Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Robiłaś testy owulacyjne w tym cyklu?
mam nadzieje ze owu nie przesunęła mi się bo wtedy nici,
14-15dc miałam kłocie jajnika i śluz płodny i w tych dniach najwięcej było serduszkowania -
welonka wrote:nie robiłam testów i też przestałam mierzyć temperaturę
mam nadzieje ze owu nie przesunęła mi się bo wtedy nici,
14-15dc miałam kłocie jajnika i śluz płodny i w tych dniach najwięcej było serduszkowania
Mnie czasem jajnik boli też kilka dni po ovu.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
dziewczyny wszedzie gdzie czytam szyjka zaraz po okresie powinna się zamknąć i byc twarda a ja zaobserowowałam u sibie że po @ moja szyjka jest cały czas aż do końca owulacji nisko miękka i otwarta... czemu tak? zresztą ona jest nisko przez prawie cały cykl...
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:dziewczyny wszedzie gdzie czytam szyjka zaraz po okresie powinna się zamknąć i byc twarda a ja zaobserowowałam u sibie że po @ moja szyjka jest cały czas aż do końca owulacji nisko miękka i otwarta... czemu tak? zresztą ona jest nisko przez prawie cały cykl...
Może taka jest Twoja uroda myślę że nie ma powodu do niepokoju, w końcu każda z nas jest inna, ma inną budowę, ale jeśli masz wątpliwości możesz porozmawiać ze swoim gin i zapytać o to -
Witajcie!
Kochane składam Wam najpiękniejsze zyczenia noworoczne, samych udanych wizyt u specjalistów, pomyślnie rozwiązanych problemów zdrowotnych no i w efekcie upragnionych dzieciatek
Mój Nowy Rok zaczal sie kiepsko, wczoraj wieczorem młody zaczal mi wymiotować, w nocy jeszcze dwa razy, kręcił sie, co zasnął to sie budził z bólem brzucha, wszyscy męczyliśmy sie cała noc. Jeszcze dzis raz zwymiotował, biegunki nie ma. Myśle, ze to jakaś grypa żołądkowa, kilka dni temu miał gorączkę teraz doszły wymioty A jutro do pracyViolet146 lubi tę wiadomość
-
Witam się w Nowym Roku:-)
Oby styczeń był dla Nas łaskawy:-p
Pestka współczuję,pewnie się maluszek umęczył,a hałas noworoczny nie pomagał mu w lepszym samopoczuciu,
tak to jest gdy zima nie przychodzi ,temp skaczą do 10st C i wirusy szaleją
Życzę zdrowiaViolet146 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny w Nowym Roku:) moja gin poleciła mi na poprawę śluzu preparat w tabletkach PROVAG i kapsułki dopochwowe INVAG znacie? któraś próbowała? z tego co czytam stosuje się je przy infekcjach pochwy (aczkolwiek ja ich nie mam) i zastanawiam się czy ma sens używanie tego?