Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Robiłaś testy owulacyjne w tym cyklu?
mam nadzieje ze owu nie przesunęła mi się bo wtedy nici,
14-15dc miałam kłocie jajnika i śluz płodny i w tych dniach najwięcej było serduszkowania -
welonka wrote:nie robiłam testów i też przestałam mierzyć temperaturę
mam nadzieje ze owu nie przesunęła mi się bo wtedy nici,
14-15dc miałam kłocie jajnika i śluz płodny i w tych dniach najwięcej było serduszkowania
Mnie czasem jajnik boli też kilka dni po ovu.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
dziewczyny wszedzie gdzie czytam szyjka zaraz po okresie powinna się zamknąć i byc twarda a ja zaobserowowałam u sibie że po @ moja szyjka jest cały czas aż do końca owulacji nisko miękka i otwarta... czemu tak? zresztą ona jest nisko przez prawie cały cykl...
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:dziewczyny wszedzie gdzie czytam szyjka zaraz po okresie powinna się zamknąć i byc twarda a ja zaobserowowałam u sibie że po @ moja szyjka jest cały czas aż do końca owulacji nisko miękka i otwarta... czemu tak? zresztą ona jest nisko przez prawie cały cykl...
Może taka jest Twoja urodamyślę że nie ma powodu do niepokoju, w końcu każda z nas jest inna, ma inną budowę, ale jeśli masz wątpliwości możesz porozmawiać ze swoim gin i zapytać o to
-
Witajcie!
Kochane składam Wam najpiękniejsze zyczenia noworoczne, samych udanych wizyt u specjalistów, pomyślnie rozwiązanych problemów zdrowotnych no i w efekcie upragnionych dzieciatek
Mój Nowy Rok zaczal sie kiepsko, wczoraj wieczorem młody zaczal mi wymiotować, w nocy jeszcze dwa razy, kręcił sie, co zasnął to sie budził z bólem brzucha, wszyscy męczyliśmy sie cała noc. Jeszcze dzis raz zwymiotował, biegunki nie ma. Myśle, ze to jakaś grypa żołądkowa, kilka dni temu miał gorączkę teraz doszły wymiotyA jutro do pracy
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Witam się w Nowym Roku:-)
Oby styczeń był dla Nas łaskawy:-p
Pestka współczuję,pewnie się maluszek umęczył,a hałas noworoczny nie pomagał mu w lepszym samopoczuciu,
tak to jest gdy zima nie przychodzi ,temp skaczą do 10st C i wirusy szaleją
Życzę zdrowiaViolet146 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny w Nowym Roku:) moja gin poleciła mi na poprawę śluzu preparat w tabletkach PROVAG i kapsułki dopochwowe INVAG znacie? któraś próbowała? z tego co czytam stosuje się je przy infekcjach pochwy (aczkolwiek ja ich nie mam) i zastanawiam się czy ma sens używanie tego?