Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Mnie właśnie wczoraj (albo dzisiaj? Nie wiem, 4 rano była ) w trakcie pierwszy raz bolało... Coś jakby skurcz @ od jajcora do jajcora...A wieczorem miałam (wybaczcie obrazowość) meeega gluta rozciągliwego na papierze. Myślałam, że już po owu, a wychodzi na to, że jeszcze nie...
może to szczyt śluzu?Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Szczyt śluzu jest zazwyczaj dzień przed owu . tak wyczytałam
Czyli dorwanie chłopa o 4 rano było idealne
Oby oby!Lubię_czekoladę, emidomi, 19Biedroneczka91, pola89, mysia09, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Czyli dorwanie chłopa o 4 rano było idealne
Oby oby!Dzezabella, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Czyli dorwanie chłopa o 4 rano było idealne
Oby oby!emidomi, Dzezabella, pola89, mysia09 lubią tę wiadomość
Czesc dziewczyny. Zaciskam kciuki za Waszecowulacje. Zeby byly owocne. Mnie dopadla infekcja. Mam erytrocyty i bialko w moczu. Grrrr...
19Biedroneczka91 wrote:Moj o czwartej rano by mi sie kazal puknac ale w glowe:) ze go w srodku nocy budze.
Mój jest chętny zawsze, wszędzie i o każdej porzeemidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Czesc dziewczyny. Zaciskam kciuki za Waszecowulacje. Zeby byly owocne. Mnie dopadla infekcja. Mam erytrocyty i bialko w moczu. Grrrr...
-
Lubię_czekoladę wrote:Serio? Taki śpioszek
Mój jest chętny zawsze, wszędzie i o każdej porze
Mój jest chętny zawsze, tylko nie w płodne. Najlepiej to tak 1-2dc. A potem to wołami i kombajnem muszę go do łóżka targać. A dzisiaj jakoś spać się nie dało, więc po jeszcze mi zgrzał mleka z miodem, żebym zasnęła na 2h przed pracąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 14:36
-
Dziewczyny dzieciątko Czarnulki umarło pisała niedawno na naszym wątku dla zafasolkowanych..... Boże biedna Czarnulka...
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzezabella wrote:Mój jest chętny zawsze, tylko nie w płodne. Najlepiej to tak 1-2dc. A potem to wołami i kombajnem muszę go do łóżka targać. A dzisiaj jakoś spać się nie dało, więc po jeszcze mi zgrzał mleka z miodem, żebym zasnęła na 2h przed pracą
Jaki kochanyDzezabella lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Dziewczyny dzieciątko Czarnulki umarło pisała niedawno na naszym wątku dla zafasolkowanych..... Boże biedna Czarnulka...
-
Kurde @ dalej nie mam. Najdziwniejsze że mnie brzuch malpowo przestał boleć. O co tutaj chodzi? Ktoś ukradł moją malpe31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dzezabella wrote:Mój jest chętny zawsze, tylko nie w płodne. Najlepiej to tak 1-2dc. A potem to wołami i kombajnem muszę go do łóżka targać. A dzisiaj jakoś spać się nie dało, więc po jeszcze mi zgrzał mleka z miodem, żebym zasnęła na 2h przed pracą
-
Lubię_czekoladę wrote:Wiem właśnie Straszne... Bidulka A mówiła, że przestała czuć objawy
Tak mi jest strasznie przykro ze łzy się w oczach kręcą. Jaki ten świat niesprawiedliwy..31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne