Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazda ma inaczej, ja tam za bardzo nie przestrzegałam czy pije czy nie i zrobiłam 5 testów i kazdego dnia o tej samej mniej wiecej porze wychodził coraz ciemniejszy pasek az do efektu pozytywnego ale ja nie bardzo mogę sie wypowiadać, bo to był mój pierwszy raz z testami

-
nick nieaktualny
-
pestka1 wrote:Kazda ma inaczej, ja tam za bardzo nie przestrzegałam czy pije czy nie i zrobiłam 5 testów i kazdego dnia o tej samej mniej wiecej porze wychodził coraz ciemniejszy pasek az do efektu pozytywnego ale ja nie bardzo mogę sie wypowiadać, bo to był mój pierwszy raz z testami

to prawda, dlatego najlepiej obsikać kilka testów jednego dnia i spróbować, co najlepiej wychodzi na Tobie, a nie na innych
ja nigdy nie wytrzymałam 2 bez picia, bo pochłaniam duże ilości wody w ciągu dnia
-
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Ewi mi nigdy nie wyszedl owulacyjny tak zeby testowa byla ciemniejsza, nawet nie były jednakowe:)
to zaznzczyc na wykresie że test owu w 12 dc pozytyw?PCOS- glucofage 1500
Niedoczynność tarczycy - euthyrox 88 i 100, wycięta połowa tarczycy, guzy.
syn 1 cs
córka z trzeciego IVF
👩🦰38+👱♂️37+👱12👧7+🐈⬛ -
Zrob jeszcze jutro test, ale mysle ze tak. Szczegolnie ze u lekarza mialas 2cm pecherzykEwi28 wrote:to zaznzczyc na wykresie że test owu w 12 dc pozytyw?

19Biedroneczka91 wrote:Zrob jeszcze jutro test, ale mysle ze tak. Szczegolnie ze u lekarza mialas 2cm pecherzyk
to tak zrobię, jak jutro test wyjdzie negatywny to zaznaczę w 12 dc pozytyw.PCOS- glucofage 1500
syn 1 cs
córka z trzeciego IVF
👩🦰38+👱♂️37+👱12👧7+🐈⬛ -
rose97 wrote:Zrobiłam ten test z ciekawości mimo, że do @ jeszcze jakieś 2 dni i wyszedł ujemny.. No ja się załamię.

Jeszcze czas, jeszcze kilka dni do terminu @ wszystko się może zdarzyć. Sikanca najlepiej rano kochanie31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne
-
nick nieaktualnyNa moim wykresie nic konkretnego jeszcze nie ma.. bo temp. mierze dopiero od 3 dni.. ale udostępniam już. A owu mi wyszła z testu. Mam nadzieję, że może się pospieszyłam i jeszcze jest jakaś szansa na dwie kreseczki.emidomi wrote:Rose udostępnij swój wykres ok?
-
rose97 wrote:Na moim wykresie nic konkretnego jeszcze nie ma.. bo temp. mierze dopiero od 3 dni.. ale udostępniam już. A owu mi wyszła z testu. Mam nadzieję, że może się pospieszyłam i jeszcze jest jakaś szansa na dwie kreseczki.
Warto mierzyć temperaturę. Gdzie mierzysz? W buzi?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
-
nick nieaktualny
-
rose97 wrote:Tak, pod językiem.
Pamiętaj żeby mierzyć stałe w tym samym miejscu. W buzi temperatura bardzo się waha w zależności od miejsca gdzie przylozymy termometr31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
-
Hej:) mam pytanko dot. śluzu po owulacji, bo w tym cyklu po owu mam strasznie dużo śluzu gęstego, białego, kremowego (w poprzednich cyklach też był, ale nie aż tyle) i zastanawiam się czy to że piłam (1wszy raz od tego cyklu codziennie) wiesiołka do owu a przez cały cykl siemię lniane może mieć na to wpływ?

-
Witam Was kochane w ten piękny słoneczny aczkolwiek mroźny poranek u mnie teraz -17! Śniegu masa, myslalam, ze nie dojadę wczoraj do pracy. Dzis mamy rodzinne lenistwo tak wiec spoko

Życzę wam miłego dnia, ubierajcie sie ciepło chociaz u Was moze tak nie mrozi, wiecie u mnie to polski biegun zimna wiec same rozumiecie
-
mnie dziś jajniki pobolewają i kregosłup oraz mam wzdęcia. wiec mozliwe ze juz po owu mam.bo zawsze tak sie czuje po owu az do okresu już.zaraz sikne na test owu jak wyjdzie negatyw to zaznaczam pozytyw 12 dc.PCOS- glucofage 1500
syn 1 cs
córka z trzeciego IVF
👩🦰38+👱♂️37+👱12👧7+🐈⬛ -
Cześć laski

Ewi nie zamartwiaj się na zapas. Sprawdzisz proga w 21 dc i będziemy mniej więcej wiedzieć czy owulacja się odbyła.
Pestka ja nie cierpię zimy. Wszyscy latają i wrzeszcza pada śnieg, pada śnieg
dla mnie to pizga złem a nie pada śnieg 
Ewka ja tak miałam w poprzednim cyklu po owulacji. Normalnie potop białego, kremowego śluzu.w tym mam trochę mniej ale też kremowy. Myślę że to od wiesiołka.
Ja mam trzeci dzień z rzędu taką samą temperaturę. Nawet o jedną setna się nie zmienia.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
-
wyszedł negatyw, wiec owu na 12 dc ustawiam...
owu na 13 dc mi wyznaczyło...hm..wątpie raczej 14 dc obstawiam
emidomi, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
PCOS- glucofage 1500
syn 1 cs
córka z trzeciego IVF
👩🦰38+👱♂️37+👱12👧7+🐈⬛