Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dzwoneczek03 wrote:robiłam to wczoraj dlatego że okres mi się spóźnia a myślałam że jestem w ciąży wiec chciałam zrobić od razu Progesteron a tutaj jednak dziecka nie było dzień cyklu to 34, a zazwyczaj mam 30-dniowe
Dzwoneczek, z takim progiem to na @ jeszcze poczekasz... Idź do gina, pewnie da Ci luteinę/duphaston na wywołanie @. To jest sztuczny progesteron który należy przyjmować po owulacji. -
nick nieaktualny
-
A mnie dzis w pracy boli brzuch jak na okres chociaz ja po pierwszej ciazy wlasnie nie miałam takich problemów no i jak sie podcierałam to jakoś duzo za duzo śluzu jak na ten etap cyklu ot i zagwozdka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 10:48
-
Lubię_czekoladę wrote:Gluza to to, co ciezarne pija podczas badania wode z cytryna? I trwa kilka godzin? Kiedy wyniki?
Ciekawe co wplywa na sen w ciazy..
Ja wczoraj padlam.. Moj tak kaszle od poniedzialku, ze jeszcze nie przespalam ani jeden nocy od tego czasu wiec w ciazy nie jestem a spac nie moge hehe
19Biedroneczka91 wrote:Tak glukoze sie pije z woda, ja w tamtej ciąży mialam parcie na slodkie, wiec cytryne sobie darowalam:))) zobaczymy jak teraz zniose, ale to jeszcze ze 2 miesiace:) a trwa to dlugo bo najpierw pobieraja krewcna czczo pozniej godzine po wypiciu i 2 godziny po wypiciu.... Najgorsze ze glodny człowiek siedzi
-
Dzezabella wrote:A ja mam do was pytanie praktyczno techniczne...
Czy jak serduszkujecie w okolicach owu, to boli Was brzuch? -
Lubię_czekoladę wrote:W sensie tak podbrzusze od środka? Czasem miałam takie wrażenie... Dziwne dość
Tak, coś jak na @ albo owu, tylko gdzieś tam głęboko w środku, nie fajnemysia09 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Tak, coś jak na @ albo owu, tylko gdzieś tam głęboko w środku, nie fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 11:54
-
nick nieaktualny
-
mysia09 wrote:Ja czasem tez tak mam.....dziwaczny a ja mam zaś inny problem, zawsze po okresie jest u mnie sucho...i nawet jak nie to i tak mnie piecze jakbym miał miec jakas infekcje i tak jest do ovu dopóki nie jest wilgotno....kurde strasznie mnie to meczy....kupiłam ten żel co czekoladka polecała i będę sie aplikować... dbam o higienę, nawet używam codziennie chusteczek nawilżających dla kobiet...wczoraj zaaplikowałam sobie invag....biorę lactibios femina...i dalej mam dzis dyskomfort:(
-
nick nieaktualny
-
Dzezabella wrote:Tak, coś jak na @ albo owu, tylko gdzieś tam głęboko w środku, nie fajne
-
Mnie właśnie wczoraj (albo dzisiaj? Nie wiem, 4 rano była ) w trakcie pierwszy raz bolało... Coś jakby skurcz @ od jajcora do jajcora...A wieczorem miałam (wybaczcie obrazowość) meeega gluta rozciągliwego na papierze. Myślałam, że już po owu, a wychodzi na to, że jeszcze nie...
-
Dzezabella wrote:Mnie właśnie wczoraj (albo dzisiaj? Nie wiem, 4 rano była ) w trakcie pierwszy raz bolało... Coś jakby skurcz @ od jajcora do jajcora...A wieczorem miałam (wybaczcie obrazowość) meeega gluta rozciągliwego na papierze. Myślałam, że już po owu, a wychodzi na to, że jeszcze nie...
Dzezabella, pola89, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hmmm glut brzmi dumnie i oznacza, że nie wolno wypuszczać faceta z łóżka
Dlatego dorwałam go nad ranem, żeby nie miał wymówki że zmęczonyLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość