Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkieLove wrote:ujemna beta:) zaczynam w nowym miesiacu nowy cykl:)Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Hej dziewuszki:) jestem tu nowa i dopiero zaczynam z ovufriend :)staramy się z mężem o dzieciątko od września, a ja już tracę cierpliwość... 1,5 roku po ślubie, mąż po 30stce, wokół pełno zafasolkowanych dziewczyn a ja już świruję że coś jest nie tak...
W tym cyklu chce spróbować z wiesiołkiem i siemieniem lnianym żeby zwiększyć ilość śluzu - działa? któraś z Was próbowała to brać? jaki skutek?welonka lubi tę wiadomość
-
Ewka90 wrote:Hej dziewuszki:) jestem tu nowa i dopiero zaczynam z ovufriend :)staramy się z mężem o dzieciątko od września, a ja już tracę cierpliwość... 1,5 roku po ślubie, mąż po 30stce, wokół pełno zafasolkowanych dziewczyn a ja już świruję że coś jest nie tak...
W tym cyklu chce spróbować z wiesiołkiem i siemieniem lnianym żeby zwiększyć ilość śluzu - działa? któraś z Was próbowała to brać? jaki skutek?
Witamy
Ja biorę wiesiołka od trzech miesięcy i jest wyrazna poprawa w jakości i ilości śluzu. Pamiętaj że wiesiołka wolno brać tylko do owulacji.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ewka90 wrote:Hej dziewuszki:) jestem tu nowa i dopiero zaczynam z ovufriend :)staramy się z mężem o dzieciątko od września, a ja już tracę cierpliwość... 1,5 roku po ślubie, mąż po 30stce, wokół pełno zafasolkowanych dziewczyn a ja już świruję że coś jest nie tak...
W tym cyklu chce spróbować z wiesiołkiem i siemieniem lnianym żeby zwiększyć ilość śluzu - działa? któraś z Was próbowała to brać? jaki skutek?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ewi28 wrote:ja już po zakupach, jem mieszkanke studencką oj wydaliśmy ładnie kaski a to połowa dopiero
Ja polecam z Bakalandu Koko Loko czyli kokos w czekoladzie i nerkowiec w kokosie, pyyyycha. No chyba, że nie lubisz kokosa. Ja dziś dałam po robocie, w końcu już widać, że święta na nosie. Dopiero co usiadłam tak naprawdę. Ledwo żyje. -
pestka1 wrote:Ja polecam z Bakalandu Koko Loko czyli kokos w czekoladzie i nerkowiec w kokosie, pyyyycha. No chyba, że nie lubisz kokosa. Ja dziś dałam po robocie, w końcu już widać, że święta na nosie. Dopiero co usiadłam tak naprawdę. Ledwo żyje.
-
Ewi28 wrote:Tylko najgorsze jest to ze wiem ze okresu dostane
Ja tak samo, po prostu czuję. Tak jak w pierwszej ciąży wiedziałam, że jestem w ciąży chociaż się o nią nie starałam i dwa dni po terminie miesiączki momentalnie wyszły dwie grube krechy. -
W tym cyklu chce spróbować z wiesiołkiem i siemieniem lnianym żeby zwiększyć ilość śluzu - działa? któraś z Was próbowała to brać? jaki skutek?
hej piłam i wiesiołek i siemię lniane, ale u mnie nie pomogło. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na stosowanie żelu. Od września - 3 miesiące, to naprawdę niedługo. W każdym cyklu zdrowa kobieta ma około 20% szans na zajście w ciążę. Co do wieku to wiek ojca nie ma znaczenia, dużo ważniejszy jest wiek matki powodzenia! -
Karolciaaa26 wrote:Kazdy ma tarczyce tylko jednemu sie uaktywnia a seugiemu nie.Nie LILITH nie usuwali mi tylko gin uznal po wyniakch usg tarczycy i krwi ze mam taczyce a wczoraj endo powiedziala ze nie widzi zebym miala tarczyce wiec juz niewiem czy mam czy nie mam
Tak sobie czytam i chyba chodzi Ci o to że jeden lekarz mówi że masz niedoczynnośc/nadczynność a inny ze jest ok a nie że masz lub nie masz tarczycy. Prawda? Bo skoro Ci nie wycinali to musisz ją mieć Działa cały czas tylko nie wiadomo czy dobrze