Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Matko ale mam pracy Musiałam nagle zniknąć, a później już ani chwilki nawet na podglądanie
I znowu muszę uciekać, bo kończę pracę i lecę na zakupy, muszę kupić prezent dla mojego na urodziny i może jakiegoś Mikołaja
Nie przejmuj się - bo ja szału dostałam dziś z kilka razy -
Dziewczyny a ja dalej bez okresu...juz ponad tydzień... Mężulek mi caly czas mówi a może sie pomylili w laboratorium, może jesteś specuficzna:)ale przeciez to nie możliwe.....dzis w ogóle wydawało mi sie ze mam śluz płodny O_O co się ze mną dzieje:/ Gina mam dopiero 21.12....niestety ciężko sie do Niego dostać,a nie chce iść do innego....:'(
-
mysia09 wrote:Dziewczyny a ja dalej bez okresu...juz ponad tydzień... Mężulek mi caly czas mówi a może sie pomylili w laboratorium, może jesteś specuficzna:)ale przeciez to nie możliwe.....dzis w ogóle wydawało mi sie ze mam śluz płodny O_O co się ze mną dzieje:/ Gina mam dopiero 21.12....niestety ciężko sie do Niego dostać,a nie chce iść do innego....:'(
miesiączka może się spóźniać do ok. 2 tygodni
nawet jeśli wcześniej miałaś regularne, to zawsze coś się mogło poprzestawiać - stres, hormony, niewyspanie się, chorobamysia09 lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Dziewczyny a ja dalej bez okresu...juz ponad tydzień... Mężulek mi caly czas mówi a może sie pomylili w laboratorium, może jesteś specuficzna:)ale przeciez to nie możliwe.....dzis w ogóle wydawało mi sie ze mam śluz płodny O_O co się ze mną dzieje:/ Gina mam dopiero 21.12....niestety ciężko sie do Niego dostać,a nie chce iść do innego....:'(
Mysia mi w poprzednim cyklu @ się spóźniła 9 dni. Gin kazał wziąć duphaston żeby okres wywołać.
A od stycznia moje cykle miały max 28 dni, a ten ostatni miał aż 37. Także tak jak Lili napisała, może nam się coś poprzestawiać, a my nawet nie wiemy co i dlaczegomysia09 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dziewczyny czy przy owulacji można mieć uczucie jakiegoś rozpierania w dole brzucha, mam wrażenie jakbym miała wzdęty brzuch, taki pełny. Pytam, bo jakoś wcześniej nie zwracałam na to uwagi, nie była ta wiedza potrzebna mi do szczęścia Poza tym kłuje mnie z prawej strony jajnik. Między nogami powódź. Jak Wam mija wieczór?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 20:12
-
Hej dziewczyny sposób na miniaturki zdjęć :
1. https://zapodaj.net
2. Z opcji "zapodajesz" wybieramy "na forum"
3. Dodajemy zdjęcie (a) i wybieramy rozmiar .
4. Wybieramy link BBCode do wstawienia na forum , wyświetla miniaturę .
I mamy oto taki efekt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb7cc4829e21.jpg
Sądzę znacznie bardziej przejrzysty sposóbWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 20:39
Cherry_Blossom, emidomi, Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:A kiedy bete czy jakis test robilas?
Ja przed @ miałam plodny sluz
32 dc -test strumieniowy - ujemny
33 dc -test plytkowy - ujemny
35 dc - test krew - ujemny
28 dc bylo równiez ❤ wiec malo prawdopodobne ze wtedy cos zaskoczylo i bylo za wczesnie.
Dzis 39 dc - brak okresu
W ciąży nie jestem więc troche sie tylko martwię czy cos powaznejszego sie nie dzieje:(