Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaglądam, a tu proszę... Dzez taką pyszną kawą częstuje chyba będę wpadać tu częściej
Dzezabella, 19Biedroneczka91, Lubię_czekoladę, emidomi lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Witam kochniutkie w moim 31 dniu cyklu. Kalendarzyk nieubłaganie pokazuje okres za 4 dni ale olewam go. Teraz wyjaśnijcie mi co z tym euthyroxem i temp? Bo sama łykam a chcialam sobie termometr kupić i zastanawiam sie teraz czy to ma sensStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
marciaa wrote:Witam.
Kawę chętnie poproszę.
U mnie niestety cykl stracony. Piersi robią się bardziej miękkie i temperatura w dół
Marciaa ja też mam już symptomy okresu (bolące piersi, chęć na słodkie) ale nadzieja umiera ostatnia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:10
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
LILITH.P wrote:tak średnio super bo w sumie trzeba by się było kiedyś zdecydowac, co, gdzie i jak, a u nas nie jest to takie proste, bo przygarnęliśmy moich Rodziców pod swój dach, kiedy Mama poważnie onkologicznie zachorowała. A w Bydgoszczy najlepsza onkologia. A w Gdansku super rozwój...ale powoli się określamy, rozmawiamy z Rodzicami, żeby i oni nie czuli się zagubieni. Znajdzie się coś pomiędzy, bo to głównie ja żyję na 2 domy i jak jest jakaś awaria, to pakowanie,pociag i jazda...a z dzieckiem tak easy nie będzie. Póki co, wracamy do B. na 10 miesięcy od sierpnia, ograniczamy nieco pracę, dzielimy prawie na pół roczny zasiłek rodzicielski na Małego i będzie czas dla NAS
Mamcia złamała prawą rękę w nadgarstku... wychodząc zadowolona z kontroli onkologicznej
Myślę, że taki czas dla Was super zrobi i trochę odsapniecie sobie -
19Biedroneczka91 wrote:No wlasnie nie chcialam nic mowic, bo kobiecie wieku sie nie wypomina;)
Czekoladko ja w szczesliwym cyklu tez mierzylam temperaturke az do testu bo bez termometru jakos mi smutno bylo:)
No bo to tak ciężko wszystko zarzucić Biedroneczko
Przez waszą wymianę zdań na temat zakonnicy poplułam monitor19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Nie wiem. Jakieś liche te temperatury.
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny przepraszam że ostatnio coś was za niedbuje ale wróciłam jednak do pracy więc większe obowiązki, później jakoś nie mam weny do pisania. Ale podczytuje was cały czas . Co tam u was?
Kochana, może praca dobrze Ci zrobi :* Zajmiesz się czymś :* Mocno się obserwujesz, widzę.. Ja już odpuściłam sobie badanie śluzu, szyjki, temp powoli też..
U mnie jakoś tak zbliża się @ i łapię doła Niech już będzie Kwiecień i ta IUI.. Może się uda jeszcze przed wybiciem 24 miesięcy starań... 2 lata! Masakra -
Pozdrawiam Was kochane z Holandii ☺ wczoraj przylecielismy I trochę sobie pozwiedzalismy. Dzisiaj rano zmierzyła temperaturę i co widzę na moim komputerze ? Dyskoteka !! Wg niego to oznacza prawdopodobieństwo ciąży. .. ja chyba zwariuje
palusia171 lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Pozdrawiam Was kochane z Holandii ☺ wczoraj przylecielismy I trochę sobie pozwiedzalismy. Dzisiaj rano zmierzyła temperaturę i co widzę na moim komputerze ? Dyskoteka !! Wg niego to oznacza prawdopodobieństwo ciąży. .. ja chyba zwariuje
Trzymam kciuki aby komputer się nie mylił :*Coco55 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, uspokoiłaś się troszkę? Może rzeczywiście to te leki.. Albo termometr szwankuje.. Będziesz badać progesteron? Może miałabyś pewność
Dzisiaj jeszcze niższa niz wczoraj.Proga zbadam bo i tak muszę jechać badac TSH.
Już mnie coraz bardziej to wszystko wkurza. Ja jestem cierpliwa ale już trochę to za długo jak dla mnie.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Coco55 wrote:Pozdrawiam Was kochane z Holandii ☺ wczoraj przylecielismy I trochę sobie pozwiedzalismy. Dzisiaj rano zmierzyła temperaturę i co widzę na moim komputerze ? Dyskoteka !! Wg niego to oznacza prawdopodobieństwo ciąży. .. ja chyba zwariuje
Coco55 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Dzisiaj jeszcze niższa niz wczoraj.Proga zbadam bo i tak muszę jechać badac TSH.
Już mnie coraz bardziej to wszystko wkurza. Ja jestem cierpliwa ale już trochę to za długo jak dla mnie. -
Lubię_czekoladę wrote:Można się wykończyć tak wszystko sprawdzając i badając Może lepiej to olać..!?
Chyba to dobry pomysł.Tylko nie wiem czy mi się uda bo nie lubię nie mieć czegoś pod kontrolą.
Ja jebie.....Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Parsleyek wrote:Zaglądam, a tu proszę... Dzez taką pyszną kawą częstuje chyba będę wpadać tu częściej
Co u Ciebie kochana?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Co u Ciebie kochana?
Dziękuję że pytasz. Ciałem jestem jeszcze w 13 cyklu starań, a myślami już w następnym. Zdecydowałam się na laparoskopie i usunięcie torbieli. Też powoli mam dość i nie wiem skąd brać witaminy LWD.
A jak Twoje samopoczucie?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"