Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, mam pierwsze wyniki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cb863789294.jpgczarnulka24, palusia171 lubią tę wiadomość
-
Była owulacja Teraz już wiem na milion procent Jaram się
pola89, mysia09, palusia171 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:ale mam dziś mega wzdęcia, sorki żę tak pisze ale masakra jakaś, aż brzuch boli że szok
-
Ewi28 wrote:cukry idelane wręcz a progesteron miodzio
-
Lubię_czekoladę wrote:Pestka a jak u Ciebie, Kochana? Od nas też sobie robisz ferie?
Jestem, jestem!
Wywołana do tablicy czuje sie zobligowana odpowiedzieć
Tak ferie sie zaczęły i choróbska tez Młody ma prawie zapalenie płuc, dobrze, ze wczoraj pojechaliśmy do lekarza, bo juz robiło sie nieciekawie, niestety dostał antybiotyk. Ja w poniedziałek byłam w pracy aby domknąć wszystkie sprawy i sama ledwo zyje mam tak zatkany nos, ze masakra dzis cały dzien bolała głowa i zatoki. Po śniadaniu położyłam sie i spałam do 15 czyli jakies 3h a wczoraj miałam jeszcze wieczorem gości. Ale odczytuje was i obiecuje poprawę
Czekoladka wyniki Lux to kiedy bedzie teścior? -
Lubię_czekoladę wrote:Kochane, mam pierwsze wyniki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cb863789294.jpg
wyniku super ja też za około 2 tyg chcę zrobić glukoze i insuline po obciążeniu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kochane jeszcze miesiąc i do łączę do was ze staraniami jak wszystko pójdzie dobrze to pod koniec lutego powinnam mieć kolejną @ a po niej do dzieła
emidomi lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nikola2877 wrote:Kochane a jak z tym okresem jest?
Bo ja po zabiegu plamilam moze z 2tyg moze 2,5.
I pozniej czysto.
Teraz minal miesiąc a ja w poniedziałek jak poszłam do łazienki to zobaczyłam krew. Ale następnego dnia jednorazowe brudzenie i znów czysto. Co moze być grane...
hej nikola2877 - tak jak dziewczyny pisały to sprawa inwidualna do 3 miesięcy jest norma żeby się coś uregulowało - ja mam już za sobą 3 poronienia i każde czekanie na @ jej obfitość, czas trwania bardzo się różniły:
1 poronienie bez zabiegu -2 tyg krwawienia - 1 miesiączka po 29 dniach raczej jak przed ciąża skąpa 3dniowa
2 poronienie z zabiegiem - krwawienie 4-5 dniowe -1miesiączka po 65 dniach -bardzo obfita trwająca 7 dni
3 poronienie - krwawienie 2 tyg - po tym czasie `okazało się że zostało trochę resztek wykonano zabieg - po 21 dniach od zabiegu przyszła 1 @ i jest skąpa 2 dni krwawienia , 2-4 dzień już plamienia27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
mysia09 wrote:Dziewczyny....stoję przed gabinetem do nowego ginekologa i mega die stresuje!kurde zawsze sie stresuje.....
mysia09 będzie dobrze trzymamy kciuki ;* pisz nam zaraz co gin powiedział czekamy na wieści27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
no wiec miałam dziś głupi pomysł a mianowice mam w szafec 3 testy owu (zostały mi po straniach poprzednich) i zrobiłam 0 17 sikańca i wyszedł pozytyw chyba (firma lh vitam) wiec za godzine zrobilam kolejny ( feacelle negatyw a ten lh vitam pozytyw) hmmm...durne te tesy jakieś, i którym wierzyc? skoro w straconych cyklach raz jedne używałam a w kolejnym miesiącu drugie... zgłupaiłam teraz... co o tym myślicie?
szyjke mam twardą i zamkniętą...wiec do owu daleko i sluz też bidny...jajniki bolą dziwnie tylko...miałam obserwowac swoj organizm a takie cuda się dziejąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 19:05
-
czarnulka24 wrote:hej Caro co u ciebie?
Hej Kochana! Chyba czytasz mi w myślach, bo właśnie obczaiłam Twoje mutacje i chciałam do Ciebie napisać I jakie jest postępowanie w związku z nimi? Jakie leki przed lub w czasie ciąży?
U mnie poza chorobą to ciąg dalszy czekania na cudpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ewi28 wrote:no wiec miałam dziś głupi pomysł a mianowice mam w szafec 3 testy owu (zostały mi po straniach poprzednich) i zrobiłam 0 17 sikańca i wyszedł pozytyw chyba (firma lh vitam) wiec za godzine zrobilam kolejny ( feacelle negatyw a ten lh vitam pozytyw) hmmm...durne te tesy jakieś, i którym wierzyc? skoro w straconych cyklach raz jedne używałam a w kolejnym miesiącu drugie... zgłupaiłam teraz... co o tym myślicie?
szyjke mam twardą i zamkniętą...wiec do owu daleko i sluz też bidny...jajniki bolą dziwnie tylko...miałam obserwowac swoj organizm a takie cuda się dzieją
kochana a może z tej drugiej firmy są mniej czułe i np jak siknęłaś po godzinie od tego wcześniejszego pozytywnego to stężenie w moczu mogło być nie wystarczające do wykrycia lh - tamte drugie mogą być lepsze w wykrywaniu -ja mam nawet takie testy gdzie pisze na nich że trzeba nie siusiać i nie pić przez minimum 3 h .
a który to twój dzień cyklu ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:kochana a może z tej drugiej firmy są mniej czułe i np jak siknęłaś po godzinie od tego wcześniejszego pozytywnego to stężenie w moczu mogło być nie wystarczające do wykrycia lh - tamte drugie mogą być lepsze w wykrywaniu -ja mam nawet takie testy gdzie pisze na nich że trzeba nie siusiać i nie pić przez minimum 3 h .
a który to twój dzień cyklu ?
8 dc...sama już nie wiem, tak dla picu zrobiłam ale sie mega zdziwiłam i teraz mam rozkmine czemu tak owu wczesnie mi się przesunęła, jesli to faktycznie pozytyw wyszedł... -
Caro wrote:Hej Kochana! Chyba czytasz mi w myślach, bo właśnie obczaiłam Twoje mutacje i chciałam do Ciebie napisać I jakie jest postępowanie w związku z nimi? Jakie leki przed lub w czasie ciąży?
U mnie poza chorobą to ciąg dalszy czekania na cud
a co się dzieję ? na co jesteś chora ?
a więc tak ostatnio porobiłam dużo badań nawet kariotypy- na szczęście wynik prawidłowy .
co do mutacji muszę przed ciąża brać acard , metylowany kwas foliowy actifolin w dawce 2mg x2dziennie =4 mg(ale w jednej tabletce 2 mg jest 1 mg metylowanego i 1 zwykłego ) + do tego metylowane b12 + metylowaną b6 jak już zajdę w ciąże to wtedy mam brać tylko acard , kwas 2mg x1 dziennie + witaminy omega med optima start + metylowane witamina b12, b6 do momentu kiedy moja homocysteina spadnie do poziomy 7 - a obecnie jest na 10,5.
co do reszty leków się dopiero dowiem
na jednym z forum spotkałam dziewczyny z takimi mutacjami jak ja mam im lekarz zaleca clexane 0,6 + acard+ luteina , duphason, metyowane witaminy b6,b12,kwas foliowy , encorton.
ja dopiero za jakieś 2 tyg mam zamiar umówić się z reumatologiem , hematologiem, internista to się dowiem co i jak ale chciałabym ten zestaw leków co dziewczyny pisały że mają właśnie przy takich mutacjach .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 19:36
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity