Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:EMIDOMI, u mnie powrót do starań xD
Nowy rok, nowa nadzieja xD
Cudownie powodzenia kochana to będzie szybciej niż się spodziewasz31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Może musisz zmienić na inny lek. Ile dni już bierzesz? Czasem organizm potrzebuje kilku dni żeby się do leku przyzwyczaić i później nie ma już efektów ubocznych. Może warto poczekać?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Jakaś cisza nastała, wszystkie się szykują na Sylwestra,którego ja pewnie spędzę w piżamie, Piccolo już się chłodzi, wspólnie z mężem obmyślamy właśnie menu na naszą "pościelową" imprezkę. Dobrze, że nigdzie nie zaklepaliśmy biby w tym roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 21:34
-
Karolciaaa26 wrote:Wczoraj wzielam pierwszo tabletkie i niewiem czy to po niej ale zaczelam znow krwawic dzis rano jak na @ i wymiotowac mi sie po tym chcialo.Wzielam dzis drugo zobacze jak bede sie dalej czula:/
Ja bym na twoim miejscu jeszcze spróbowała brać, jak objawy nie ustąpią albo się nasilą to wtedy odstawisz.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pestka1 wrote:Jakaś cisza nastała, wszystkie się szykują na Sylwestra,którego ja pewnie spędzę w piżamie, Piccolo już się chłodzi, wspólnie z mężem obmyślamy właśnie menu na naszą "pościelową" imprezkę. Dobrze, że nigdzie nie zaklepaliśmy biby w tym roku
W gruncie rzeczy to jeszcze moglibyście iść jesli mielibyście opłaconą impreze. Przecież nie musisz szaleć do rana
ja trochę żałuję,że w tym roku zapisalam sie na sylwestra. I to jeszcze taki bal na tysiąc par jak to mówią pospałabym31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:W gruncie rzeczy to jeszcze moglibyście iść jesli mielibyście opłaconą impreze. Przecież nie musisz szaleć do rana
ja trochę żałuję,że w tym roku zapisalam sie na sylwestra. I to jeszcze taki bal na tysiąc par jak to mówią pospałabym
Idź poszaleje, bo w następnego sylwestra to pewnie bedziesz pieluchy zmieniać
U mnie w pracy bal bedzie prawdopodobnie w karnawale.emidomi lubi tę wiadomość
-
Korzystając z okazji, że mamy już 31.12 (a podczas jutrzejszy przygotowań mogę się zapomnieć) życzę Wam Kochane SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY do białego rana, staraczkom szybkiego zafasolkowania, a przyszłym Maminkom samych spokojnych dni i łatwego rozwiązania Oby ten 2017 był dla każdej z Nas Rokiem SPEŁNIONYCH MARZEŃ!!
emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Mi dzisiaj fajnie temperatura skoczyła. Ucieszyłam się że fajnie ( czyt.ciazowo ) to wygląda a patrzę na poprzedni cykl a tam też 6 dpo wyraźnie wyższa temperatura
Pewnie związane jest to ze szczytowa wartością progesteronu około 7 dni po owu. Stara a głupia
No ale nie powiem - byłoby miło jakby tak już temperatura została
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
A tak w ogóle to bezsenność mnie męczy od trzech dni. Rozbijam się po domu do 3 nad ranem. A to kanapkę z ogórkiem, a to serniczka dzisiaj się zastanawiałam nad plackami ziemniaczanymi w nocy - ale uznałam że to już byłoby przegięcie.
Nazre się człowiek a potem spać nie może
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Apropo żarcia ja wlasnie wcinam bułkę maślana z masłem i miodem w sklepie mnie chec naszła. Poza tym jak tylko wejdę do sklepu to od razu złe sie czuje i jakoś mnie troche mdli w domu jest raczej ok.
Emidomi ja na bezsenność (póki co) nie narzekam spalabym wszędzie, ale za jakiś czas to sie zmieni. -
emidomi wrote:A tak w ogóle to bezsenność mnie męczy od trzech dni. Rozbijam się po domu do 3 nad ranem. A to kanapkę z ogórkiem, a to serniczka dzisiaj się zastanawiałam nad plackami ziemniaczanymi w nocy - ale uznałam że to już byłoby przegięcie.
Nazre się człowiek a potem spać nie możeemidomi lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Cześć dziewczyny wróciłam do Was , pojawiły się u mnie dziwne dolegliwości.
Dzisiaj mam 18dc od rana boli mnie podbrzusze, rano miałam delikatne skurcze cały czas kręci mi się w głowie, nigdy nie miałam takich dolegliwości w 18 dc, 3 dzien biorę lutagen ale zawsze po nim czułam się dobrze , albo ovu przesunęła się.
-
Koniec starego roku to czas podsumowań,
jednak nie skupiajcie się na tym to minęło,
a cieszcie się ty, co może Wam przynieść Nowy Rok.
Wejdźcie w niego radośnie, pełne nadziei i dobrych myśli.
Niech w tym szczególnym dniu otaczają Was najbliżsi,
niech staną się niewyczerpanym źródłem siły
na każdy dzień Nowego 2017 Roku.Caro, emidomi lubią tę wiadomość
Magda0048 wrote:Wszystkie zaciazymy w tym roku a zaciazone urodza zdrowe dzieci w trakcie lekkiego u przyjemnego poroodu ! wróżę tak oszaleje z moimi psami no oszaleje !
Co ty nie powiesz? Ja mam dwa duże psy i cztery koty zaraz tabletki im dam na uspokojenie przed Sylwestrem. Strasznie się boją fajerwerków31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
welonka wrote:Cześć dziewczyny wróciłam do Was , pojawiły się u mnie dziwne dolegliwości.
Dzisiaj mam 18dc od rana boli mnie podbrzusze, rano miałam delikatne skurcze cały czas kręci mi się w głowie, nigdy nie miałam takich dolegliwości w 18 dc, 3 dzien biorę lutagen ale zawsze po nim czułam się dobrze , albo ovu przesunęła się.
Robiłaś testy owulacyjne w tym cyklu?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne