Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolciaaa26 wrote:A u mnie infekcja sie zrobila jestem na tabletkach i kremie pewnie ten cykl stracony skoro nie moge miec przy tym przytulanek
Karolciaaa26 lubi tę wiadomość
-
elmo88 wrote:Dzien Dobry Dziewczynki
Nie wiem jaka dziis wpisac temp..
Zawsze mierze o 5:30 ale dzis obudzilam sie o 5 i bylo 36,7. Jednak lezalam i drzemalam dalej do tej 5:30 i wtedy bylo 36,9 nie wiem czemu i nie wiem ktora wpisac...jak myslicje?elmo88 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Biedronka co to za nie spanie o 4:00? Bezsennosc?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyHej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam się dołączyć. Mam 26 lat, jednego synka 4 latka. W listopadzie poroniłam ciążę w 12 tym tygodniu, ale ciąża nie rozwijała się już od 5tego. Dostałam leki na wymuszenie krwawienia i obyło się bez zabiegu. Jakoś nie staraliśmy się o to dziecko i była to wspaniała niespodzianka jednak nie cieszyłam się zbyt długo. To był straszne. W tym cyklu postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Ciągle się martwię, że coś jest ze mną nie tak. Nie wiem jakie mam cykle po poronieniu, wydaje mi się że owulację powinnam mieć zeszły piątek, ale testy nic nie pokazały. Dopiero wczoraj pokazała się słaba kreska testowa. Czytałam żeby nie sugerować się testami owu bo różnie z nimi bywa, ale sama nie wiem. Do tego dwa ostatnie dni miałam dość silne kłucie w podbrzusza po lewej stronie. Jakie są Wasze opinie na temat testów owulacyjnych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 08:20
-
19Biedroneczka91 wrote:O 4 to juz spalam;) mąż ma nocki, a ja nie lubie spac sama. Jak mam go obok to zasypiam jak tylko głowę przyloze, a tak to nie moge. No ale nic zaraz wroci i bedziemy spac razem;) kolo 12 wstane:D
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
RoxRoxRox wrote:Czytałam żeby nie sugerować się testami owu bo różnie z nimi bywa, ale sama nie wiem. Do tego dwa ostatnie dni miałam dość silne kłucie w podbrzusza po lewej stronie. Jakie są Wasze opinie na temat testów owulacyjnych?
Ja co prawda nie mam żadnego doświadczenia w temacie, ale jak przeglądam wykresy dziewczyn, to bardzo dużo z nich używa i sprawdza się z tym co pokazuje OF, więc może coś w tym jest
Bądź dobrej myśli -
RoxRoxRox wrote:Hej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam się dołączyć. Mam 26 lat, jednego synka 4 latka. W listopadzie poroniłam ciążę w 12 tym tygodniu, ale ciąża nie rozwijała się już od 5tego. Dostałam leki na wymuszenie krwawienia i obyło się bez zabiegu. Jakoś nie staraliśmy się o to dziecko i była to wspaniała niespodzianka jednak nie cieszyłam się zbyt długo. To był straszne. W tym cyklu postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Ciągle się martwię, że coś jest ze mną nie tak. Nie wiem jakie mam cykle po poronieniu, wydaje mi się że owulację powinnam mieć zeszły piątek, ale testy nic nie pokazały. Dopiero wczoraj pokazała się słaba kreska testowa. Czytałam żeby nie sugerować się testami owu bo różnie z nimi bywa, ale sama nie wiem. Do tego dwa ostatnie dni miałam dość silne kłucie w podbrzusza po lewej stronie. Jakie są Wasze opinie na temat testów owulacyjnych?
Ja mam zawsze pozytywny owulacyjny dzień przed owu
Jest na pewno wszystko z Tobą dobrze, skoro zachodzisz w ciążę Na pewno się uda Co do poronienia, to natura wie co dla nas najlepsze.. przykre to ale prawdziweelmo88 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Emidomi, trzymam kciuki za zielona kropkę.
Mnie coś chyba brzuch zaczyna okresowo pobolewac.
A cycku bolą meeeega -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny. Dół brzucha boli mnie strasznie. Mam nadzieję że jednak owulacja wróciła do normy po poronieniu. Czasami się boję że za długo czekałam z kolejnym dzieckiem i przegapiłam swoją szansę, albo że zrobiłam sobie krzywdę tabletkami anty
-
Dziewczyny, help.... Tak mnie w pracy katują
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62a55aa9ae6a.jpgmysia09, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
RoxRoxRox wrote:Dziękuję dziewczyny. Dół brzucha boli mnie strasznie. Mam nadzieję że jednak owulacja wróciła do normy po poronieniu. Czasami się boję że za długo czekałam z kolejnym dzieckiem i przegapiłam swoją szansę, albo że zrobiłam sobie krzywdę tabletkami anty
-
marciaa wrote:Czekolada, czekoladowo haha xDelmo88 wrote:o matko, to już tłusty czwartek prawie
Kill meelmo88, emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
-
RoxRoxRox wrote:Dziękuję dziewczyny. Dół brzucha boli mnie strasznie. Mam nadzieję że jednak owulacja wróciła do normy po poronieniu. Czasami się boję że za długo czekałam z kolejnym dzieckiem i przegapiłam swoją szansę, albo że zrobiłam sobie krzywdę tabletkami anty
Nie uważam żeby istniał termin - zbyt długo chyba że 20 lat .
Co do anty ,ja brałam 3 lata. Kraza wieści ze po ich odstawieniu jest taki boom płodności. Gowno prawda. U mnie ten boom objawił się barkiem owulacji i jestem na etapie 11 cyklu starań. Organizm musi do siebie dojść po odstawieniu tabletek,jednej zajmuje to miesiąc,druga zajdzie po pół roku a jeszcze inne muszą poczekać trochę dłużej.I tyle nie ma się co stresować kochanie
Tak ci jeszcze poradzę że ważne jest żebyś sprawdziła siebie hormony typu TSH, fsh lh i te inne nam potrzebne do zajścia w ciążę.Jeśli jest coś nie tak to szybciej zareagujesz i szybciej zostaniesz mamą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:26
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
elmo88 wrote:o matko, to już tłusty czwartek prawie
Kiedy, kiedy?
Teraz?
Boże widzisz i nie grzmisz
Babcia moja by nade mną ręce złamała. Kiedy jest tłusty czwartek to nie wiem ale jakaś impreza w ostatki to pierwsza31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne