Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Lubię_czekoladę Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella Moja Kochana <3 <3 <3 :) :) :)

pola89 lubi tę wiadomość

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    6 cykli stymulowanych- Aromek :(
    ICSI Maj 2017 :(
    IMSI Kwiecień 2018- Mamy jedną ❄️ :)
    FET 24.05 Ciąża biochemiczna :(
    IMSI Lipiec 2018- Mamy dwie ❄️❄️ :)
    FET 4BB 22.08 <3

Wysłany: 23 czerwca 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dawno nie pisałam :) Byłam wywoływana- jestem jestem :)

Musiałam ochłonąć.. 29.06 mamy wizytę ale sama nie wiem co chcę dalej robić. Mam ochotę to wszystko zostawić i wrócić do tego na jesień..

Naturalny cykl mamy, bo musi organizm wrócić do siebie- Emidomi pytałaś :) A tak w ogóle Kochana gratulacje pięknego TSH!!

Sama nie wiem co robić, czy zapładniać komórki czy nie, czy transferować czy nie :) Jakoś o tym nie myślę od 2 tygodni.. Cieszę się tym co mam, zakupem domu, wykończeniem, miłością, przyjaciółmi :) Jest lato, jest pięknie, jest słońce :) Kiedyś będzie i dziecko, jakoś... ;)

Pozdrawiam Was Kochane!

Mamusie nasze jak u Was??

Brzuchatki, życzę Wam dobrego samopoczucia w ciąży i zdrówka dla rosnących w brzusiach maluszków :)

Starające.. trzymam kciuki <3

pola89, mysia09, emidomi, czarnulka24, Ktosialinka, wvmvw lubią tę wiadomość

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    FET 4BB 22.08 <3
  • mysia09 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella wrote:
    Hej!
    Dawno mnie nie było, psychika odpoczęła i... witam się w dwupaku <3
    Dezabella ogromne gratuluje <3 Kochana który tydzień?

Dzezabella lubi tę wiadomość

14.03.2017 - II kreseczki <3
    Córeczka <3
    p19ucsqvolueqdlw.png
  • mysia09 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię_czekoladę wrote:

Musiałam ochłonąć.. 29.06 mamy wizytę ale sama nie wiem co chcę dalej robić. Mam ochotę to wszystko zostawić i wrócić do tego na jesień..

Naturalny cykl mamy, bo musi organizm wrócić do siebie- Emidomi pytałaś :) A tak w ogóle Kochana gratulacje pięknego TSH!!

Sama nie wiem co robić, czy zapładniać komórki czy nie, czy transferować czy nie :) Jakoś o tym nie myślę od 2 tygodni.. Cieszę się tym co mam, zakupem domu, wykończeniem, miłością, przyjaciółmi :) Jest lato, jest pięknie, jest słońce :) Kiedyś będzie i dziecko, jakoś... ;)

Pozdrawiam Was Kochane!

Brzuchatki, życzę Wam dobrego samopoczucia w ciąży i zdrówka dla rosnących w brzusiach maluszków :)

Kochana tak się cieszę ze u Ciebie w maire ok. Gratuluje domku!:) My tez wlasnie szukamy...:) Może rzeczywiście na razie odpocznij i zajmuje sie domkiem:) Ja mysle ze ten z góry czuwa i na pewno będzie maleństwo:) Tego z całego serducha Ci życzę:)
    Jesli chodzi o mnie to ja juz prawie w połowie i będę mieć córeczkę <3

PS. Przesyłam wiruski #@%&&*%€#@ :*

Lubię_czekoladę, Kasia 25 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    p19ucsqvolueqdlw.png
  • Zuziak Znajoma

Wysłany: 23 czerwca 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam i ja:)
    Czytam sobie te wasze wpisy i postanowiłam się zarejestrowac.
    Sprawa wygląda tak, że w tamtym roku zaszłam w ciąże, w dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się plamienie implantacyjne, zrobiłam test, wyszły dwie krechy. Niestety los chciał inaczej i okazało się, że było to puste jajo płodowe. Wizyta w szpitalu, obyło się bez łyżeczkowania, jednak lekarz kazał odczekać rok ze staraniami. Od trzech miesięcy intensywnie się staramy, jednak do tej pory @ przychodziła idealnie w 29dc. Tym razem jest inaczej. Dzisiaj mija 33dc i @ ani jej objawów jak nie było tak nie ma. Testy robiłam juz trzy (Pepino paskowy). Wszystkie negatywne. Z krwi mogę zrobic dopiero w przyszłym tygodniu ze względu na pracę. Objawów nie mam żadnych. Ani piersi nie bolą, ani brzuch... Rok temu czułam się jak przed @ tylko ze zdwojoną intensywnością. Jakiś tydzień temu jedyne co mnie zdziwiło to to, że mogłabym spac całymi dniami, a normalnie w dzień nawet po całonocnych imprezach nie mogłam zasnąć. Nie wiem co o tym myśleć i może szukam tu jakiejś otuchy:)

2nn3flw1p8tkd08p.png

Wysłany: 23 czerwca 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysia09 wrote:
    Kochana tak się cieszę ze u Ciebie w maire ok. Gratuluje domku!:) My tez wlasnie szukamy...:) Może rzeczywiście na razie odpocznij i zajmuje sie domkiem:) Ja mysle ze ten z góry czuwa i na pewno będzie maleństwo:) Tego z całego serducha Ci życzę:)
    Jesli chodzi o mnie to ja juz prawie w połowie i będę mieć córeczkę <3

PS. Przesyłam wiruski #@%&&*%€#@ :*
    Gratuluję Mysiu <3 <3 <3 <3

Jak ten czas leci :)

mysia09 lubi tę wiadomość

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    FET 4BB 22.08 <3
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella -szczere gratulacje :)

Czekoladka - gratuluję zakupu domu, mam nadzieję że pojawi się u ciebie malusi bobasek .. jak nie w najbliższym czasie bo się zastanawiasz nad dalszymi staraniami to moze na jesień czy zimę. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie :)

Mysia -cio u Ciebie. ?

Emidomi - super Tsh :)

Życzę zdrówka dla wszystkich brzuchatek i trzymam kciuki za starające się. .

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Dzezabella Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysia09 wrote:
    Dezabella ogromne gratuluje <3 Kochana który tydzień?
    Kochanie, dziś zaczęłam 5 tydzień :)

Jutro druga beta (wczoraj było 116) i wer wtorek o 17 wizyta u gina :)

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • mysia09 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuziak wrote:
    Dołączam i ja:)
    Czytam sobie te wasze wpisy i postanowiłam się zarejestrowac.
    Sprawa wygląda tak, że w tamtym roku zaszłam w ciąże, w dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się plamienie implantacyjne, zrobiłam test, wyszły dwie krechy. Niestety los chciał inaczej i okazało się, że było to puste jajo płodowe. Wizyta w szpitalu, obyło się bez łyżeczkowania, jednak lekarz kazał odczekać rok ze staraniami. Od trzech miesięcy intensywnie się staramy, jednak do tej pory @ przychodziła idealnie w 29dc. Tym razem jest inaczej. Dzisiaj mija 33dc i @ ani jej objawów jak nie było tak nie ma. Testy robiłam juz trzy (Pepino paskowy). Wszystkie negatywne. Z krwi mogę zrobic dopiero w przyszłym tygodniu ze względu na pracę. Objawów nie mam żadnych. Ani piersi nie bolą, ani brzuch... Rok temu czułam się jak przed @ tylko ze zdwojoną intensywnością. Jakiś tydzień temu jedyne co mnie zdziwiło to to, że mogłabym spac całymi dniami, a normalnie w dzień nawet po całonocnych imprezach nie mogłam zasnąć. Nie wiem co o tym myśleć i może szukam tu jakiejś otuchy:)

Witaj:)
    Bardzo mi przykro ze tak się stało....Ale teraz juz na pewno będzie wszystko dobrze:) Co do objawów to ciężko powiedzieć, bo może to być groszek i też nie...Trzymam kciuki za betę!:*

Córeczka <3
    p19ucsqvolueqdlw.png
  • mysia09 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    Dzezabella -szczere gratulacje :)

Czekoladka - gratuluję zakupu domu, mam nadzieję że pojawi się u ciebie malusi bobasek .. jak nie w najbliższym czasie bo się zastanawiasz nad dalszymi staraniami to moze na jesień czy zimę. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie :)

Mysia -cio u Ciebie. ?

Emidomi - super Tsh :)

Życzę zdrówka dla wszystkich brzuchatek i trzymam kciuki za starające się. .
    Hej Czarnulko:) ostatnio byliśmy na wizycie i bylo wszystko Ok:)Początkiem lipca mamy miec połówkowe...Kazda wizyta mnie troche stresuje :/ Chyba za dużo czytam.....a tak to sobie rośniemy coraz bardziej:) A co tam u Was? Co będziesz miała w końcu, chłopców czy dziewczynkę? Jak Twoje łożysko? Jak się ogólnie czujesz? Rośnijcie zdrowo:*

Córeczka <3
    p19ucsqvolueqdlw.png
  • mysia09 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella wrote:
    Kochanie, dziś zaczęłam 5 tydzień :)

Jutro druga beta (wczoraj było 116) i wer wtorek o 17 wizyta u gina :)
    <3 To czekam na wieści odnośnie drugiej bety:)

Córeczka <3
    p19ucsqvolueqdlw.png
  • Zuziak Znajoma

Wysłany: 23 czerwca 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysia09 wrote:
    Witaj:)
    Bardzo mi przykro ze tak się stało....Ale teraz juz na pewno będzie wszystko dobrze:) Co do objawów to ciężko powiedzieć, bo może to być groszek i też nie...Trzymam kciuki za betę!:*
    Tak widac musiało być:) Ktos widac miał jakieś inne plany wobec mnie. Na bete lece w poniedziałek z samego rana, czyli po poludniu będzie wszystko jasne:) No chyba, że wcześniej sie @ przypałęta:)

mysia09 lubi tę wiadomość

2nn3flw1p8tkd08p.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella z jakimi fajnymi wiadomościami wróciłaś! Gratuluję i trzymam kciuki za betę i wizytę.

Czekoladko, domeczek jest, to teraz będzie czas aby zapełnić go tupotem stópek małych czekoladek, czego Ci z całego serca życzę. Uwijcie dla małej czekoladki piękne gniazdko :D A póki co ciesz się urządzaniem domu, ściskam mocno <3

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • mysia09 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuziak wrote:
    Tak widac musiało być:) Ktos widac miał jakieś inne plany wobec mnie. Na bete lece w poniedziałek z samego rana, czyli po poludniu będzie wszystko jasne:) No chyba, że wcześniej sie @ przypałęta:)
    Trzymam kciuki zeby NIE! I czekam na dobre wieści:*

Córeczka <3
    p19ucsqvolueqdlw.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski mnie tu wieki nie bylo :)
    Czarnulka gratuluje blizniakow! resztcie brzuchatek tez gratuluje :)
    ze staraczkami tez sie witam, pozdrawiam i 3mam kciuki :)
    Czoko domek! zazdro! <3

6sutskjolve431gm.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2017, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella wrote:
    Hej!
    Kochaaaana tak bardzo gratuluje, nawet nie wiesz jak sie ciesze:):):)

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2017, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) u nas czas leci maksymalnie szybko. Wlasnie siedzę i karmie, patrzac na mojego ukochanego synka:)
    Czekajacanacud gratulacje:):) widze, ze spodziewasz sie Dzidzi i to juz w stopniu zaawansowanym:D
    Dziewczyny zafasolkowane, gwarantuje, ze płeć nie ma zadnego znaczenia, ja jestem zakochana w synku, robie mu 1000 zdjec dziennie, jest cudowny;)
    Czarnulka jak sie czujesz?
    Czeko, Emidomi bezustannie myślę o Was i kibicuje Wam mocno:*
    Caro, Pestka, Mysia jeszcze troszke i przytulicie swoje Maluszki:*:* czeka Was piekny czas:)
    Pozdrawiam wszystkie. I mocno caluje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 03:12

emidomi, czarnulka24 lubią tę wiadomość

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • Ktosialinka Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella wrote:
    Hej!
    Gratulacje :) ehh tez juz bym chciala dwupak a tu dalej nic,tzn teraz dni plodne i owu we wtorek, ale maz ma prace wyjazdowa i tylko w weekendy w domu :( wiec zaliczylismy piateczek i ostatnia nocke, marne szanse, ale moze jednak, nadzieja zawsze jest.

Ktosialinka
  • Ktosialinka Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię_czekoladę wrote:

Pozdrawiam Was Kochane!

Mam nadzieje, ze nowy domek wypelni sie malenkim serduszkiem na ktoro czekasz :) u mnie w tym cyklu szanse marne. Maz tylko w weekendy w domu, teraz owu ma byc we wtorek, czyli plodne juz sa. Przytulanko w piatek bylo i tej nocki, zobaczymy choc watpie zeby teraz sie udalo.
    Trzymam kciuki za Was wszystkie Kochane :)

Ktosialinka
  • Coco55 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próba

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
‹‹ 4133 4134 4135 4136 4137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ