Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Coco55 wrote:Witajcie, i mnie nadal @ brak, komputer - dalej dyskoteka. ☺ czuję jednak mocno ze @ się zbliża dużymi krokami. Mam takie bóle w podbrzuszu, które mnie bardzo irytują
Który dc?
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Hej!
U mnie również nadal brak @, to już 32 dc, zwykle @ przychodziła 30 lub 31 dc. Objawy: baardzo wrażliwe i bolące piersi i ciągłe bóle podbrzusza jak na @ (od jakiegoś tygodnia...). Dodam, że piersi praktycznie nigdy nie bolały mnie przed @, a bóle podbrzusza pojawiały się maksymalnie w przeddzień @...
Wczorajsza beta z krwi w 10 dpo negatywna, więc chyba nie ma już nadziei...
Chociaż, może, dopóki @ nie przyjdzie.... Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 08:29
21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
marciaa wrote:Du d***
Wiem, Kochana, wiem :*
Jak masz ochotę się wyżalić, to pamiętaj, że jesteśmy :* W końcu się uda!!!!!!!! -
Coco55 wrote:Witajcie, i mnie nadal @ brak, komputer - dalej dyskoteka. ☺ czuję jednak mocno ze @ się zbliża dużymi krokami. Mam takie bóle w podbrzuszu, które mnie bardzo irytują
Dyskoteka Ekstra Może to to!!!! Czekam na dobre wieści :* -
idalia wrote:Hej!
U mnie również nadal brak @, to już 32 dc, zwykle @ przychodziła 30 lub 31 dc. Objawy: baardzo wrażliwe i bolące piersi i ciągłe bóle podbrzusza jak na @ (od jakiegoś tygodnia...). Dodam, że piersi praktycznie nigdy nie bolały mnie przed @, a bóle podbrzusza pojawiały się maksymalnie w przeddzień @...
Wczorajsza beta z krwi w 10 dpo negatywna, więc chyba nie ma już nadziei...
Chociaż, może, dopóki @ nie przyjdzie.... Co myślicie? -
Lubię_czekoladę wrote:Dyskoteka Ekstra Może to to!!!! Czekam na dobre wieści :*
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:Lubię_czekoladę a co u ciebie?
Poza tym dziś piękny dzień Mój ulubiony w roku Pączki ewryłer
A jak tam Gosiczek u Ciebie?Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Od rana mam taki pulsacyjny ból jajnika. Boli, boli i potem przestaje na chwilę i znowu.. Od razu mam tysiące objawów, ale racjonalnie no to ja nie wiem kiedy by to mogło być. Komputer pokazuje niby 17.02 i faktycznie wtedy serduszkowalismy ☺ trzeba poczekać
-
Dzezabella wrote:Heeej
Witam się z pracy z pączurem w ręku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/691fb0baeb7e.jpg -
Lubię_czekoladę wrote:Uuuu Kochana U mnie choroba psychiczna Robię testy ciążowe i owulacyjne na przemian Ale tylko z potrzeby sikania na nie, nie spodziewam się drugiej kreski Jestem 10/ 11 dpo i tak sobie czekam na małpiszona Potem cykl z wolną głową (bez mierzenia temperatury itd) a w Kwietniu inseminacja Może coś pomoże na tę naszą niepłodność
Poza tym dziś piękny dzień Mój ulubiony w roku Pączki ewryłer
A jak tam Gosiczek u Ciebie?
U mnie 32 dzien cyklu. Okres na dniach może dziś, może jutro, może pojutrzeLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Lubię_czekoladę wrote:MNIAM Dzez Jak Ty nas rozpieszczasz
Dla Was wszystko
Czeko, ja też jestem jąbniona na umyśle, już nie wiem co mnie boli a co nieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:U mnie 32 dzien cyklu. Okres na dniach może dziś, może jutro, może pojutrze
-
Dzezabella wrote:Dla Was wszystko
Czeko, ja też jestem jąbniona na umyśle, już nie wiem co mnie boli a co nie
Kiedy betka?