Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
welonka wrote:Kim gratulacje;*
Emi mozesz mnie wykreślić z testowania...
rano cieszyłam się ze nie mam objawów @ ,godzinę temu dostałam silny ból brzucha jak na okres i plamienia kurde dzisiaj jest 21 dc i juz @?w poprzednim cyklu tez dostałam wcześniej, czyli mogło nawet nie byc owu taka któtka fl ... czyli jednk przerwa mam nadzieje że pomoże..
Mam brać tabletki antykoncepcyjne od 1dc teraz mam delikatnie plamienie mogę wziąć tabletkę dopiero jutro czy muszę dzisiaj? chce zrobić jeszcze test zanim zacznę brać tabletki a po drugie nie wykupiłam ich jescze a nie mam jak podejśc do apteki już dzisiaj. -
welonka wrote:Kim gratulacje;*
Emi mozesz mnie wykreślić z testowania...
rano cieszyłam się ze nie mam objawów @ ,godzinę temu dostałam silny ból brzucha jak na okres i plamienia kurde dzisiaj jest 21 dc i juz @?w poprzednim cyklu tez dostałam wcześniej, czyli mogło nawet nie byc owu taka któtka fl ... czyli jednk przerwa mam nadzieje że pomoże..
Mam brać tabletki antykoncepcyjne od 1dc teraz mam delikatnie plamienie mogę wziąć tabletkę dopiero jutro czy muszę dzisiaj? chce zrobić jeszcze test zanim zacznę brać tabletki a po drugie nie wykupiłam ich jescze a nie mam jak podejśc do apteki już dzisiaj.
Jeśli naprawdę @ się rozkreci to wtedy weźmiesz. Plamienia to nie @ moim zdaniem. Jaką ty masz fl?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
marciaa wrote:Kimi, gratulacje!!
nie wiesz jak się cieszę
co zadziałało w tym cyklu? może jakaś podpowiedź?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
witam serdecznie
czy któraś z was tu obecnych starała się o dzidzie z plamieniami przed okresem ? U mnie występują takowe średnio od 19/20 i trwają aż do rozkręcenie się @
Mi już z tymi plamieniami ręce opadają01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
sylwia1986 wrote:witam serdecznie
czy któraś z was tu obecnych starała się o dzidzie z plamieniami przed okresem ? U mnie występują takowe średnio od 19/20 i trwają aż do rozkręcenie się @
Mi już z tymi plamieniami ręce opadają
Witaj,
Może progesteron jest za niski? Plamienia na to wskazują. Badalas to?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Progesteron niby w normie, to prolaktyne mam podwyższoną. Od tego cyklu biorę bromergon ( 1 tabletka co drugi dzień ) i duphaston od 16dc, poza tym trzeci mies zażywam eutyrox na Hashimoto....i naprawdę mam nadzieję że to leczenie jest właściwe.
Jeszcze pewnie za wcześnie na jego efekty, bo puki co plamienia nadal są jak były.
bardzo bym chciała znaleźć tutaj jakieś wsparcie osób, które również próbują się z podobnym problemem uporać01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
dokładnie nie mogę powiedzieć ile trwa fl ponieważ nie mierzyłam temperatury i nie wiem kiedy był skok, ale biorąc ze owulacja wystąpiła 14-15 dc tak jak czułam jajniki to by wychodziło tylko 6 dni... 21dc nie jest to typowe brązowe plamienie które występuje przed @ tylko ślady krwi więc raczej jest to @.
Sylwia ja przyjmuje od ponad 2 lat progesteron od 16dc(0statni cykl w którym biorę progesteron )i zawsze miałam @ w dniach 27-29, dopiero od paru cykli również dostaje 21-22dc plamienia które trwa 2-3 dni abo od razu mam @. -
Ewi28 wrote:Wróciłam od gina.na prawym jajniki mam pęcherzyk 2 cm.na lewym pusto.fzis mam 12 dc.marnie to widzę. Mowil ze w ciagu 3 dób owu wystąpi.jakos straciłam nadzieję na wszystko
Co tu panikujesz?
Bardzo ładny pęcherzyk jak na 12 dc. Za dwa dni już będzie miał 23-24 mm.
Masz testy ovu? Jak nie to kup. Ja polecam domowe laboratorium z Rossmanna. Dobre są
Męża do wyra i działaj31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Co tu panikujesz?
Bardzo ładny pęcherzyk jak na 12 dc. Za dwa dni już będzie miał 23-24 mm.
Masz testy ovu? Jak nie to kup. Ja polecam domowe laboratorium z Rossmanna. Dobre są
Męża do wyra i działaj
Kochana ja tak co miesiąc mam pięknie a nic z tego -
jak ja bym się cieszyła gdyby u mnie plamienia przed @ trwały tylko 2-3 dni a już wogóle to - marzenie
Strasznie to jest męczące no i am ten fakt że za każdym razem kiedy pojawiają się plamienia wiem że z dzidzi nici01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Ewi28 wrote:Mam i robię juz od 10 dc.dzis juz nawet ta kreska była.jutro może być pozytyw.zobaczymy
Kochana ja tak co miesiąc mam pięknie a nic z tego
Oj Ewi
Wszystkie tak samo przeżywamy każda @ Chociaż nie wszystkie to okazują.
Pomyśl sobie ze to może jest akurat TEN cykl pozytywne nastawienie jest najważniejsze31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
sylwia1986 wrote:witam serdecznie
Mi już z tymi plamieniami ręce opadająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 00:05
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Witajcie dziewczynki.
Te ktore znaja i te co poznaja
Bardzo malo ostatnio mam czasu , znalazlam troszku wiec pisze wszedzie, zeby nie bylo ze zapomnialam:)
Z racji ze nie bylo okazji witam sie w 2017 ! z calego serca licze ze ten rok przyniesie same dwie kreseczki całuje!!
Hej MarciaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość