Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
pestka1 wrote:witaj Sess, też jestem nowa, ale dopiero zaczęliśmy się starać o drugie dziecko, póki co wykorzystujemy metody naturalne
My póki co pierwsze. chociaż w rodzinie męża są bliźnięta dodatkowo lekarz w klinice uprzedzał, że przy CLO może pojawić się ciąża mnoga. nie będę narzekać)
-
Dodam, ze mam bardzo wrażliwe piersi, kłuje mnie prawy jajnik no i śluz jest przezroczysty i ciagnie sie jak białko jajka tak wiec wszystkie znaki na ziemi wskazują, ze to juz czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 18:47
19Biedroneczka91, emidomi lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A ja dostaję w pracy szału z nudów... mam 7dc i ciągnący, białawy śluz, wtf?
Bierzesz Inofem albo Ovarin?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Sess wrote:Dziewczyny, czytam, że robicie testy owulacyjne? mój gine powiedział,że u nas trochę za wcześnie i nie chce, żebym się zafiksowała. miałam w planie zakup testów ale boje się, że może mieć trochę racji
Też nie miałam w planach testów, ale ostatnio mój książkowy cykl się coś skrócił i w ubiegłym miesiącu nieźle się zdziwiłam jak przegapiłam owulację, że teraz postanowiłam nie ryzykować. -
Długo już bierzesz? Ja po pierwszym cyklu brania tak miałam. myślałam że przyspiesza mi ovu ale nie. Była w normalnym terminie31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Długo już bierzesz? Ja po pierwszym cyklu brania tak miałam. myślałam że przyspiesza mi ovu ale nie. Była w normalnym terminie
-
emidomi wrote:Bierzesz Inofem albo Ovarin?
Nie kochanie, wczoraj skończyłam clo, poza tym tylko kwas foliowy i wiesiołek.
Może po 3 (4? nie pamiętam) cyklu z wieśkiem w końcu coś się ruszyło
Ale tak szybko? Czyżby clo przyspieszało owu?
Pączek wrote:Ja tez taki miewam
To nic dziwnego
Może i nie, ale mnie zaskoczył, bo owu średnio 15-17dc i właściwie tylko wtedy był śluz na bieliźnie, poza tymi dniami to susza totalna -
Dzezabella wrote:Może i nie, ale mnie zaskoczył, bo owu średnio 15-17dc i właściwie tylko wtedy był śluz na bieliźnie, poza tymi dniami to susza totalna
Ja mam tak ze ledwo koncze @ a juz pokazuje sie rozciągliwy
To dobry znak bo znaczy ze Wiesiek działa
Jak sikasz na testy to one Ci powiedza kiedy bedzie owu a jak nie to patrz na temp
Niestety nie wiem jak w tym wszystkim zachowuje sie clo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 22:20
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Kopiuje post Duśki
"Hej:-) o 20:08 urodzil sie Olgierd 3860g zywej wagi i 55cm:-) porod od 11, przy 8 cm dostalam znieczulenie podpajeczynowkowe bo niestety bole krzyzowe zwalaly z nog:-( No ale niestety na patte zeszlo... Nie nacinali mnie tylko lekko peklam:-) Rozwarcie skoczylo dosc szybko ale parte trwaly godzine.
Jestesmy dumni z siebie i jak wrocimy do domku to wstawimy fotorelacje:-**"Dzezabella, pola89, emidomi, Ewi28 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Wow, kolejny forumowy bobas, gratulacje dla Mamusi
A ja tak trochę ckliwie:
Obejrzałam właśnie w necie film "Złe mamuśki" - świetna komedia, popłakałam się i ze śmiechu i ze wzruszenia. Pokazuje, jakie my, kobiety jesteśmy wspaniałe. Bez wyjątków!
Szczerze polecam, żeby każda z Was obejrzała w chwili zwątpienia ten film. Oglądając, miałam wrażenie jakby był trochę o Nas
Kocham Was dziewczyny :*
P.S. Teraz ryczę ze szczęścia, że tu do Was trafiłam i że Wy wszystkie tu jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 00:14
pola89, Pączek, Ewi28, Lubię_czekoladę, AniaŁ123, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja już się budzę do pracy... Jakoś tak płytko spałam, że w ogóle nie czuję się wyspana...temperatura poszła w górę - albo to anomalia po sobotniej imprezie
albo wyjątkowo szybko było ovu, chociaż szyjka i śluz na to nie wskazują... Eeeh
Dzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Hej
Ja już się budzę do pracy... Jakoś tak płytko spałam, że w ogóle nie czuję się wyspana...temperatura poszła w górę - albo to anomalia po sobotniej imprezie
albo wyjątkowo szybko było ovu, chociaż szyjka i śluz na to nie wskazują... Eeeh
Może poszła też w górę przez płytki sen... Zaczekaj co będzie jutro, ale pewnie się unormuje