Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czuje się dobrze przeraża mnie to wszystko jak znaleźć dobrego ginekologa itd. Ogolnie wam powiem że wcześnie strasznie chciałam zajść w ciążę a teraz sue obawiam trochę to wszystko mnie zniecheciło mam taki lęk że coś znów będzie nie tak i trzeba bedzie to przechodzić. . Do tego z tego co wyczytałam to w tej mutacji 1298ac jest zwiększone ryzyko urodzenia dziecka z zespołem downa. . Bo organizm nie przyswaja kwasu foliowego normalnego i trzeba brać specjalny i coś tam kontrolować27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
laski kurde albo nie miałam owu albo testy są do dupy...niby 12 dc coś tam wyszło ale nie była ta 2 kreska tak ciemna jak testowa a od wczoraj już mega bladziochy dół totalny, nawet nie czuje żebym miałam owu a zawsze miałam mega bóle w trakcie no lub po już...jestem podłamana.
-
Ewi28 wrote:laski kurde albo nie miałam owu albo testy są do dupy...niby 12 dc coś tam wyszło ale nie była ta 2 kreska tak ciemna jak testowa a od wczoraj już mega bladziochy dół totalny, nawet nie czuje żebym miałam owu a zawsze miałam mega bóle w trakcie no lub po już...jestem podłamana.
A robisz dwa razy dziennie?? -
nick nieaktualnyhej,
czarnulka
grunt to dobra diagnoza! przynajmniej wiesz co jest nie tak, pewnie bedziesz musiala brac jakis specjalny kwas foliowy i zastrzyki przeciwzakrzepowe, trzymam mocno kciuku!!
Ewi
czasem mozna przegapić pozytyw, bo. w poludnie masz plik LH i pozytyw, a po poludniu /wieczorem juz bedzie negatyw...
ja dziś proga zbadałam 7 dpo 25,82 ng/ml, czyli bardzo ładny, po weekendzie testujęemidomi, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:raz, po 14 a dzis po 17
To może Ci umknąć pik... Ja zawsze rano, ok.10-11 robiłam. Jak owulacja wystąpiła w nocy, to już test wyjdzie popołudniu negatywny. Może za dużo piłaś wody. Odczucia owulacji są zawsze subiektywne i nie świadczą o jej przebyciu. -
Ewi28 wrote:laski kurde albo nie miałam owu albo testy są do dupy...niby 12 dc coś tam wyszło ale nie była ta 2 kreska tak ciemna jak testowa a od wczoraj już mega bladziochy dół totalny, nawet nie czuje żebym miałam owu a zawsze miałam mega bóle w trakcie no lub po już...jestem podłamana.
Od którego dnia robisz testy? Moze jeszcze owulka dopiero bedzie?
Kurczę dziewczyny no chyba nie wytrzymam do tej wizyty, dopiero za dwa tygodnie! Chciałabym juz co nieco wiedziec i zrobic jakies badania chyba, ze takie podstawowe zrobię na własna rękę. -
Przestań znowu się załamywać! Organizm widocznie nie był gotowy na owu w tym czasie i się powstrzymał rób testy dalej -
Bella_Bella wrote:Mój ciążowy nie różnił się niczym od pozostałych nawet oplakalam go bo temperatura zaczęła spadać
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Bella_Bella wrote:Przestań znowu się załamywać! Organizm widocznie nie był gotowy na owu w tym czasie i się powstrzymał rób testy dalej
Głos rozsądku31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Od którego dnia robisz testy? Moze jeszcze owulka dopiero bedzie?
Kurczę dziewczyny no chyba nie wytrzymam do tej wizyty, dopiero za dwa tygodnie! Chciałabym juz co nieco wiedziec i zrobic jakies badania chyba, ze takie podstawowe zrobię na własna rękę. -
Bella_Bella wrote:Przestań znowu się załamywać! Organizm widocznie nie był gotowy na owu w tym czasie i się powstrzymał rób testy dalej
tylko że ja mam cykl 26-27 dni wiec niby kiedy ta owu ma byc? no nic, przeciez nic nie zrobie, zrobie jeszcze jutro test i w sobote czyli 15 i 16 dc i zobaczymy. najwyzje zaznacze na wykresie 12 dc test dodatni bo tak najbardziej by wychodził ale jednak był o wiele jasniejsy niz w październiku i listopadzie -
Ewi28 wrote:tylko że ja mam cykl 26-27 dni wiec niby kiedy ta owu ma byc? no nic, przeciez nic nie zrobie, zrobie jeszcze jutro test i w sobote czyli 15 i 16 dc i zobaczymy. najwyzje zaznacze na wykresie 12 dc test dodatni bo tak najbardziej by wychodził ale jednak był o wiele jasniejsy niz w październiku i listopadzie
a wstrzymujesz się z piciem te 2h??? -
Ewi28 wrote:tak, ja ogólnie to mało pije...dzis np od 12 do 17 nic nie piłam, wrocilam do domu siknęłam i mega bladzioch, i tak zazwyczaj od 12 do 14 nie pije i 14:30 jestem w domu sikam
testy to nie wszystko nawet brak objawów o niczym nie świadczy, a zazwyczaj tak jest, że te pokręcone cykle są dla groszka najlepsze
zrób, jak sama piszesz badania hormonów i będzie można coś więcej pomyśleć