Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Wykres masz ładny, czym się martwisz
Niczym się nie różni od poprzednich Bella. Nawet temperatura na podobnym poziomie31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Ale mam paskudny dzień dzisiaj. Oczywiście pół dnia przespalam, jak już wstałam to z wielkim wkurwem. Ze zlewu gary się wysypuja to oczywiście książę nie widzi... Wrrrr
Brzuch mnie boli malpowo i do tego jajnik lewy, promieniuje aż do nogi. Chyba nie ma na co liczyć w tym cykluemidomi lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Magda0048 wrote:Nie poddawaj sie tak szybko kochana.. Masz jeszcze 5 dni.
Madzia do okresu mam dwa dni. Ja nie testuje przed @ żeby nie doszukiwać się drugiej kreski. Po terminie już powinna być wyrazna druga kreseczka. Już kiedyś miałam cień drugiej kreski przed @ a potem się okazało że to wcale nie ciąża. Już nawet wiem których testów ciążowych nie kupować jak to mówi moja córka OSZUKIŚCI31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Cześć dziewczynki
Miłego dnia wam życzę
Jak często wymienia się baterie w termometrze?emidomi lubi tę wiadomość
nick nieaktualnywitam was kochane w nowym roku! :* Oby dużo lepszym dla nas wszystkich.
Wróciłam do pracy od nowego roku i kompletnie nie mam na nic czasu. Aczkolwiek, już żałuję, że wróciłam bo z moim zdrowiem mam wrażenie, że jest gorzej niż było i dziś już jestem na urlopie.. Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia. -
Bella_Bella wrote:Ale czy to źle? Ważne że widać dwie fazy
Myślę że w ciąży jest inny trochę wykres. Może temperatury wyższe czy coś?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
rose97 wrote:witam was kochane w nowym roku! :* Oby dużo lepszym dla nas wszystkich.
Wróciłam do pracy od nowego roku i kompletnie nie mam na nic czasu. Aczkolwiek, już żałuję, że wróciłam bo z moim zdrowiem mam wrażenie, że jest gorzej niż było i dziś już jestem na urlopie.. Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia.
Cześć Rose31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Byłam z moją przyjaciółką na zakupach. Kupiłam nowe firanki, pościel,jakieś duperele do ozdoby i się teraz zastanawiam co mnie podkusilo muszę teraz te firanki powiesić31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Cześć kochane. Dawno tu nie zaglądałam, za tydzień wracam do NO więc będę miała więcej czasu was podczytywać . U mnie się dużo działo jak wiecie poroniłam z cudem mnie przyjęli za granica do szpitala, bylłam odsyłana aż w końcu mnie przyjęli podali mi cytotek w sumie się bardzo ucieszyłam że nie muszę mieć łyżeczkowania, na drugi dzień jak poprosiłam o usg to zostałam odesłana do domu miałam się zgłosić tylko w razie goraczki , na święta zleciałam do polski w poniedziałek byłam na usg a tam szok lekarz stwierdził ze są jeszcze resztki jaja płodowego skierował odrazu na zabieg łyżeczkowania.
Druga rzecz jest taka że byłam u endokrynologa gdyż w 3 ciąży miałam lekko podwyższone tsh .. i nie uwierzycie co się dowiedziałam. . Okazało się że mam tylko połówkę tarczycy że się tak urodziłam . Doktor zapisał mi tabletki o nazwie Letrox 50 i w razie ciąży mam się zgłosić do niego.
Kolejna rzecz to robiłam badania genetyczne na mutacje i wyszło mi PAI1 i MTHFR 1298ac . Ta pierwsza mówi o łagodnej chorobie zatorowo -zakrzepowej a ta druga o nieprzyswajaniu zwykłego kwasu foliowego.
Także teraz już jestem ciut do przodu z badaniami. Do tego rozszerzyłam przeciwciała przeciw jądrowe z ana1 do ana3 i wyszło podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego .
Teraz to znaleźć dobrego lekarza żeby dobrał i zastosował leki.
Obecnie czekam na badanie kariotypu i jak okaże się dobre to za 2 miechy mogę zacząć starania.
A co u was kochane. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulko cieszę się że coś pomału się wyjaśnia u ciebie teraz będzie tylko lepiej. Przytulam cie kochana
czarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny nasz Dzidziuś ujawnił dziś siusiaka:):)mamy Synka;)
Gratuluję kochana wybraliscie już imię?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne