Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Ale tu troche cisza:) Dziewczyny mam pytanie o Jod czy go bierzecie w jakiejś postaci? Jest on w witaminach prenatalnych , ale biorąc Ovarin i witaminy to chyba za dużo foliku? W aptece jedynie jod bez recepty jest w postaci kelpu....czy któraś z Was go brala?
Jak jest za dużo kwasu foliowego to jest mocno żółty mocz. Ja brałam Folik, witaminy gdzie też był kwas foliowy i jeszcze do tego Inofem. Przedobrzylam więc odstawilam Folik31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Nadmiar wydala się z moczem także nic ci nie będzie ale ja uważam że co za dużo to i świnia nie zezre także można ograniczyć. Jak bym miała wybierać to odstawilabym Folik, witaminy mają więcej potrzebnych nam suplementów.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dobranoc kochane moje mam nadzieję że jutro przylezie te malpisko okropne.
Buziaki *Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
dzwoneczek03 wrote:Witam ja jestem nowa, mam nadzieje że moge liczyć na waszą pomoc, dzisiaj robiłam dwa testy progesteron wynik 2.190 oraz beta, niestety wynik 0.10. Zna się ktoś na Wynikach Progesteronu, czy mam dobry ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 23:44
heeej
ja już z łóżka próbuję się zczołgaćLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
dzwoneczek03 wrote:Witam ja jestem nowa, mam nadzieje że moge liczyć na waszą pomoc, dzisiaj robiłam dwa testy progesteron wynik 2.190 oraz beta, niestety wynik 0.10. Zna się ktoś na Wynikach Progesteronu, czy mam dobry ?
ważny jest dzień cyklu, w którym robiłaś progesteron...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Evelin wrote:Hey ja dopiero w domu..
Rano bylam na glukozie.. I kilku innych badaniach.. cala pokuta, obolala, to czekanie mnie wykonczylo.
Ogolnie do usnelam o 1-2 w nocy z 3 przerwami na toalete, a od 6 nie moglam spac.. na 15:00 mialam szkole rodzenia, potem zakupy.. padam.
Mam nadzieje że Twoj dzien lepszy :*
Ciekawe co wplywa na sen w ciazy..
Ja wczoraj padlam.. Moj tak kaszle od poniedzialku, ze jeszcze nie przespalam ani jeden nocy od tego czasu wiec w ciazy nie jestem a spac nie moge hehe -
emidomi wrote:Dobranoc kochane moje mam nadzieję że jutro przylezie te malpisko okropne.
Buziaki * -
-
Cześć
Ale mi się wstać nie chciało, Jezu....
Znowu mi się jakieś wojny snily. Nawet w nocy człowiek spokoju nie ma
@ za rogiem. Temperatura spadła o 0,2 st.C
Witaj Dzwoneczku. Progrsteron bada się około 7 dni po owulacji. Ja w 21 dc miałam około 25,00. Twój wydaje mi się za niski. Jeśli badalas tak jak piszę to raczej nie było owu. Jeśli pod koniec cyklu to pewnie nie była jego najwieksza wartość bo im bliżej @ tym bardziej spada.
Badalas poziom lh i fsh? To też jest ważneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 07:49
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Czeeeeeść :*
Jeden weekend i tyle się porobiło tutaj
Wszystkim świeżo zafasolkowanym gratuluję i życzę nudnych ciąż :*
Emidomi tulę :*
SzatynkaLubię_czekoladę, emidomi lubią tę wiadomość