Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Czego piersi nie można zostawić w domu ?
-
marciaa wrote:No zawsze bolą po owu ale teraz już 11 w sumie a nie 10 dni
kurcze, mam za spokojną pracę i tak siedząc i wczuwając się w swoje ciało, można dużo sobie dopisać...Lubię_czekoladę, emidomi lubią tę wiadomość
-
elmo88 wrote:może poboli, ale jeśli ma to się pięknie zakończyć to niech boli dalej
kurcze, mam za spokojną pracę i tak siedząc i wczuwając się w swoje ciało, można dużo sobie dopisać...pola89 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:
Trzymaj! w piątek najmocnej proszę, bo wtedy mam laparoskopię...
Chcieli mnie odesłać, bo nie ma miejsc, ale na szczęście laparo było umówione i musieli w związku z tym czekam naraziena korytarzupola89 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:KURDE... chyba znowu dzisiaj pójdę po eklerkę xD
uzależniam się hahamarciaa lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ja codziennie kupuje tarte z kremem i owocami. Tez sie uzaleznilam:) ale pyszna jest:) i życzę Ci zeby ten bol piersi zostal wynagrodzony pozytywnym testem juz niedlugo:)
ooo taką tartę to bym zjadła xD
ale tu drogo na pewno jak sama eklerka 5zł xD -
marciaa wrote:Czekolada, i to już od 10 dni
Elmo, no ogólnie mi też. Pewnie smog xD -
Ja jestem świadoma tego ze każdy facet przechodzi to po swojemu. Ale wiecie jakie mega przykre uczucie kiedy wracasz do domu po zabiegu i on nawet nie podszedł i nie zapytal jak sie czuje..tylko pil ze znajomymi i śmiał sie.
A jak zapytałam czemu tak robi to odpowiedz brzmiała "no cóż.trzeba zyc. Tez tak zacznij".
Niewiadomo co bylo przyczyną. Twierdza ze mogła byc jakaś wada.
Powiedzcie mi dziewczyny które przeszły poronienie. Po zabiegu po jakimś czasie miałyście pierwsza miesiączkę?
I jaki czas plamiłyście po nim? -
nikola2877 wrote:Ja jestem świadoma tego ze każdy facet przechodzi to po swojemu. Ale wiecie jakie mega przykre uczucie kiedy wracasz do domu po zabiegu i on nawet nie podszedł i nie zapytal jak sie czuje..tylko pil ze znajomymi i śmiał sie.
A jak zapytałam czemu tak robi to odpowiedz brzmiała "no cóż.trzeba zyc. Tez tak zacznij".
Niewiadomo co bylo przyczyną. Twierdza ze mogła byc jakaś wada.
Powiedzcie mi dziewczyny które przeszły poronienie. Po zabiegu po jakimś czasie miałyście pierwsza miesiączkę?
I jaki czas plamiłyście po nim?
Jednak tak jak dziewczyny mówią, chyba faktycznie trzeba to odebrać jako jego sposób radzenia sobie z tematem.. Nie mam pojęcia