Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, to mój pierwszy dzień na tym forum, a jestem weteranką w staraniach. Jestem po ślubie 8 lat i od wtedy z mężem się nie zabezpieczamy a usilnie się staramy od 6 lat. Wszystkie badania przeprowadzone na mnie i na mężu. Ciągle wierzymy, że uda się nam naturalnie, ale lekarz zapewnił nas, że mamy mniej niż 1% szans. Prawdopodobnie tylko inseminacja lub in vitro.
-
JedynaTakaMonika wrote:Witam, to mój pierwszy dzień na tym forum, a jestem weteranką w staraniach. Jestem po ślubie 8 lat i od wtedy z mężem się nie zabezpieczamy a usilnie się staramy od 6 lat. Wszystkie badania przeprowadzone na mnie i na mężu. Ciągle wierzymy, że uda się nam naturalnie, ale lekarz zapewnił nas, że mamy mniej niż 1% szans. Prawdopodobnie tylko inseminacja lub in vitro.
Zapraszamy
Może nie ma co się bać tej inseminacji albo in vitro Zawsze jest nadzieja -
pestka1 wrote:Ściskam Was wszystkie, ktore sie martwią, ktore maja zły dzien i do których zawitała @ trzymajcie sie dzielnie wysyłam morze ciążowych wirusów
-
Dzezabella wrote:Ewi, skąd takie czarnowidztwo?
-
Ewi28 wrote:Nie wiem jakos tak czuje.to nasz 6 Cs i starcony będzie bo w sobotę mąż znów jedzie a to bedzie dopiero 10 dc a owu mam zazwyczaj 14 dc ech zresztą juz nie mam nadzieji że się uda...straciłam wszelką nadzieję
Ewi nie mów tak, wiem, że masz chwile zwątpienia, ale na pewno się uda, wierzę w to i Ty sama przede wszystkim powinnaś uwierzyć, nastawienie to podstawa. Ściskam Cię bardzo mocno i przesyłam moc pozytywnej energii -
Czekoladka, mam dla Ciebie wiadomość Nie wiem czy kojarzysz bloga mamy ginekolog? Głośno jest o tej pani w internetach, "ciężarówki" często powołują się na jej opinie. Dziś przypadkowo widziałam jej odpowiedź na pytanie jaka jest szansa, że testy owulacyjne wykryją ciążę - ZERO!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Czekoladka, mam dla Ciebie wiadomość Nie wiem czy kojarzysz bloga mamy ginekolog? Głośno jest o tej pani w internetach, "ciężarówki" często powołują się na jej opinie. Dziś przypadkowo widziałam jej odpowiedź na pytanie jaka jest szansa, że testy owulacyjne wykryją ciążę - ZERO!