Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:28 dc- test plytkow- ujemny
32 dc -test strumieniowy - ujemny
33 dc -test plytkowy - ujemny
35 dc - test krew - ujemny
28 dc bylo równiez ❤ wiec malo prawdopodobne ze wtedy cos zaskoczylo i bylo za wczesnie.
Dzis 39 dc - brak okresu
W ciąży nie jestem więc troche sie tylko martwię czy cos powaznejszego sie nie dzieje:(
Daj mu jeszcze czas :*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hej dziewczyny
Widze, ze wam sie dzisiaj chce tak jak i mi..
Ja pol nocy nie spalam bo moj kaszlal tak, ze sie dusil.. O 3 musial az wstac i posiedziec.. Tak mi go szkoda
A u mnie jednak zaden kac tylko jelitowka fuck yeah! Musze isc do pracy.. Zemre.
Caluje i zycze milego dnia niech nam szybko zleci -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej, u mnie mróz, tez juz w pracy siedzę
Czekoladka kup sobie priobiotyk- Enterol, najlepszy na jelitówkę
U nas tex mroz, wrocil snieg -
nick nieaktualny
-
Mógłby Mikołaj jakiś prezent przynieść
Tak po namyśle to nie jakiś tylko ten konkretny, wymarzony.....
Chyba nie byłam zbyt grzeczna w tym roku ale poprawię się, I promise )))Violet146 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Mógłby Mikołaj jakiś prezent przynieść
Tak po namyśle to nie jakiś tylko ten konkretny, wymarzony.....
Chyba nie byłam zbyt grzeczna w tym roku ale poprawię się, I promise )))emidomi, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Czekolada moja biedna nie zemrzyj proszę, z kim my będziemy pisać?
wejście do pracy postawiło mnie na nogi.. jednak sam fakt przebywania z ludźmi jakoś tak poprawia samopoczucie.. lecę sobie na lekach na przeziębienie a po pracy kupię te probiotyki i myślę, że jutro będzie już cudnie
jestem dobrej myśliemidomi lubi tę wiadomość
-
Stęskniłam się za Wami przez ten weekend, dziewczyny! Mam zamiar być mega aktywna dzisiaj
Violet146 lubi tę wiadomość
-
coś mi się wydaje że mój cykl będzie bezowulacyjny, ale żeby się upewnić na 100% poczekam do jutra...
Ja czułam, że coś będzie nie tak, bo dzień po @ plamiłam, ale nie tak jak zazwyczaj pod koniec @ na brązowo tylko taką żywą krwią 2 razy w ciągu dnia i później nic, dopiero na drugi dzień powtórka i na 3 dzień to samo.
Wczoraj coś mnie bardzo bolało w podbrzuszu po lewej stronie, tak nagle zaczęło od godziny 17, że ledwo chodziłam, taki ból kłujacy coś podobnego do kołki, ale dziś już jest ok. Ale nie wiem co to było czy jajniki czy coś innego, jak mi temperatura będzie się utrzymywać nisko to pójdę do lekarza.. Ale zobaczymy jutro
A jeszcze jedno czy wy czujecie cały czas jajniki? Bo ja ostatnio czuje je non stop, nie że bolą mnie ale po prostu je czuje jakby pracowały?
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Violet
powiem ci, że ja już przestałam zwracac uwage na takie rzeczy, jedynie jak coś boli to zwracam uwagę, a tak to olewam, bo przecież można zgłupieć, doszukując się kazdego mozliwego ukłucia.
To prawda- można już zgupieć... hehe
-
Violet146 wrote:coś mi się wydaje że mój cykl będzie bezowulacyjny, ale żeby się upewnić na 100% poczekam do jutra...
Ja czułam, że coś będzie nie tak, bo dzień po @ plamiłam, ale nie tak jak zazwyczaj pod koniec @ na brązowo tylko taką żywą krwią 2 razy w ciągu dnia i później nic, dopiero na drugi dzień powtórka i na 3 dzień to samo.
Wczoraj coś mnie bardzo bolało w podbrzuszu po lewej stronie, tak nagle zaczęło od godziny 17, że ledwo chodziłam, taki ból kłujacy coś podobnego do kołki, ale dziś już jest ok. Ale nie wiem co to było czy jajniki czy coś innego, jak mi temperatura będzie się utrzymywać nisko to pójdę do lekarza.. Ale zobaczymy jutro
A jeszcze jedno czy wy czujecie cały czas jajniki? Bo ja ostatnio czuje je non stop, nie że bolą mnie ale po prostu je czuje jakby pracowały? -
nick nieaktualny