Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:A ja do pracy sie szykuje
Boże Ewi, dobrze że ja nie muszę tak wcześnie wstawać. Znowu spać nie mogłam do 3 nad ranem. Ja się wykoncze31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Czesc u mnie zasypało śniegiem, wiatr i nie ma prądu
Wczoraj spałam od 17 do 20 wykąpałam sie i o 21 znowu w kime, myslalam ze nie bede mogła spac ale wyspalam sie do 6 dzis w koncu lepiej sie czuje miłego dnia zmykam do pracy męczyć dzieciakiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 07:10
-
pestka1 wrote:Czesc u mnie zasypało śniegiem, wiatr i nie ma prądu
Wczoraj spałam od 17 do 20 wykąpałam sie i o 21 znowu w kime, myslalam ze nie bede mogła spac ale wyspalam sie do 6 dzis w koncu lepiej sie czuje miłego dnia zmykam do pracy męczyć dzieciaki
Z tym prądem to oszalec można. My rok temu przeprowadziliśmy się do takiej spokojnej wsi. Mieszkam na samym końcu - tylko pola i lasy. No i przy byle wiaterku brak prądu. Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś agregatu pradotworczego.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Do wątku dołączam i ja
Starania teoretycznie od marca 2016, ale takie już bardzo poważne to od wakacji 2016... We wrześniu stwierdzono u mnie niedoczynność tarczycy (TSH 6,6) po 2 miesiącach brania Euthyroxu (1x50) TSH spadło do 1,4...
W grudniu zaczęłam prowadzić wykres, ale pomimo, że miałam dużo serduszek z Mężusiem niestety to nie był Nasz miesiąc Miałam za dużo stresu, bo zmarła moja babcia więc nie liczyłam na szczęśliwe zakończenie choć nadzieja była.
Teraz staramy się o 2 Bobaska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 09:31
-
LILITH.P wrote:Szatynka co u Was??
coraz lepiej już, znacznie mniej wymiotuję
19 stycznia mam USG połówkowe
Widzę że masz termin na 9 czerwca, powiem Ci że mam syna z tej daty i ma istne ADHD ale bardzo mądry i zaradny chłopczykEvelin lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:coraz lepiej już, znacznie mniej wymiotuję
19 stycznia mam USG połówkowe
Widzę że masz termin na 9 czerwca, powiem Ci że mam syna z tej daty i ma istne ADHD ale bardzo mądry i zaradny chłopczyk
czyli nadeszło lepsze jak i u nas, mniej wymiotów, mdłości
synek już ma ADHD w brzuszku... ginekolog twierdzi, że bardzo energiczne, ruchliwe dziecko, pewnie dlatego w 16 tyg. poczułam pierwsze ruchu
Evelin, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:czyli nadeszło lepsze jak i u nas, mniej wymiotów, mdłości
synek już ma ADHD w brzuszku... ginekolog twierdzi, że bardzo energiczne, ruchliwe dziecko, pewnie dlatego w 16 tyg. poczułam pierwsze ruchu
fajnie
moje też ma ADHD, na USG w 12tc ciężko było porobić pomiary. Najpierw jak ginek chciał obejrzeć czy są dwie nóżki i 2 rączki to jedną rękę uporczywie chowało za sobą. A potem jak ginek chciał kość nosową sprawdzić to rączką zasłaniało twarz he he ... ginek powiedział że złośliwe he he ... a to po starszym bracie Delikatne puknięcia też już odczuwam, nic dziwnego bo wiercipięta mi rośnie Myślałam że chociaż to drugie będzie spokojniejsze a tu widzę że się mylę he he -
Caro wrote:Szatynka jej, jak Cię dawno nie widziałam. Już 17 tydzień
no samopoczucie sprawiało że opuściłam forum ale jest już lepiej także będę zaglądała i Wam wszystkim kibicowałaCaro lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. W maju robiłam prolaktynę..i byla 1189 mIU/l,miałam rezonas i nic nie wykryli:) biorę norprolact od tamtego czasu 0,5 tan.dziennie...wczoraj robiłam ponowni i wynik 740 a norma max 493, ze ja wcześnie nie poszłam jej zbadać...teraz będę chodzić co miesiąc:p musze isc do gina . Ale chyba powinien mi zwiększyć dawkę?
-
mysia09 wrote:Hej dziewczyny. W maju robiłam prolaktynę..i byla 1189 mIU/l,miałam rezonas i nic nie wykryli:) biorę norprolact od tamtego czasu 0,5 tan.dziennie...wczoraj robiłam ponowni i wynik 740 a norma max 493, ze ja wcześnie nie poszłam jej zbadać...teraz będę chodzić co miesiąc:p musze isc do gina . Ale chyba powinien mi zwiększyć dawkę?
Niby obniża ale coś pomału.Lepiej zapytaj endo czy ci zwiększy31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Hej Dziewczyny
Ja dziś pierwszy dzień w pracy, średnio wesoło W ogóle nie ogarniam co tu się dzieje.. Może jutro będzie lepiej
U mnie też pogoda pod psem A śnieg z błotem na ulicy taki, że można sobie zęby powybijać