Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldhauzer mam takie pyatnko? w jaki sposob używałas zelu? bo przed chwila widziałam że dziewczyny pisały ze normalnie nabieraja go do strzykawki i sobie aplikują głęboko.....Ty tez tak-czy normalnie jak żel intymny? w sensie na wierzch?https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Ewelina17007 wrote:w mnie chyba będzie 19 ovu się przesuneło:(
12 marca testują Margeretka Klaudyś Gaduaaa Tuliska
13 marca testują Karolina2787 Smerfetkaa Agatali
14 marca testują Daga Gizmo
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
20 marca sikańca zrobi Evelina
27 marca na test siknie Caro
31 marca zakończy testowanie Tissaia
przesunięte na 19Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
Ewelina17007 wrote:w rosmanie nie wiem nie jestem przekonana do tych z alero , to spróbój zrobic pierwszy test ok 15 dc wyjdzie negatyw to odczekaj dwa dni i powtórz napewno się uda wyznaczyć owulkę tymi testami
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Gizmo, nie wiem kogo pytasz, ale mi się Twój wykres zaje..ście podoba
Serduszek aż miło, łooo rety
No i ten spadek a potem skok tempki... fajne to maszja chyba tej magicznej 37 to nie przekroczę
-
Allmita wrote:Waldhauzer mam takie pyatnko? w jaki sposob używałas zelu? bo przed chwila widziałam że dziewczyny pisały ze normalnie nabieraja go do strzykawki i sobie aplikują głęboko.....Ty tez tak-czy normalnie jak żel intymny? w sensie na wierzch?
Do strzykawki?? Zartujecie mam nadzieje??(((
Ja wczoraj po prostu- dałam sobie na wejście i nieco na jego ... Miałam nadz, że to starczy... Strzykawka brzmi okropnie, coraz bardziej odchodzimy od spontana i natury... aż się zasmuciłam...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Caro wrote:Mysia ja też jestem rocznik 89 i mam takie samo wrażenie jak Ty
ja zaczynam robić sobie testy około 9/10 dc, a owu mam zazwyczaj wyznaczane jakoś 14/15. Ale zawsze robię testy dla pewności. Cykle mam raczej regularne 26/27 dni.
-
mysia89 wrote:a z którego miesiąca jesteś? Bo ja z sierpnia... A jak wyznaczasz owulację? samymi testami czy monitoring? Mierzysz temperaturę?
Ja jestem z końcówki września, pierwszy dzień jesieniCo do owu, to robię testy, mierze temperaturę, śluz i obserwuje siebie. Monitoring sobie jeszcze odpuściłam.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Mysia, ja po pierwszym nieudanym cyklu, nakręciłam się bardzo i zrobiła profilaktyczne badania. Sledziłam wątki i zdecydowałam się ma tsh, ft3, ft4, antypo, antytgo, progesteron, prolaktynę i całą morfologia, plus glukozę, profil lipidów,żelazo i takie tam pierdy. I widzisz, dziękuję sobie, bo wyszło że mam niedoczynność tarczycy. Drugi cykl nie wyszło, to byłam nadal w trakcie badań i przed wizytą u endo, a teraz od 3 cyklu smigam na lekach od endo i choć nie wiąże nadzieji z tym cyklem to jednak sobie poserduszkuje
A może tarczyca będzie dla mnie łaskawa
-
Kasia1987 wrote:Do strzykawki?? Zartujecie mam nadzieje??
(((
Ja wczoraj po prostu- dałam sobie na wejście i nieco na jego ... Miałam nadz, że to starczy... Strzykawka brzmi okropnie, coraz bardziej odchodzimy od spontana i natury... aż się zasmuciłam...
Ja żelu używam też tak jak zwykłego intymnego ;P Strzykawka naprawde groźnie brzmi :dAllmita lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Caro wrote:Ja jestem z końcówki września, pierwszy dzień jesieni
Co do owu, to robię testy, mierze temperaturę, śluz i obserwuje siebie. Monitoring sobie jeszcze odpuściłam.
-
Kasia1987 wrote:Do strzykawki?? Zartujecie mam nadzieje??
(((
Ja wczoraj po prostu- dałam sobie na wejście i nieco na jego ... Miałam nadz, że to starczy... Strzykawka brzmi okropnie, coraz bardziej odchodzimy od spontana i natury... aż się zasmuciłam...
też mnie to zdziwilo,ale tak samo sa te aplikatory conceive i po prostu dziewczyny pisząże wychodzi taniej zwykły żel i strzykawka....zobacz sobie temat conceive'a....
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/conceive-plus-zel-lubrykant,1597,48.html#show-post-3380352#show-post-3380352
ale chyba też pozostane przy tradycyjnej metodzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:04
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Caro wrote:Ja jestem z końcówki września, pierwszy dzień jesieni
Co do owu, to robię testy, mierze temperaturę, śluz i obserwuje siebie. Monitoring sobie jeszcze odpuściłam.
-
Gizmo wrote:to o ile musi wzrosnąć? jest jakaś reguła?
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Dołączyłam do kolorowej strony
W końcu nie mam szarego wykresu
Ileż to człowiek musiał się najeździć do wpłatomatu by z powodzeniem mógł wpłacić kaskę (wiecznie to g...o nie działa)
No, ale udało się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:04