Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazda ma inaczej, ja tam za bardzo nie przestrzegałam czy pije czy nie i zrobiłam 5 testów i kazdego dnia o tej samej mniej wiecej porze wychodził coraz ciemniejszy pasek az do efektu pozytywnego ale ja nie bardzo mogę sie wypowiadać, bo to był mój pierwszy raz z testami
-
nick nieaktualny
-
pestka1 wrote:Kazda ma inaczej, ja tam za bardzo nie przestrzegałam czy pije czy nie i zrobiłam 5 testów i kazdego dnia o tej samej mniej wiecej porze wychodził coraz ciemniejszy pasek az do efektu pozytywnego ale ja nie bardzo mogę sie wypowiadać, bo to był mój pierwszy raz z testami
to prawda, dlatego najlepiej obsikać kilka testów jednego dnia i spróbować, co najlepiej wychodzi na Tobie, a nie na innych ja nigdy nie wytrzymałam 2 bez picia, bo pochłaniam duże ilości wody w ciągu dnia -
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:to zaznzczyc na wykresie że test owu w 12 dc pozytyw?
rose97 wrote:Zrobiłam ten test z ciekawości mimo, że do @ jeszcze jakieś 2 dni i wyszedł ujemny.. No ja się załamię.
Jeszcze czas, jeszcze kilka dni do terminu @ wszystko się może zdarzyć. Sikanca najlepiej rano kochanie31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyemidomi wrote:Rose udostępnij swój wykres ok?
-
rose97 wrote:Na moim wykresie nic konkretnego jeszcze nie ma.. bo temp. mierze dopiero od 3 dni.. ale udostępniam już. A owu mi wyszła z testu. Mam nadzieję, że może się pospieszyłam i jeszcze jest jakaś szansa na dwie kreseczki.
Warto mierzyć temperaturę. Gdzie mierzysz? W buzi?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
nick nieaktualny
-
rose97 wrote:Tak, pod językiem.
Pamiętaj żeby mierzyć stałe w tym samym miejscu. W buzi temperatura bardzo się waha w zależności od miejsca gdzie przylozymy termometr31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Hej:) mam pytanko dot. śluzu po owulacji, bo w tym cyklu po owu mam strasznie dużo śluzu gęstego, białego, kremowego (w poprzednich cyklach też był, ale nie aż tyle) i zastanawiam się czy to że piłam (1wszy raz od tego cyklu codziennie) wiesiołka do owu a przez cały cykl siemię lniane może mieć na to wpływ?
-
Witam Was kochane w ten piękny słoneczny aczkolwiek mroźny poranek u mnie teraz -17! Śniegu masa, myslalam, ze nie dojadę wczoraj do pracy. Dzis mamy rodzinne lenistwo tak wiec spoko
Życzę wam miłego dnia, ubierajcie sie ciepło chociaz u Was moze tak nie mrozi, wiecie u mnie to polski biegun zimna wiec same rozumiecie -
Cześć laski
Ewi nie zamartwiaj się na zapas. Sprawdzisz proga w 21 dc i będziemy mniej więcej wiedzieć czy owulacja się odbyła.
Pestka ja nie cierpię zimy. Wszyscy latają i wrzeszcza pada śnieg, pada śnieg dla mnie to pizga złem a nie pada śnieg
Ewka ja tak miałam w poprzednim cyklu po owulacji. Normalnie potop białego, kremowego śluzu.w tym mam trochę mniej ale też kremowy. Myślę że to od wiesiołka.
Ja mam trzeci dzień z rzędu taką samą temperaturę. Nawet o jedną setna się nie zmienia.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne