Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wam raz jeszcze
Ide zaraz skrobnąć auto i wracam do domu, do łóżeczka
Pytanie za 100punktow:
Testy owu mocniejsze ponoć są wieczorem czy nie ma to znaczenia? (Poza pierwszym moczem of kors) - bo teoretycznie dla mnie jest właśnie teraz wieczór i zastanawiam się czy jest sens sikać -
Dzezabella wrote:Hej wam raz jeszcze
Pytanie za 100punktow:
Testy owu mocniejsze ponoć są wieczorem czy nie ma to znaczenia? (Poza pierwszym moczem of kors) - bo teoretycznie dla mnie jest właśnie teraz wieczór i zastanawiam się czy jest sens sikać
ja znów słyszałam że między godzina 10 a 14 najlepiej robić. ale mi jeśli miały wyjść mocne to i w południe wyszły i wieczorem ale ja mało nimi się posiłkuje bo podobno przy pcos mogą być mylneDzezabella lubi tę wiadomość
-
Tak sobie siedzę i myślę jak to było fajnie kiedy człowiek żył sobie bez stresu o owulacje, temperaturę, szyjke, śluz itp.
Teraz najpierw jest pytanie czy @ nie za długo /za krótko, czy owu była, czy temperatura się podniesie, kiedy implantacja? Może dziś? Może test zrobić? A może za wcześnie? A prolaktyna, a progesteron, a lh......
Świat zwariował dziewczyny a ja razem z nim
Już nawet denerwować się spokojnie nie można bo prolaktyna mi skoczyLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzezabella wrote:Hej wam raz jeszcze
Pytanie za 100punktow:
Testy owu mocniejsze ponoć są wieczorem czy nie ma to znaczenia? (Poza pierwszym moczem of kors) - bo teoretycznie dla mnie jest właśnie teraz wieczór i zastanawiam się czy jest sens sikać
hej mi zawsze najmocniejsze wychodziły około godziny 12-13 ( dodam że pracowałam na zmiany nocne )27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
emidomi wrote:Tak sobie siedzę i myślę jak to było fajnie kiedy człowiek żył sobie bez stresu o owulacje, temperaturę, szyjke, śluz itp.
Teraz najpierw jest pytanie czy @ nie za długo /za krótko, czy owu była, czy temperatura się podniesie, kiedy implantacja? Może dziś? Może test zrobić? A może za wcześnie? A prolaktyna, a progesteron, a lh......
Świat zwariował dziewczyny a ja razem z nim
Już nawet denerwować się spokojnie nie można bo prolaktyna mi skoczy
nio masakra ;/ ja do niedawna miałam tak samo , każdy skok tempy w dól czy górę był denerwujący tu człowiek się cieszył ze poszła w górę a tu nagle w dół, robienie testów , maskara .. niby było w dni około owu ale mimo była lipa ..
ale wierzę że każdej z was się uda tak jak mi najważniejsze się nie poddawać ja po 2 poronieniu byłam normalnie wykończona nie do życia .. w sumie nic mnie nie cieszyło .. ciągłe marzenie i dzidzi przewyższało wszystko.. teraz też siedzę jak na szpilkach jak do połowy stycznia będzie dobrze to będę mogła pomału sie cieszyć bo minę te tyg w których mój dzidziuś obumierał ..
trzymam kciuki za Ciebie wierzę że ci się uda a czy wiesz co jest przyczyną braku dzidzi ?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:nio masakra ;/ ja do niedawna miałam tak samo , każdy skok tempy w dól czy górę był denerwujący tu człowiek się cieszył ze poszła w górę a tu nagle w dół, robienie testów , maskara .. niby było w dni około owu ale mimo była lipa ..
ale wierzę że każdej z was się uda tak jak mi najważniejsze się nie poddawać ja po 2 poronieniu byłam normalnie wykończona nie do życia .. w sumie nic mnie nie cieszyło .. ciągłe marzenie i dzidzi przewyższało wszystko.. teraz też siedzę jak na szpilkach jak do połowy stycznia będzie dobrze to będę mogła pomału sie cieszyć bo minę te tyg w których mój dzidziuś obumierał ..
trzymam kciuki za Ciebie wierzę że ci się uda a czy wiesz co jest przyczyną braku dzidzi ?
Wierzę że wszystko będzie dobrze tym razem kochana. Już niedługo będziesz cieszyć się swoim dzieciatkiemczarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Hej laski :*
Wjezdzam z oswiadczeniem: nigdy wiecej alkoholu,
Tak przyimprezowalam, ze dzisiaj nie dalam rady isc do pracy.. W nocy spedzilam kilka h w toalecie, targalo mna po calym lozku, takie drgawki a od rana wymioty. Nie mige patrzec na jedzenie..
Jeszcze w sob pieprzylam moim dziewczynom takie glupoty, ze az mi wstyd.. Czasami na sama siebie mi rece opadaja a teraz juz przesadzilam. Nie znam umiaru. Moj najwiekszy problem..
Musialam sie wyspowiadac, przepraszam i dziekuje.
Milego dnia, ja zdycham taka karaAniaŁ123, mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:nio masakra ;/ ja do niedawna miałam tak samo , każdy skok tempy w dól czy górę był denerwujący tu człowiek się cieszył ze poszła w górę a tu nagle w dół, robienie testów , maskara .. niby było w dni około owu ale mimo była lipa ..
Nie wiem tak do końca. Niedługo będę robić hsg. Zobaczymy czy wszystko ok z jajowodami. Mąż idzie na badania nasienia.
Gin podejrzewał brak owu ale nie jest do końca pewny (????)31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Witam kochane Dusi nam się wczoraj rozpakowala. Jest Olgierd; ))))
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44d6ec85b0c8.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
25.08 - Flaming vel Bita Śmietana - pozytywny
30.08 - Bbee - pozytywny
1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
25.09 - Misiaq - pozytywny
29.09 - Lilith.P, 19Biedroneczka91 - pozytywny
30.09 - Ines - pozytywny
4.10 - Szatynka pozytywny
9.10 - Szaron pozytywny
12.10 - Ewa231 pozytywny
23.10 - Nicola2877 pozytywny
28.10- Czarnulka24 pozytywny
27.11 -Cherry_Blossom pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33d20df0712c.jpg
TESTUJĄ
17.12 -Lubię_czekoladę
19.12 - Violet 146
20.12 - Pola89, Pestka 1
24.12 -Ewi28
27.12 - Dzezabella
Im się udało Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
Worldbyme -TP-> 01.05.2017
Flaming vel Bita Śmietana -TP -> 08.05.2017
19Biedronka91-TP-> 03.06.2017
Lilith.P -TP -> 09.06.2017
Ines -TP->12.06.2017
Nivola2877 -TP-> 26.06.2017
Cherry_Blossom -TP-> 06.08.2017
FORUMOWE BOBASKI
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d265cca0b4e.jpg
Pierwsza gwiazda forum ur 12.10.2016 Basia córunia Sylwii GRATULUJEMY
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceae05cc0929.jpg
Pierwszy gwiazdor forum ur 18.11.2016 Leoś synek Monii vel Waldi GRATULUJEMY
Kolejny gwiazdor forum ur 4.12.2016 Olgierd synek Dusii GRATULUJEMY
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.htmlemidomi, czarnulka24, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej laski :*
Wjezdzam z oswiadczeniem: nigdy wiecej alkoholu,
Tak przyimprezowalam, ze dzisiaj nie dalam rady isc do pracy.. W nocy spedzilam kilka h w toalecie, targalo mna po calym lozku, takie drgawki a od rana wymioty. Nie mige patrzec na jedzenie..
Jeszcze w sob pieprzylam moim dziewczynom takie glupoty, ze az mi wstyd.. Czasami na sama siebie mi rece opadaja a teraz juz przesadzilam. Nie znam umiaru. Moj najwiekszy problem..
Musialam sie wyspowiadac, przepraszam i dziekuje.
Milego dnia, ja zdycham taka kara
Znam to moja droga. Dlatego od roku nie piję praktycznie wcale. Szczególnie mocnych alkoholi. Latem skuszę się na piwo bez % i mi wystarczy.
Nie muszę się później wstydzić i zastanawiać co tym razem odjebalam. Teraz z niesmakiem patrzę na pijane kobiety o metnym wzroku z rozmazanym makijażem które jeszcze kilka godzin temu wyglądały w miarę ładnie ( nie wszystkie ) i cieszę się że to nie ja31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Znam to moja droga. Dlatego od roku nie piję praktycznie wcale. Szczególnie mocnych alkoholi. Latem skuszę się na piwo bez % i mi wystarczy.
Nie muszę się później wstydzić i zastanawiać co tym razem odjebalam. Teraz z niesmakiem patrzę na pijane kobiety o metnym wzroku z rozmazanym makijażem które jeszcze kilka godzin temu wyglądały w miarę ładnie ( nie wszystkie ) i cieszę się że to nie ja -
emidomi wrote:Nie wiem tak do końca. Niedługo będę robić hsg. Zobaczymy czy wszystko ok z jajowodami. Mąż idzie na badania nasienia.
Gin podejrzewał brak owu ale nie jest do końca pewny (????)
z ginekologami jest naprawdę różnie lekarz w mojej okolicy który jest wychwalany i ma mnóstwo ludzi ma dobry sprzęt nie widział u mnie zwykłego torbiela przy czym inna gin z gorszym usg widział .. tak samo powiedział przy moich przeciwciałach że nic nie znaczą a inny lekarz że muszę brać clexane ..
także grunt to znaleźć dobrego zaufanego lekarza ..
znam dziewczyny które mają wszystko ok z hormonami , mają owu , progesteron w normie a mimo to ciąży nie ma ..
wierzę że będzie dobrze a ile już się staracie ? a jak u ciebie np.ze śluzem ? wiem że czasem to jest problemem .. ?
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:z ginekologami jest naprawdę różnie lekarz w mojej okolicy który jest wychwalany i ma mnóstwo ludzi ma dobry sprzęt nie widział u mnie zwykłego torbiela przy czym inna gin z gorszym usg widział .. tak samo powiedział przy moich przeciwciałach że nic nie znaczą a inny lekarz że muszę brać clexane ..
także grunt to znaleźć dobrego zaufanego lekarza ..
znam dziewczyny które mają wszystko ok z hormonami , mają owu , progesteron w normie a mimo to ciąży nie ma ..
wierzę że będzie dobrze a ile już się staracie ? a jak u ciebie np.ze śluzem ? wiem że czasem to jest problemem .. ?
9 cykl
Śluz mam teraz ładny bo biorę wiesiołka.
W końcu się nam uda bo nie ma innej możliwości
Torbiel też mam w macicy. Stary gin go nie widział a nowy tylko włożył usg i od razu zauważył. Powiedział że w nowym cyklu mam przyjść to sprawdzi czy się wchlonal. Jak nie to mi usunie.
U mnie to jak nie urok to sraczka za przeproszeniem - co bym nie przeczytała o czymś to zaraz się okazuje że to mam także już nic nie czytam w tym internecie bo zwariować idzie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:9 cykl
Śluz mam teraz ładny bo biorę wiesiołka.
W końcu się nam uda bo nie ma innej możliwości
Torbiel też mam w macicy. Stary gin go nie widział a nowy tylko włożył usg i od razu zauważył. Powiedział że w nowym cyklu mam przyjść to sprawdzi czy się wchlonal. Jak nie to mi usunie.
U mnie to jak nie urok to sraczka za przeproszeniem - co bym nie przeczytała o czymś to zaraz się okazuje że to mam także już nic nie czytam w tym internecie bo zwariować idzie
no na pewno się uda ! trzymam kciuki ;* dobrze że jesteś zadowolona z ginekologa a mogę o coś zapytać ?
bo widzę że bierzesz euthyrox .. mi ostatnio wyszła tarczyca 2,7 przy czym w 1 trymestrze powinna być max 2,5 no ale gin mówił żebym brała wit z jodem i zbadała za jakieś 3 tyg jak się będzie zwiększać to da mi euthyrox .. ( dodam że w pierwszej i 2 ciąży byłą bardzo ładna bo 1.7 .. czy to prawda że po tym leku się tyje ???
07.06.2019 synek
Dzień dobry kochane
Ja też od rana w pracy, chociaż bardziej zaczęłam poniedziałek plotkami biurowymi niż "robotą"
Byłam rano na badaniach, ciekawa jestem co tam znowu u tej mojej tarczycy słychać, wieczorem wyniki, więc trzymajcie kciuki
Wszystkim miłego dnia
Tylko powiedzcie mi, dlaczego w całej Polsce jest śnieg, a w Krakowie ani jednego płatka? Tak tu smętnie W weekend byłam na Podhalu i tam jest jak w bajce!