Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie ta kreska była bardzo wyraźna. Widziałam dużo bledszych a ciąże były jutro beta kochana - jak mu pokażesz wynik czarno na białym to pewnie rozwiejesz wszelkie wątpliwości.
Dobranoc dziewczynki
Jutro nowy tydzień - pracowity i zabiegany. Zbierajmy siłypola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ewi28 wrote:U mnie na teście Amil czułości 25 biel.czekam załamana na okres nie mam sił już...nawet święta nie cieszą
Tule kochana
Jeszcze masz 2 dni do @. Nic nie jest przesadzone. Biedroneczce bardzo późno wyszedł test już po terminie miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 06:57
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:ja ogólnie ok tylko psychika nie za bardzo ;/ ciągle łapie doła ;/
byłam wczoraj na pogotowiu powiedziałam że krwawię w sumie nie krwawię ale tak to by mnie nie przyjęli ale tu nawet nie mieli usg żeby zobaczyć cokolwiek .. jakaś doktorka tylko wsadziła do pochwy jakiegoś wacika widziała że krwawienia nie ma i odesłała mnie do domu mówiła że jak krwawienie się pojawi znów to dobrze to żebym w domu się oczyściła do szpitala tylko wtedy kiedy gorączka będzie .. a jak nie zacznę krwawić to najwyżej jutro żebym pojechała do rodzinnego i on mnie skieruje do kliniki w której jest usg i sprawdzą co i jaki i ewentualnie dostane tabletki i może łyżeczkowanie to zależy ..
dowiedziałam sie jeszcze że nici z moich planów na płeć dziecka bo oni takiego czegoś nie robią .. gdybym wiedziała to bym w polsce poszła do szpitala ale lecę dopiero w piątek i boję się że mogę do tego czasu zacząć krwawić .. poza tym gdybym teraz miała zabieg to bym w polsce po świętach sprawdziła wszystko na ush bo tu nie kontrolują takiego czegoś chyba że jest gorączka ..masakra ...czarnulka24 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ewi28 wrote:U mnie na teście Amil czułości 25 biel.czekam załamana na okres nie mam sił już...nawet święta nie cieszą
Ewi28, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pestka1 wrote:Nic nie wskazywało na to, że coś z tego będzie. Rano obudził mnie dość silny ból brzucha, pomyślałam, że jak nic małpa zaraz przylezie i to szybciej niż myślę. Poszłam do łazienki, ale nic się nie dzieje, myślę sobie raz kozie śmierć. Na początku pasek był bialutki, od razu rzuciłam tym testem, bo ja z tych bardzo niecierpliwych. Posiedziałam na klopie, powkurzałam się i podniosłam teścik, a tam druga kreseczka
Myślałam, że się nie udało, bo w pierwszej ciąży od razu były dwie, ale test był robiony dwa dni po terminie miesiączki.
W piątek mąż stwierdził, że będziemy się strać pół roku i nie wyjdzie hehe -
pola89 wrote:przytulam mocno :* ale jeszcze czekaj do @ :* ja mam termin @ w środę i jakby co, to będziemy razem doła na święta łapać...
Będzie grochu! Trzymam kciuki :*
A jak nie to wiesz... %%%%%%%pola89 lubi tę wiadomość
-
Tak w ogóle to cześć laski
Wróciłam Mam nadzieję, że się cieszycie
Dzisiaj podglądam jajca na monitoringu, proszę trzymać kciuki aby były dorodne
Miłego dniapola89 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Dzis mam 10 dpo wiec cos by juz wyszło raczej.cień cienia chociaż
masz krótkie cykle - daj czas jaju dotrzeć do macicy... 10 dpo... no coś TY??? na spokojnie!
ja swoje pierwsze 3 cs mocno przeżywałam, ale...zawsze wstawało się do walki i nauczylam się jednego - nie porównywać się z innymi. Zajście w ciążę - płodność, to sprawa indywidualna. Nie ma pod tym względem ludzi gorszych, lepszych. To nie wyścigi. Jak przyjdzie Twój czas, przyjdzie i groszek.
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Tak w ogóle to cześć laski
Wróciłam Mam nadzieję, że się cieszycie
Dzisiaj podglądam jajca na monitoringu, proszę trzymać kciuki aby były dorodne
Miłego dnia
haaj!
no to trzymam kciuki za dorodne jajcoLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:haaj!
no to trzymam kciuki za dorodne jajco
Jak się czujesz Kochana? -
Czekoladka
Ty jak już wpadniesz, to jak tajfunLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
Nic się nie dzieje, a tu nagle...
Czekolada!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
Lubię_czekoladę wrote:Żadnego doła Kochana!!
Będzie grochu! Trzymam kciuki :*
A jak nie to wiesz... %%%%%%%
A za jajo trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:03
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
Lubię_czekoladę wrote:Dzięki Mam nadzieję, że przerośnie nasze najśmielsze oczekiwania hahaha
Jak się czujesz Kochana?
piękne jajo to i piękny groszek
a dzisiaj dobrze wczoraj cały dzień mdłości i nie tylko... człowiek się naczyta o tym, że 2 trymestr to już spokój od takich atrakcji, a to po prostu indywidualna sprawa
dzisiaj walczę z ubraniami, naczyniami; część idzie do nowego mieszkania, część wraca do Bydgoszczy... taka przeprowadzka przed nowym rokiempola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość