Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Kim
gratuluję z całego serca!
emidomi
ja mam zawsze bóle owu przed owulką
Wiesz jak mnie bolało ? Wyprostować się nie mogłam , śmiałam się do meża ze ostatnio tak mnie bolało przy porodzie. Coś okropnego ale wytrzymam jeszcze nie jeden taki ból jeśli to ma zaowocować groszkiem31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Kurcze jedziemy z męzem w góry na sylwestra i niewim czy przy tych tabletkach na tarczyce mozna alkohol spozywac W sumie ja czesto i duzo nie pije ale niewiem czy to wogole nie powinnam prz nich picNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Kochane, uciekam znow bo jutro wyjazd z samego rana w gory
Zycze Wam ekstra zabawy sylwestrowej i szczesliwego nowego roku :*
Caluje i wracam w pierwszym tygodniu Stycznia
Mam nadzieje, ze w koncu zacznie mnie tu byc wiecej a nie tylko z doskokuemidomi lubi tę wiadomość
-
Karolciaaa26 wrote:Kurcze jedziemy z męzem w góry na sylwestra i niewim czy przy tych tabletkach na tarczyce mozna alkohol spozywac W sumie ja czesto i duzo nie pije ale niewiem czy to wogole nie powinnam prz nich pic
Przy bromku są okropne skutki uboczne. Co do tarczycowych to ja piłam ale tylko troszkę bo ja ogólnie jestem niepijaca także nie powiem Ci na jaką,, dawkę,, możesz sobie pozwolić
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pestka1 wrote:No ja poszaleje w sylwestra na białej sali z piccolo
Umówiłam sie dzis do lekarza dopiero ma wolny termin na 19 stycznia
Ja w tym roku idę ostatni raz na Sylwestra, w przyszłym jak Bozia da będę bardzo zajęta31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pestka1 wrote:No ja poszaleje w sylwestra na białej sali z piccolo
Umówiłam sie dzis do lekarza dopiero ma wolny termin na 19 stycznia
To już pewnie serduszko zobaczysz kochana31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pestka1 wrote:A to to tak, bardzo chude dziewczyny mogą miec problem z zajściem sa problemy z hormonami i miesiączka.
Ja tez do małych nie należę, bo mam 172cm przy pierwszej ciazy ważyłam 62kg teraz troche wiecejMagda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Ewi28 wrote:A ja mam 6 dc i nadal @.ten miesiąc jest ostatnim cyklem i przerwa. Wiec będę was tylko wspierać na duchu no i wykres bede prowadzić tak dla siebie żeby obserwować swój cykl i organizn
Porzucasz na razie starania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 15:40
-
Ewi28 wrote:NARAZIE nie mam wyjścia bo mój mąż wyjeżdza do niemiec w styczniu na niewiadomo ile
Jeszcze jest szansa kochana że znajdziesz zanim mąż wyjedzie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Przy bromku są okropne skutki uboczne. Co do tarczycowych to ja piłam ale tylko troszkę bo ja ogólnie jestem niepijaca także nie powiem Ci na jaką,, dawkę,, możesz sobie pozwolić
Ja przy bromku nie mam żadnych skutków ubocznych a biorę od kilku miesięcy -
Bella_Bella wrote:Ja przy bromku nie mam żadnych skutków ubocznych a biorę od kilku miesięcy
Ja niestety mam. I czytałam opinie innych dziewczyn które też miały. Pewnie to zależy od organizmu kobiety. Na każdego leki mogą działać inaczej.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Bella_Bella wrote:Ja przy bromku nie mam żadnych skutków ubocznych a biorę od kilku miesięcy
Bella a tobie bromka przepisał endo czy gin?
Mi endo jak się okazało że mam hiperprolaktynemie czynnościowa. Jak gin o tym usłyszał to powiedział że absolutnie mam nie brać bo cytuję - od tego się już odchodzi ( leczenia hiperprolaktynemi).
A co twój gin na to? Czekolada też odstawila bromka wg wskazań ginaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Bella a tobie bromka przepisał endo czy gin?
Mi endo jak się okazało że mam hiperprolaktynemie czynnościowa. Jak gin o tym usłyszał to powiedział że absolutnie mam nie brać bo cytuję - od tego się już odchodzi ( leczenia hiperprolaktynemi).
A co twój gin na to? Czekolada też odstawila bromka wg wskazań gina
Ginekolog mi przepisał. Ja nie badałam prolaktyny po obciążeniu bo mi właśnie powiedział lekarz, że od tego się odchodzi. Bez obciążenia na dzień dobry miałam wynik ponad 50 a maks jest 26. Chyba po trzech miesiącach brania zaszlam w ciążę a wcześniej przez długi czas nic. Więc wierzę w jego działanie Teraz mam już zmniejszoną dawkę bo prolaktyna ładnie spadła. W kolejnych cyklu powtarzam badania i Zobaczymy co dalej.