Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dawno nie pisałam Byłam wywoływana- jestem jestem
Musiałam ochłonąć.. 29.06 mamy wizytę ale sama nie wiem co chcę dalej robić. Mam ochotę to wszystko zostawić i wrócić do tego na jesień..
Naturalny cykl mamy, bo musi organizm wrócić do siebie- Emidomi pytałaś A tak w ogóle Kochana gratulacje pięknego TSH!!
Sama nie wiem co robić, czy zapładniać komórki czy nie, czy transferować czy nie Jakoś o tym nie myślę od 2 tygodni.. Cieszę się tym co mam, zakupem domu, wykończeniem, miłością, przyjaciółmi Jest lato, jest pięknie, jest słońce Kiedyś będzie i dziecko, jakoś...
Pozdrawiam Was Kochane!
Mamusie nasze jak u Was??
Brzuchatki, życzę Wam dobrego samopoczucia w ciąży i zdrówka dla rosnących w brzusiach maluszków
Starające.. trzymam kciukipola89, mysia09, emidomi, czarnulka24, Ktosialinka, wvmvw lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ja też dawno nie pisałam Byłam wywoływana- jestem jestem
Musiałam ochłonąć.. 29.06 mamy wizytę ale sama nie wiem co chcę dalej robić. Mam ochotę to wszystko zostawić i wrócić do tego na jesień..
Naturalny cykl mamy, bo musi organizm wrócić do siebie- Emidomi pytałaś A tak w ogóle Kochana gratulacje pięknego TSH!!
Sama nie wiem co robić, czy zapładniać komórki czy nie, czy transferować czy nie Jakoś o tym nie myślę od 2 tygodni.. Cieszę się tym co mam, zakupem domu, wykończeniem, miłością, przyjaciółmi Jest lato, jest pięknie, jest słońce Kiedyś będzie i dziecko, jakoś...
Pozdrawiam Was Kochane!
Brzuchatki, życzę Wam dobrego samopoczucia w ciąży i zdrówka dla rosnących w brzusiach maluszków
Starające.. trzymam kciuki
Kochana tak się cieszę ze u Ciebie w maire ok. Gratuluje domku! My tez wlasnie szukamy... Może rzeczywiście na razie odpocznij i zajmuje sie domkiem:) Ja mysle ze ten z góry czuwa i na pewno będzie maleństwo:) Tego z całego serducha Ci życzę
Jesli chodzi o mnie to ja juz prawie w połowie i będę mieć córeczkę
PS. Przesyłam wiruski #@%&&*%€#@ :*
Lubię_czekoladę, Kasia 25 lubią tę wiadomość
-
Dołączam i ja:)
Czytam sobie te wasze wpisy i postanowiłam się zarejestrowac.
Sprawa wygląda tak, że w tamtym roku zaszłam w ciąże, w dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się plamienie implantacyjne, zrobiłam test, wyszły dwie krechy. Niestety los chciał inaczej i okazało się, że było to puste jajo płodowe. Wizyta w szpitalu, obyło się bez łyżeczkowania, jednak lekarz kazał odczekać rok ze staraniami. Od trzech miesięcy intensywnie się staramy, jednak do tej pory @ przychodziła idealnie w 29dc. Tym razem jest inaczej. Dzisiaj mija 33dc i @ ani jej objawów jak nie było tak nie ma. Testy robiłam juz trzy (Pepino paskowy). Wszystkie negatywne. Z krwi mogę zrobic dopiero w przyszłym tygodniu ze względu na pracę. Objawów nie mam żadnych. Ani piersi nie bolą, ani brzuch... Rok temu czułam się jak przed @ tylko ze zdwojoną intensywnością. Jakiś tydzień temu jedyne co mnie zdziwiło to to, że mogłabym spac całymi dniami, a normalnie w dzień nawet po całonocnych imprezach nie mogłam zasnąć. Nie wiem co o tym myśleć i może szukam tu jakiejś otuchy:) -
mysia09 wrote:Kochana tak się cieszę ze u Ciebie w maire ok. Gratuluje domku! My tez wlasnie szukamy... Może rzeczywiście na razie odpocznij i zajmuje sie domkiem:) Ja mysle ze ten z góry czuwa i na pewno będzie maleństwo:) Tego z całego serducha Ci życzę
Jesli chodzi o mnie to ja juz prawie w połowie i będę mieć córeczkę
PS. Przesyłam wiruski #@%&&*%€#@ :*
Jak ten czas lecimysia09 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella -szczere gratulacje
Czekoladka - gratuluję zakupu domu, mam nadzieję że pojawi się u ciebie malusi bobasek .. jak nie w najbliższym czasie bo się zastanawiasz nad dalszymi staraniami to moze na jesień czy zimę. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie
Mysia -cio u Ciebie. ?
Emidomi - super Tsh
Życzę zdrówka dla wszystkich brzuchatek i trzymam kciuki za starające się. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Zuziak wrote:Dołączam i ja:)
Czytam sobie te wasze wpisy i postanowiłam się zarejestrowac.
Sprawa wygląda tak, że w tamtym roku zaszłam w ciąże, w dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się plamienie implantacyjne, zrobiłam test, wyszły dwie krechy. Niestety los chciał inaczej i okazało się, że było to puste jajo płodowe. Wizyta w szpitalu, obyło się bez łyżeczkowania, jednak lekarz kazał odczekać rok ze staraniami. Od trzech miesięcy intensywnie się staramy, jednak do tej pory @ przychodziła idealnie w 29dc. Tym razem jest inaczej. Dzisiaj mija 33dc i @ ani jej objawów jak nie było tak nie ma. Testy robiłam juz trzy (Pepino paskowy). Wszystkie negatywne. Z krwi mogę zrobic dopiero w przyszłym tygodniu ze względu na pracę. Objawów nie mam żadnych. Ani piersi nie bolą, ani brzuch... Rok temu czułam się jak przed @ tylko ze zdwojoną intensywnością. Jakiś tydzień temu jedyne co mnie zdziwiło to to, że mogłabym spac całymi dniami, a normalnie w dzień nawet po całonocnych imprezach nie mogłam zasnąć. Nie wiem co o tym myśleć i może szukam tu jakiejś otuchy:)
Witaj:)
Bardzo mi przykro ze tak się stało....Ale teraz juz na pewno będzie wszystko dobrze:) Co do objawów to ciężko powiedzieć, bo może to być groszek i też nie...Trzymam kciuki za betę!:* -
czarnulka24 wrote:Dzezabella -szczere gratulacje
Czekoladka - gratuluję zakupu domu, mam nadzieję że pojawi się u ciebie malusi bobasek .. jak nie w najbliższym czasie bo się zastanawiasz nad dalszymi staraniami to moze na jesień czy zimę. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie
Mysia -cio u Ciebie. ?
Emidomi - super Tsh
Życzę zdrówka dla wszystkich brzuchatek i trzymam kciuki za starające się. . -
mysia09 wrote:Witaj:)
Bardzo mi przykro ze tak się stało....Ale teraz juz na pewno będzie wszystko dobrze:) Co do objawów to ciężko powiedzieć, bo może to być groszek i też nie...Trzymam kciuki za betę!:*mysia09 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella z jakimi fajnymi wiadomościami wróciłaś! Gratuluję i trzymam kciuki za betę i wizytę.
Czekoladko, domeczek jest, to teraz będzie czas aby zapełnić go tupotem stópek małych czekoladek, czego Ci z całego serca życzę. Uwijcie dla małej czekoladki piękne gniazdko A póki co ciesz się urządzaniem domu, ściskam mocno -
Zuziak wrote:Tak widac musiało być Ktos widac miał jakieś inne plany wobec mnie. Na bete lece w poniedziałek z samego rana, czyli po poludniu będzie wszystko jasne:) No chyba, że wcześniej sie @ przypałęta:)
-
Dzezabella wrote:Hej!
Dawno mnie nie było, psychika odpoczęła i... witam się w dwupaku
Cześć dziewczyny:) u nas czas leci maksymalnie szybko. Wlasnie siedzę i karmie, patrzac na mojego ukochanego synka:)
Czekajacanacud gratulacje:) widze, ze spodziewasz sie Dzidzi i to juz w stopniu zaawansowanym:D
Dziewczyny zafasolkowane, gwarantuje, ze płeć nie ma zadnego znaczenia, ja jestem zakochana w synku, robie mu 1000 zdjec dziennie, jest cudowny;)
Czarnulka jak sie czujesz?
Czeko, Emidomi bezustannie myślę o Was i kibicuje Wam mocno:*
Caro, Pestka, Mysia jeszcze troszke i przytulicie swoje Maluszki:*:* czeka Was piekny czas:)
Pozdrawiam wszystkie. I mocno caluje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 03:12
emidomi, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Dzezabella wrote:Hej!
Dawno mnie nie było, psychika odpoczęła i... witam się w dwupakuKtosialinka -
Lubię_czekoladę wrote:Ja też dawno nie pisałam Byłam wywoływana- jestem jestem
Pozdrawiam Was Kochane!
Starające.. trzymam kciuki
Trzymam kciuki za Was wszystkie KochaneKtosialinka