Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Wsumie sama jakos chciałam tez po obciążeniu....choc wsumie miałam robiony rezonans i nic nie wyszlo....a mam brać norprolact normalnie dzis wieczorem?
Ja nie odstawialam Bromergonu do badań, właściwie nie przyszło mi to do głowy więc nie wiem czy dobrze zrobiłam -
Bella_Bella wrote:Ja nie odstawialam Bromergonu do badań, właściwie nie przyszło mi to do głowy więc nie wiem czy dobrze zrobiłam
Mój lekarz kazał mi odstawić do badania. Jak idę rano do laboratorium to poprzedniego wieczora już nie biorę bromka. Dopiero w dzień badania wieczorem wracam o normalnej porze do braniamysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Z tym że ja mam dawkę raz dziennie po pół tabletki. Jak ktoś ma większą to pewnie musi ominąć wszystkie dawki z poprzedniego dnia. Tak myślę, ale lepiej się u lekarza upewnić
mysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Mój lekarz kazał mi odstawić do badania. Jak idę rano do laboratorium to poprzedniego wieczora już nie biorę bromka. Dopiero w dzień badania wieczorem wracam o normalnej porze do brania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 07:35
-
Bella_Bella wrote:Ja mam pół tabletki co drugi dzień w tej chwili.
To ciekawe czy wystarczy jak zrobisz w ten dzień w którym nie bierzesz bromka. Ale czytałam kiedyś że bramek działa (dawka 0,5) tylko 12h31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Jadę do dentysty ble...
Dobrze ze to tylko czyszczenie kamienia i ostatnia już wizyta.
Cycki mnie coraz bardziej bolą. Idzie @ ;(31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Witam wszystkich w nowym roku u Mnie rok zaczyna się nie najlepiej problemy z pracą
Dzisiaj 21dc i 6 dzien na progu i 0 objawów @ a zazwyczaj juz zaczynałam czuć brzuch na @, więc czekam spokojnie
Ewa jak kiedyś stosowałam prowag ale żelu na suchość pochwy i mnie uczulał.
teraz stosuje muscovagin w formie żelu dopochwowego i jestem zadowolona -
nick nieaktualny
-
witam
Kimi kochana jeszcze ja Ci nie gratulowałam cudowne wieści, nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojej ciąży, rośnijcie oboje zdrowo Tym razem wszystko będzie dobrze, bo nie ma innej opcji
Kim87 lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:witam
Kimi kochana jeszcze ja Ci nie gratulowałam cudowne wieści, nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojej ciąży, rośnijcie oboje zdrowo Tym razem wszystko będzie dobrze, bo nie ma innej opcjiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czesc!
Ale mam dzis dzien, w nocy tak mnie zgaga męczyła, ze prawie nie spałam poza tym rozbolał mnie żołądek i w nocy dostałam biegunki przeczyscilo mnie niezłe chyba jakaś grypa żołądkowa jestem dętka myslalam, ze nie pojde do pracy. Przez cały dzien o wodzie i gorzkiej herbacie, poskubalam troche suchej bułki. Mam nadzieje, ze jutro dojdę do siebie ;( -
pestka1 wrote:Czesc!
Ale mam dzis dzien, w nocy tak mnie zgaga męczyła, ze prawie nie spałam poza tym rozbolał mnie żołądek i w nocy dostałam biegunki przeczyscilo mnie niezłe chyba jakaś grypa żołądkowa jestem dętka myslalam, ze nie pojde do pracy. Przez cały dzien o wodzie i gorzkiej herbacie, poskubalam troche suchej bułki. Mam nadzieje, ze jutro dojdę do siebie ;(
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Hej Kochane Szczesliwego Nowego Roku i spelnienia marzen
Witam sie, tym samym, w nowym 18tym cyklu staran.
Powoli wracam do Was ale raczej nie nadrobie Jakies dobre wiesci moze? -
Kim gratulacje;*
Emi mozesz mnie wykreślić z testowania...
rano cieszyłam się ze nie mam objawów @ ,godzinę temu dostałam silny ból brzucha jak na okres i plamienia kurde dzisiaj jest 21 dc i juz @?w poprzednim cyklu tez dostałam wcześniej, czyli mogło nawet nie byc owu taka któtka fl ... czyli jednk przerwa mam nadzieje że pomoże..
Mam brać tabletki antykoncepcyjne od 1dc teraz mam delikatnie plamienie mogę wziąć tabletkę dopiero jutro czy muszę dzisiaj? chce zrobić jeszcze test zanim zacznę brać tabletki a po drugie nie wykupiłam ich jescze a nie mam jak podejśc do apteki już dzisiaj.Kim87 lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Kim gratulacje;*
Emi mozesz mnie wykreślić z testowania...
rano cieszyłam się ze nie mam objawów @ ,godzinę temu dostałam silny ból brzucha jak na okres i plamienia kurde dzisiaj jest 21 dc i juz @?w poprzednim cyklu tez dostałam wcześniej, czyli mogło nawet nie byc owu taka któtka fl ... czyli jednk przerwa mam nadzieje że pomoże..
Mam brać tabletki antykoncepcyjne od 1dc teraz mam delikatnie plamienie mogę wziąć tabletkę dopiero jutro czy muszę dzisiaj? chce zrobić jeszcze test zanim zacznę brać tabletki a po drugie nie wykupiłam ich jescze a nie mam jak podejśc do apteki już dzisiaj.
Poczekaj jeszcze może to nie @31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne