Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolciaaa26 wrote:Koniczyka u mnie dopiero 15:50 Za 20 sztuk clearblue place $40 ale musze chyba zacząc zamawiac na amazonie
19Biedroneczka91 wrote:Ha ha tez sie zastanawialam jaki lekarz przyjmuje o 22;) na pewno zapracowany:DNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
emidomi wrote:Ja mam dzisiaj normalnie potop kremowego śluzu.
Daj Boziu groszka żebym nie musiała robić HSG .
Kurde już się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 00:37
emidomi lubi tę wiadomość
A u mnie infekcja sie zrobila jestem na tabletkach i kremie pewnie ten cykl stracony skoro nie moge miec przy tym przytulanekNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
emidomi wrote:Ja mam dzisiaj normalnie potop kremowego śluzu.
Daj Boziu groszka żebym nie musiała robić HSG .
Kurde już się boję -
elmo88 wrote:Dzien Dobry Dziewczynki
Nie wiem jaka dziis wpisac temp..
Zawsze mierze o 5:30 ale dzis obudzilam sie o 5 i bylo 36,7. Jednak lezalam i drzemalam dalej do tej 5:30 i wtedy bylo 36,9 nie wiem czemu i nie wiem ktora wpisac...jak myslicje?elmo88 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Ja bym zrobiła i hormony i monitoring i mierzyla temperaturę.
A ile czasu temu odstawilas antykoncepcję?35 lat, 2 ciąża -
dzięki dziewczyny za wsparcie. Troche wczoraj się oberwało mężowi jak wrócił bo humor miałam kiepski, zresztą dawno takiego nie miałam. Wszystko mnie denerwowało.
Dzis znacznie lepiej. Zobaczymy jak dalej to wszystko się potoczy. Dziś termin @ więc czekam na tą france i wiem że na pewno przyjdzie bo już ją czuje w kościach.
No nic, pozostały badania i kolejne staranka...
Miłego dzionka dziewczynki :*emidomi lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
elmo88 wrote:Dzien Dobry Dziewczynki
Nie wiem jaka dziis wpisac temp..
Zawsze mierze o 5:30 ale dzis obudzilam sie o 5 i bylo 36,7. Jednak lezalam i drzemalam dalej do tej 5:30 i wtedy bylo 36,9 nie wiem czemu i nie wiem ktora wpisac...jak myslicje?
Tą pierwszą.elmo88 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
magnolia82222 wrote:dzięki dziewczyny za wsparcie. Troche wczoraj się oberwało mężowi jak wrócił bo humor miałam kiepski, zresztą dawno takiego nie miałam. Wszystko mnie denerwowało.
Dzis znacznie lepiej. Zobaczymy jak dalej to wszystko się potoczy. Dziś termin @ więc czekam na tą france i wiem że na pewno przyjdzie bo już ją czuje w kościach.
No nic, pozostały badania i kolejne staranka...
Miłego dzionka dziewczynki :*