Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej piękne! :*
Pestka, gratuluję słoneczko! Nudnych 9 miesięcy życzę :*
Ja miałam paskudny weekend, siedzę właśnie w pracy.
Dla własnego zdrowia psychicznego postanowiłam radykalnie ograniczyć forum na jakiś czas...Mój M. wyprowadził się wczoraj z domu.
Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie...
Będę prowadziła wykres i będę na priv, gdyby ktoś się za mną stęsknił. -
Dzezabella wrote:Hej piękne! :*
Dla własnego zdrowia psychicznego postanowiłam radykalnie ograniczyć forum na jakiś czas...Mój M. wyprowadził się wczoraj z domu.
Będę prowadziła wykres i będę na priv, gdyby ktoś się za mną stęsknił.Dzezabella lubi tę wiadomość
Dzezabella wrote:Ja miałam paskudny weekend, siedzę właśnie w pracy.
\
trzymaj się!!
współczuję przeżyć - mam nadzieję, że to chwiloweDzezabella lubi tę wiadomość
-
tak w ogóle kochane to za około 2 miesiące dołączę do was z ponownymi staraniami ;/ najpierw muszę znaleźć dobrego lekarza i porobić trochę badań
emidomi lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzezabella
Zaglądaj czasem :* pamiętaj, że zawsze możesz się wygadać i o ile będziemy mogły, to pomożemy :*
Czarnulka
jak się czujesz kochana? Odpowiedni lekarz, to podstawa - trzymam kciukiczarnulka24, Dzezabella lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czarnulka24 wrote:tak w ogóle kochane to za około 2 miesiące dołączę do was z ponownymi staraniami ;/ najpierw muszę znaleźć dobrego lekarza i porobić trochę badań
warto się udać do endokrynologa i podpytać... a immunolog dodatkowo?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:
warto się udać do endokrynologa i podpytać... a immunolog dodatkowo?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Będę prowadziła wykres i będę na priv, gdyby ktoś się za mną stęsknił.
Kochana przytulam Cie z całych sił31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:do immunologa pójdę jak mi przyjdą badania ana2 i ana 3 bo ana jeden wyszło 1:160 typ homogenno plamisty teraz czekam na resztę .. może on się wyzna z tego
Cieszę się Czarnulko że dalej walczysz. Twarda z ciebie kobietka - godna naśladowaniaczarnulka24, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pola89 wrote:Dzezabella
Zaglądaj czasem :* pamiętaj, że zawsze możesz się wygadać i o ile będziemy mogły, to pomożemy :*
Czarnulka
jak się czujesz kochana? Odpowiedni lekarz, to podstawa - trzymam kciuki
ja ogólnie ok tylko psychika nie za bardzo ;/ ciągle łapie doła ;/
byłam wczoraj na pogotowiu powiedziałam że krwawię w sumie nie krwawię ale tak to by mnie nie przyjęli ale tu nawet nie mieli usg żeby zobaczyć cokolwiek .. jakaś doktorka tylko wsadziła do pochwy jakiegoś wacika widziała że krwawienia nie ma i odesłała mnie do domu mówiła że jak krwawienie się pojawi znów to dobrze to żebym w domu się oczyściła do szpitala tylko wtedy kiedy gorączka będzie .. a jak nie zacznę krwawić to najwyżej jutro żebym pojechała do rodzinnego i on mnie skieruje do kliniki w której jest usg i sprawdzą co i jaki i ewentualnie dostane tabletki i może łyżeczkowanie to zależy ..
dowiedziałam sie jeszcze że nici z moich planów na płeć dziecka bo oni takiego czegoś nie robią .. gdybym wiedziała to bym w polsce poszła do szpitala ale lecę dopiero w piątek i boję się że mogę do tego czasu zacząć krwawić .. poza tym gdybym teraz miała zabieg to bym w polsce po świętach sprawdziła wszystko na ush bo tu nie kontrolują takiego czegoś chyba że jest gorączka ..masakra ...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
a co najgorsze to mi wróciły dolegliwości ciążowe a dzidziuś już nie żyje ;/ dziś jak jadłam obiad to tak mi było niedobrze masakra27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Będę prowadziła wykres i będę na priv, gdyby ktoś się za mną stęsknił.
Dziękuję i współczuję przykrego weekendu, ściskam mocno :* -
czarnulka24 wrote:a co najgorsze to mi wróciły dolegliwości ciążowe a dzidziuś już nie żyje ;/ dziś jak jadłam obiad to tak mi było niedobrze masakra
Nie miałaś jeszcze zabiegu? Czekają aż zaczniesz naturalnie się oczyszczać? Długo można tak czekać bez obawy o twoje zdrowie? Przepraszam że tak cię wypytuje ale nie znam się kompletnie na tym31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Nie miałaś jeszcze zabiegu? Czekają aż zaczniesz naturalnie się oczyszczać? Długo można tak czekać bez obawy o twoje zdrowie? Przepraszam że tak cię wypytuje ale nie znam się kompletnie na tym
ponoć niektóre kobiety nie mają na początku żadnych objawów obumarcia i nawet 3 tyg noszą płód - ale ponoć po 2 tyg może się zaczynać dziać nieciekawie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 21:28
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:z tego co wiem już powinnam być po zabiegu no ale tam za granicą gdzie jestem mają czas mówili że jak zacznę krwawić to super bo się oczyszczę sama i nie muszę iść na szpital chyba że gorączka będzie a jak nie zacznę krwawić to jutro do rodzinnego i on zdecyduje czy jutro czy we wtorek na szpital to sprawdzić - tak w ogóle to jest posrany kraj - jeszcze z 1 ,5 roku i wracam do polski ..
Dziwni tam ci lekarze kochanaczarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Dziwni tam ci lekarze kochana
no maskara ale mam nadzieje ze nie zrobią mi łyżeczkowania tylko podadzą cytotek i się obejdzie naturalnie ;* dobra kochane idę nynać . życzę miłej nocki27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:no maskara ale mam nadzieje ze nie zrobią mi łyżeczkowania tylko podadzą cytotek i się obejdzie naturalnie ;* dobra kochane idę nynać . życzę miłej nocki
Przy lyzeczkowaniu też dają cytotec więc wszystko jest bezpiecznie. Przynajmniej u mnie tak jest. -
Ewi jedyny objaw to powiększone piersi tak naprawdę i troche bolą jak mocniej przycisnę, raczej nudności nie mam, wczoraj wieczorem tylko jakoś dziwnie mi sie zrobiło. Co zabawne w tamtym nieudanym cyklu mdlilo mnie kilka razy w pracy i byłam przekonana, ze ciąża. Teraz nie nastawiam sie i nie chciałam doszukiwać objawów temperatura spadła wiec myslalam ze nic z tego
Emidomi maz troche w szoku, chyba sie nie spodziewał, ze to juz poza tym mowi, ze ta kreska taka słaba i czy na pewno to ciąża, niewierny Tomaszemidomi lubi tę wiadomość