Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Alejaktotak wrote:02.05.2017 czyli już wczoraj. Wynik odebrałam przez sieć późnym popołudniem
To już nie mogę powiedzieć że za wcześnie zrobiłaś. Miesiaczka może się niestety spoznic. Mi spozni sie jeden dzień to juz mam nadzieję że to ciaza ale @-wytrwale przychodzi.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Hejooooooo!
Widzę nową koleżankę, piąteczka Whoosie, powodzenia w staraniach!
Ja dziś miałam wizytę, strasznie się naczekałam, ale księżniczka waży już 588g czyli wg pani doktor idealnie na 23 tydzień, szyjka długa i zamknięta, łożysko ok. Miałam już badanie glukozy i wyszło w porządku, jedynie morfologia mogłaby być lepsza więc muszę brać żelazo.
Czarnulka nadal ściskam mocno kciuki za waszą trójeczkę.
Emidomi, Ewi, Czekoladka, Cocco, Kim, Ktosialinka, Biedroneczka, Lilith i cała reszta o których zapomniałam ściskam mocno, wysyłam moc pozytywnej energii i niech Wam wszystkim wyhodują się piękne groszki na wiosnę
To już całkiem duża pannica -
emidomi wrote:Bialy sluz jest typowo nieplodny, występuje po owulacji kiedy wzrasta poziom progesteronu.
Myślę że na tym etapie jest jeszcze za wcześnie żeby mówić o objawach ciąży. Nie piszę tego zlosliwie - po prostu wiem z wlasnego doświadczeniaKtosialinka -
Hej hej Majowo dla wszystkich :*
czarnulka jak u Ciebie? Krwawienie się zmniejszyło? Obniżyli to Clexane? Nadal trzymam za Waszą trójeczke kciuki :**czarnulka24 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
pestka1 wrote:Hejooooooo!
Widzę nową koleżankę, piąteczka Whoosie, powodzenia w staraniach!
Ja dziś miałam wizytę, strasznie się naczekałam, ale księżniczka waży już 588g czyli wg pani doktor idealnie na 23 tydzień, szyjka długa i zamknięta, łożysko ok. Miałam już badanie glukozy i wyszło w porządku, jedynie morfologia mogłaby być lepsza więc muszę brać żelazo.
Czarnulka nadal ściskam mocno kciuki za waszą trójeczkę.
Emidomi, Ewi, Czekoladka, Cocco, Kim, Ktosialinka, Biedroneczka, Lilith i cała reszta o których zapomniałam ściskam mocno, wysyłam moc pozytywnej energii i niech Wam wszystkim wyhodują się piękne groszki na wiosnęKtosialinka -
Ktosialinka wrote:Czyli to jest normalne nawet jesli okazaloby sie ze w ciazy jestem? Jest nadzieja ze sie udalo? Bo juz swira dostaje.
Bardzo zdrowy objaw :-)nadzieja zawsze jest, trzeba wierzyć że się udało.k91, Ktosialinka lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Caro wrote:Hej hej Majowo dla wszystkich :*
czarnulka jak u Ciebie? Krwawienie się zmniejszyło? Obniżyli to Clexane? Nadal trzymam za Waszą trójeczke kciuki :**
Tak dziś już prawie nie krwawie. Clexane nie odstawili ale mówili że lepiej by było zmniejszyć na 0.4 wiec bede rozmawiać o tym ze swoim lekarzenmysia09, emidomi, Caro lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Tak dziś już prawie nie krwawie. Clexane nie odstawili ale mówili że lepiej by było zmniejszyć na 0.4 wiec bede rozmawiać o tym ze swoim lekarzen
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:Hej!
Jestem po HSG. Przeżyłam to tragicznie.... dwa razy, zanim dojechałam na rtg, wypadło mi to coś do wstrzyknięcia kontrastu. Po trzecim założeniu, przy wstrzyknięciu kontrastu bolało strasznie. Z tego co lekarz powiedział, kontrast nie przeszedł do żadnego z jajowodów ;(
Chyba to powtórzę, ale na razie psychicznie odpoczne od wszystkiego[/QUOTE
Bardzo ci współczuję. Ja tez okropnie przeszłam hsg. Bol byl straszny ale u mnie okazalo się ze jajowody sa drożne.
Chcesz powtórzyć? Może popros gina zeby skierował cie na laparoskopie ? Zrobia pod znieczuleniem a w razie jakichkolwiek niedroznosci od razu udroznia. Takie dwa w jednym będziesz miała.Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale porozmawiaj z lekarzem na ten temat.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
czarnulka24 wrote:Tak dziś już prawie nie krwawie. Clexane nie odstawili ale mówili że lepiej by było zmniejszyć na 0.4 wiec bede rozmawiać o tym ze swoim lekarzen
Trzymam kciukiczarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
mysia09 wrote:Super wieści :* A dalej jesteście w szpitalu?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej,
palusia
wspolczuje :* ale tak jak emidomi pisze, nie ma sensu tego powtarzac, lepiej umowic sie na laparoskopie, udrożnią co trzeba bez bólu :*
czarnulka trzymam za Was kciuki :*
u mnie 12 dpo negatyw
Nie lubię tego
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
nick nieaktualny