
Co do Berlina to na targu nigdy nie bylam